Goed te volgen vwb de richtingen. Veel te zien en te genieten. Vriendelijk personeel. De vogelshow is geweldig. De nectar drinkende vogels heel amusant.
We hebben een heel leuke dag gehad in Avi fauna , ik ben er zelf vroeger als kind al geweest en had er een mooie herinnering aan , nu mijn zoon van 11 ook . Hij kon dichtbij zijn favoriete vogels de ooievaar op de foto , de vogels waren allemaal heel rustig en je had zo veel tijd om ze goed te bekijken . De Lori landing was ook super leuk ! We hebben ook geld gedoneerd voor de verzorging van de vogels , volgende keer gaan we het combineren met een nachtje in Van der Valk. We komen graag nog eens terug !
Wij hebben onverwacht een ontzettend leuke dag beleefd met onze kinderen (7 en 12 jaar) in Avifauna. Een mooi, overzichtelijk park met heel veel verschillende vogels, maar ook de loslopende ringstaartmaki's en vari's. De variatie vogelshow was prachtig om te zien en de kinderen vonden het fantastisch om de lori's te voeren. Met als klap op de vuurpijl spelen in de grote speeltuin met leuke attracties maakte de dag compleet!
Het park blijft elke keer leuk om te bezoeken. Zo veel verschillende mooie vogels en voor de kids behapbare en begrijpelijke informatie. Mooi om te zien dat er plannen zijn voor enkele nieuwe verblijven. Slim om de optie te geven om hiervoor (contactloos) een donatie te doen! Je weet waar je voor doneert en ik kon de kids betrekken bij de keuze. Jammergenoeg worden de bandjes voor de demonstraties niet verdeeld over de dagdelen/tijdsloten, zoals aangegeven op de website. Wie het eerst komt, die het eerst maalt; dit is wat er ons gezegd werd toen we om 13.00 uur aankwamen en er geen bandjes meer beschikbaar waren. Teleurstellend en flauw en een bijzondere manier om ons te woord te staan. Hopelijk kan hier iets aan veranderd worden?
Mijn zoon (11) en ik hadden een verrassend leuke middag voor de eerste keer in dit mooie park. Heerlijk gewandeld en genoten van de vogels, de rode panda en de ringstaart maki's. We zeiden allebei, hier komen we dit najaar nog een keertje terug.
Deze keer was ik vroeg en kon ik achter de jongen met het voer aan lopen, dat was erg leuk. Nadeel was dat me bij het online boeken niet werd gevraagd of ik in Alphen woon, ik dacht er even niet aan en liep dus de korting mis. Nou ja, niet onoverkomelijk!
Heerlijk door het park gelopen en.de vogels en aapachtige bekeken. Afgesloten met een spectaculaire vogelshow
Mooi maar minder vogels/dieren gezien dan vorige keren: geen uilen en rode panda gevonden. Daarentegen was de ruimte voor de ibissen en flamingos overbevolkt gepaard gaande met een zeer sterke geur.
Super show met alle vogels (gala). Mooiste show ooit gezien.
Het is een mooi leuk park met veel verschillende dingen vogels maar ook maki’s En de vogelshow is ook mooi
Het was ook nog prachtig weer. Dat droeg wel bij aan het slagen van ons bezoek.
super leuk alleen jammer bij de vogel show dat als je in de schaduw gaat zitten dat je sommige dieren niet ziet/slecht ziet
Het is een gemoedelijk park, niet te groot en niet te klein waar een hoop te zien en te beleven is.
Leuk overzichtelijk park. Veel dieren. Mooie vogelshow met duidelijke uitleg. Ondanks de regen een leuke dag gehad
Goed, alles netjes en schoon, dieren en de verblijven zagen er netjes uit. .
Samen met mijn kleindochter van 10 een hele leuke tijd doorgebracht in het prachtige park avifauna. We wonen in Alphen dus komen er wel vaker. Maar ieder seizoen is het toch weer net even anders. In de zomer waan je je soms in de jungle, zo mooi begroeid is het. En de vogels en andere dieren leven steeds meer in hun natuurlijke habitat.
Vorig jaar ben ik samen met mijn dochter 4 dagen geweest. Het was ons zo goed bevallen dat we dit jaar weer zijn geweest. Het hotel is fantastisch en goed schoon. Personeel overal geweldig en het park ook echt een aanrader. In deze rare coronatijden is het ook erg goed geregeld en kan je veilig naar Avifauna. Zeker voor herhaling vatbaar.
Maar wie heeft verzonnen dat de rookloze bjj de speeltuin is? Echt de raarste plek die je kan verzinnen We moeten toch een rookvrije generatie maken?
Wat ontzettend veel onkruid waar je wandeld maar ook in de dierenverblijven, doodzonde het iriteerde ons echt. Zo onnodig genoeg personeel en door corona parken dicjt extra tijd voor gehad. Overal onruid oa brandnetels. Je kijkt dan bv naar verblijven met tropisch vogels en dan tussen de tropische planten zie je onkruid....fotos maken hadden we ook geen zin meer in. De vogels zijn mooi erg diverse. Eten zeer prijzig duurder dan oa meer bekende en bezochte parken. De frikandel was oud en vet. Friet met mayo mayo was erg vies en zuur. Drinken was overdreven duur en geen aanbod voor een klein bv flesje in een oa kinderpark. We iriteerde ons zoveel dat voor ons de laatste keer was helaas. Vooral de start zeer onaangenaam waarom is men niet blij en klantvriendelijk in jullie park ? Je mocht eindelijk weer open. Kreeg geen lach ze ging uitleggen over de vogelshow en ze snauwde me af, en met een noze blik en zei niet iets heel aardigs...zo gingen we het park in en ik moest het echt even weg slikken...gezin met 5 en tiegang betalen en zon dag uit...dan word je stilaan boos maar meer verdrietig. Verder het steunen van het park oke, maar kwam dwingend en teveel voor.
Al vanaf mijn jeugd breng ik regelmatig een bezoekje aan Avifauna. Inmiddels ben ik bijna 50 maar ik geniet er nog steeds van. Het blijft voor mij een van de leukste en mooiste dierenparken in Nederland. Er is in de loop van de tijd veel veranderd. Maar deze veranderingen zorgen ervoor dat de vogels in een omgeving leven die steeds meer past bij hun natuurlijke leefomgeving. Voor de kids is er ook nog een geweldige speeltuin waar van alles te doen is. Echt een aanrader.
Met mijn kleindochter geweest was een hele leuke ervaring ze keek haar ogen uit
leuke dag
Leuk park, voor iedereen. Kinderen kunnen er heerlijk spelen en iedereen kan kijken naar allerlei soorten vogels, echt heel interessant
Leuk vogelpark. Netjes ingericht. De vogels hebben het goed. Leuk onderdeel met aapjes waar je doorheen kunt wandelen. En een grote speeltuin voor de kinderen.
Ik heb een geweldige dag gehad. Het weer was ook mooi. We hebben genoten van alle dieren. Het duurt niet zo lang voordat wij weer terug komen.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn