Mooi verzorgd park

Mooi verzorgd park wat zeer de moeite is voor een leuk dagen uit ook de prijzen in de horeca ventjes zijn zeer schappelijk.

Geweldig mooi park

We hebben genoten van een leuk mooi en voor iedereen toegankelijk We waren met z’n drieën waarvan één in een rolstoel Vriendelijk personeel Mooi en schoon en prettige wandel routes Waarvan alles goed te zien was en duidelijk beschreven Leuke vogelshow waar ook ruimte was voor de rolstoel We komen zeker nog terug

Leuke dag gehad!

Prima dag gehad, duidelijke routes. De kinderen hebben genoten. Minpuntje was het lange wachten bij de ingang. Er waren 2 rijen. 1 voor inclusief kaartje en 1 die nog kaartje moesten halen. Hebben er zeker 20 min gestaan. Denk dat het lag aan de doorstroom bij de scanhokjes. Dit kan beter en efficiënter.

• Speeltuin

gezellig dagje bij de vogels

Leuk uitje voor Kids tussen de 3 en 12 jaar!

• Speeltuin

De kinderen vlogen door het park.

Ze vonden het geweldig. Ze hebben genoten.

• Speeltuin

De vogels zijn prachtig en de lories ik had er 9 waren zo leuk. Alle vogels zijn bijzonder en gelukkig zag ik. Jammer dat de halfapen voor de buien regen ook schuil gingen. Een fijne dag zoals altijd als ik in Avifauna kom. De speeltuin was voor mij nu met mijn kleinzoon een aangename verrassing, leuke toestellen en veilig. Restaurant daar is de beste in het park vind ik persoonlijk. Mevr Lagrand

• Speeltuin

Aangenaam verrast hoeveel er te zien en te doen was in Avifauna

Een enorme grote collectie vogels, en de meeste had ik echt nog nooit van gehoord. Ook voor de kleinere kinderen was het er heel leuk door o.a. een mooie speeltuin. Enige minpunt was, dat de proeverij geannuleerd was, juist op deze dag dat we hier ons 40-jarige huwelijk vierden. Het a la carte restaurant bleek daarna een goeie tweede keus, en heel sympathiek dat we wel de korting van het proeverij arrangement kregen.

Leuk familie uitje

Geweldig leuk

Ondanks de buien voldoende kunnen zien en doen. Lorries voeren is fantastisch.

Heel leuk dagje uit

Top dagje uit!

Wat is het elke keer een topdag bij Avifauna! Vogels kijken, geweldige show, lori's voeren en ook nog een superleuke speeltuin. Genieten, elke keer weer! Mijn jongste zoon van 9 weet al waar hij zijn spreekbeurt over gaat houden: Avifauna!

• Speeltuin

Fantastisch en een onverwacht leuke speeltuin. Topdag.

Zie boven

Erg gezellig.

Met kleinkinderen dagje genoten. Vooral vogelshow erg leuk.

• Speeltuin

Fijn park maar vreemde toegang

Fijne dag gehad, mooi park, maar wel vreemd dat je vooraf je ticket moet bestellen via internet om geen cue te krijgen bij ingang, maar dan toch opeen gepakt staan voor 25 minuten bij de ingang.

Mooi park

Prettig

Helemaal Top

Was super leuk en gezellig

• Speeltuin N.v.t.

Mooi park, zowel wat betreft dieren als planten. Wel wat achterstallig onderhoud

Zie boven

Weer genoten!

Al vele jaren kom ik in Avifauna, altijd in gezelschap van een kind (werkzaam als ambulant begeleider) of kinderen (als juf op schoolreisje). Iedere keer geniet ik weer. En zie ook de veranderingen. Het apeneiland vind ik super leuk en interessant. De speurtocht met je ogen om ze te vinden in de bomen is altijd spannend. Wandelen in het Madagaskargebied, de lori's voeren en de vogeldemonstraties: alles blijft leuk! Fijn, dat de informatieborden veelal vernieuwd zijn in de afgelopen tijd. Helaas zijn er in deze coronatijd geen demonstraties van het voederen van de pelikanen, de aapjes en de pinguïns, maar de vogeldemonstratie is wel weer terug. Ga zo door! Ik kom beslist weer.

Super leuk Avifauna

Met drie dames sterk hebben we een heerlijk dagje beleefd in Avifauna. Het Rosarium, de aapjes, de mooie vogels en de vijver met pelikanen en mega vissen, erg leuk. De vogelshow geweldig. Maar het allerleuks was het zelf voeren van de vogels. Dikke pret toen ik op mijn hoofd werd gepoept en het zo langs mijn nek liep. Snel een lot gek9 Ocht want dat brengt geluk.

• Speeltuin N.v.t.

Een geweldig mooi aangelegd vogelpark met een speeltuin

Avifauna is zowel voor jong en oud bijzonder leuk met prachtige wandelpaden en vogelverblijven. De vogeldemonstratie is echte belevenis die je niet snel zult vergen. Ook de kinderen komen hier aan hun trekken met een schitterende speeltuin. Ook is er een tropenjaren met de mooiste vogels die soms ook los daar rondvliegen. Ook kijk je je ogen uit in het rosarium hoe mooi alle bloemen en planten zeer verzorgd is aangelegd. Een echte aanrader voor mensen die van dieren en de natuur houden. Fred en Ins Bernhart uit Zoetermeer

Geslaagd uitstapje

Erg leuk en mooi om alle vogels in hun z'n beetje natuurlijke omgeving te zien.

• Speeltuin

Mooi onderhouden park, prachtige flora en fauna.

Corona maatregels worden keurig in acht genomen. Er wordt met vriendelijkheid toezicht gehouden.

Grandioos

Ik heb volop van mijn bezoek met de kleinkinderen en mijn man genoten van begin tot eind. Wat een mooie en leuke dieren zijn er te zien in een mooi gerenoveerde omgeving. En de vogelshow was mooi om te zien en indrukwekkend.

Heerlijk ontspannen natuurlijk dierenpark

Heerlijk even eruit met mijn dreumes. Het park is gezellig, veel groen en leuke paden. De speeltuin is erg uitgebreid en heel leuk. Ook met speeltoestellen geschikt voor de echte kleintjes. Ik ga vaker!

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn