Samen met onze kleinzoon van 5 het park bezocht, het park is prachtig aangelegd en erg gevarieerd. De vogelshow was erg leuk. Horeca wat beperkt en erg prijzig.
We waren nu met onze kleinzoon, de laatste keer met onze dochter een generatie geleden. Door de aanleg van het park was het alsof je op ontdekkingstocht was. Steeds weer of de dieren en dan weer de bloemenpracht die de aandacht vroegen. P.S. De bewegwijzering in Alphen is waardeloos. Voor jullie PR. kan dat allemaal beter , en voor het goede afhandelen van het verkeer in Alphen is duidelijkheid belangrijk.
Mooi aangelegd park ook voor kinderen erg leuk. We hebben met onze kleinzoon van 7 een supersaai gehad. Ook voor hem was de speeltuin geweldig en de aapjes natuurlijk
Wat is Avifauna toch heel leuk om te bezoeken. Naast de grote hoeveelheid aan verschillende vogelsoorten loop je ook in bepaalde gebieden door apenverblijven heen. Mijn favoriet was bij de apen het Madagascar verblijf. Wat mooi en super gaaf om ringstaartmaki’s en rode vari’s zo vlakbij te zien. Een heel bijzondere ervaring. Van de vogels zijnde vogelshows mijn favoriet. Zeker in Coronatijd heel goed geregeld met voldoende afstand op de verschillende tribunes en toezicht van medewerkers en aanwijzing van plaatsen. Ik kom zeker nog een keer langs.
Onze kinderen hebben enorm genoten. Het is mooi onderhouden. De dieren zijn leuk om te zien, ook het apeneiland is mooi. De speeltuin blijft ook fantastisch. Goed ook dat de vogelshow doorgaat in een andere vorm.
Erg genoten van zoveel prachtige dieren in een mooi aangelegd park. Wel jammer dat niet alles te zien was.
Twee augustus het park bezocht met onze oudste kleinkinderen. Zowel zij als wij hebben genoten van de vogels en zij ook nog van de speeltuin. Jammer dat de vogel demonstraties al vol zaten, zeker als je zag dat er mensen over een afscheiding klommen en personeel (te jong, geen overwicht?) toekeek en er niets van zei. Ook werden mensen die protesteerden omdat ze lege plekken op de hoofdtribune zagen, toch nog toe gelaten. Vol is vol denk ik, als je dit al bij de kassa aangeeft.. Wat betreft de vogels e.d. prima, speeltuin netjes en goed toezicht. Voor herhaling vatbaar.
In het zeer goed verzorgde park hebben we met twee kleinkinderen van 4 en 7 jaar een fantastische dag gehad. Er is veel te zien en de vogeldemonstraties zijn niet alleen leerzaam maar ook verrassend. Ook door de vlotte presentatie.
Avifauna is en blijft leuk. Echter, de aanapssingen aan het corona tijdperk veroorzaken nog al wat problemen en ongeqwenste situaties die voorkomen kunne worden: - de vogelshow: beperkte aantal mensen toegelaten, waardoor het rondom de show zo ontzettend druk is dat mensen op elkaar lip staan en je er bijna niet meer door kunt. - slechts twee restaurants. Ik heb in andere parken de laatste tijd gezien dat er extra kraampjes geplaats worden door het park heen met een beperkt assortiment als drankjes en ijsjes. dat haalt de druk en de lange rijen bij de restaurants weg.
Hele leuke middag gehad bij avifauna
Heerlijke dag met mijn gezin doorgebracht, genoeg te zien en kinderen kunnen hun ei kwijt in de speeltuin. De aapjes blijven toch favoriet. Mijn zoontje van 4 jaar raakt niet uitgepraat over de vogels en zou zo elke dag een rondje kunnen doen.
We werden hartelijk ontvangen en kregen een plattegrond van het park. De looproutes zijn duidelijk aan gegeven en de vogelshow was indrukwekkend. Ik ben mijn mobiel kwijt geraakt en de medewerkers hebben gezocht en het apparaat keurig terug bezorgd. Service boven verwachting. Mijn dochter vond de lori landing helemaal geweldig. We hebben a la cart gegeten en dat was ook erg goed.
De combinatie van de dieren en de speeltuin is echt super gekozen. Het park ziet er echt mooi en goed onderhouden uit. Overal is wat te zien. Voor zowel volwassene als voor kinderen is het er geweldig. Het is laagdrempelig Mooi. Zelfs de vogelshow is voor jong en oud een beleving. Er wordt goed rekening gehouden met de coronaregels zonder dat dit storend of overdreven is. Echt fijn.
Super leuke dag gehad. Dochter heeft genoten van de vogels. Ze vindt het alleen jammer dat ze in het vogel huis de vogels geen voer mocht geven. Tebegrijpen ivm covit. Maar dat was het enige min puntje dat zij vindt. De vogel show vindt ze het allerbeste.....
Mooi park, ruim opgezet, genoten van de mooie vogels en alle andere dieren. Ook de route waar je door heen loopt is mooi. Fijn dat er bankjes staan om te zitten en van de omgeving te genieten. De vogelshow vonden we indrukwekkend. Ook onze kleinkinderen 4 en 8 jaar hebben genoten. Goede uitleg van de dieren dmv de bordjes.
Hele leuke dag gehad met de kinderen bij Avifauna ,het is niet zo groot ,en sommige dieren waren er niet, maar wat we wel konden bezoeken was heel leuk, en lekker grote speeltuin met hoge glijbanen.
We hebben een heerlijke dag gehad in Avifauna. Leuke deuren en is zeker de moeite waard om een keer naar toe te gaan!
Leuk uitje voor het hele gezin.
Fantastisch Park schoon veel te doen en te bekijken en super service!!! Onze kleinzoon heeft een Knuffel gekocht bij thuiskomst zagen we dat de knuffel stuk was werd na een mail direct op gereageerd en hij heeft nu een nieuwe!!!
We hebben genoten van een dag in Avifauna. Het is een mooi, overzichtelijk en prachtig aangelegd park. De vogel demonstratie is anders dan anders en daarom erg de moeite waard. Personeel is vriendelijk. Onze 6 jarige zoon heeft zich ook de hele dag vermaakt en omdat het park niet te groot is, kon hij alles prima lopen. De speeltuin is ook leuk. Echt de moeite waard!
Paar uurtjes doorgebracht in het park. Mijn kleinzoon van 4 vond het helemaal geweldig en vooral was hij erg enthousiast over de plattegrond die we aan het begin van het park kregen waar alle dieren op staan en hij de route kon aanwijzen. Het was daarom een leuk dagje uit.
Fijne dag gehad in een leuk park, jammer dat ik online besteld hebt, daardoor liepen wij bandjes mis voor de vogelshow! Die niet online besteld hadden kregen een bandje bij de kassa! Had op de site vermeld moeten worden denk ik.
Wij en onze kinderen hebben van alle dieren genoten! De show was super, alles gezien en de kinderen keken hun ogen uit. We hadden het gevoel echt in contact te staan met de dieren, waarvan sommigen echt even kwamen buurten.
Super park veel leuker dan verwacht. Veel mooie vogels, maar ook andere dieren. De lori vogels voeren is heel leuk en ook het lopen door het gedeelte met de loslopende Maki’s was heel geslaagd. Bedankt voor de leuke dag
We zijn als gezin naar jullie Park geweest, het was een mooi park en een mooie speeltuin! We hebben genoten als gezin!! We vonden het alleen jammer dat de vogelshow vol zat dat hadden we wel mooi gevonden om te kunnen zien, Maar het is een prachtig park!
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn