Het was een geweldige dag. Maar ik vond wel dat er weinig wc"s waren en de uilen hoek is niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel of een rolator of zeer slecht te been zijn met al die trappen. Verder hebben we genoten.
Het is een mooi park. Voor ieder wat wils
we moeten ongeveer twintig minuten in een rij wachten om ijs en wat drankjes te kopen. Hoog aantal bezoekers, een verkoop point voor drankjes met twee horecamedewerkers.
Leuke vogelpark, vooral de vogelshow! Alleen jammer van de belegde broodjes. €5,- euro voor belegde broodjes met heel weinig belegd erop zoals bij de broodje roomkaas met bieslook mag wel wat meer roomkaas erop! Voor de rest leuke park met een leuke speeltuin! We komen nog wel eens terug!
Het verveeld nooit Avifauna al die prachtige vogels. Mooie show. En wat ons opviel dat 1,5 meter goed werd gedaan bij de vogelpark en overal in het park. Wij komen zeker terug.
Leuk om weer eens vogels te fotograferen. Ik vond wel waar er glaswanden waren dat die behoorlijk vies waren. De kooien zagen er goed uit, de dieren ook. De aapjes waren superschattig. Er moet wel wat gedaan worden aan sommige waterpartijen (oa in de tropenhal) want die zagen er echt supersmerig uit; er dreef een vieze laag op waarschijnlijk omdat er niet genoeg of niet belucht wordt al dan niet met een fonteintje. Stilstaand water waar in gepoept word slibt dicht. Er zouden ook iets meer afvalbakken geplaatst mogen worden. De medewerkers waren supervriendelijk en het softijs was perfect: lekker stevig zodat het niet gelijk ging smelten.
Heerlijke dag gehad, de vogels gevoerd kids lekker in de speeltuin gespeeld
Wel druk op sommige plaatsen
Met droog weer was ons bezoek echt helemaal geslaagd. Interessante vogeldemonstratie.
Leuk park ..prima voorzieningen en leuke dieren..zeker de moeite waard waard !
Leuk park met en zonder kinderen, wel mis ik in het park een leuk klein speeltuintje voor de wat kleinere kindjes. Want de grote speeltuin aan het park is vrij onoverzichtelijk met kleine kindjes en ondanks de corona vondt ik die ook erg druk dus die hebben wij overgeslagen!
Heel leuk mooi en onderhouden park, de dieren zitten er goed bij.. vogelshow heel mooi ( we hebben wat gezien van een afstandje) maar het reserveren een drama! We hadden een tijdslot tussen 11 en 12 bij binnenkomst wilde we gelijk reserveren voor de vogelshow maar die zat al vol. Erg raar, dus alleen de mensen die een tijdslot hadden tussen 10 en 11 konden reserveren voor de vogelshow. De dame die de tickets verkocht zei dat we een kwartier van te voren erheen konden gaan en als er nog plek was werd je op de reserve lijst gezet. Dat deden we, maar ook de reserve lijst was vol. 3 bedroefde kindjes natuurlijk. Maar er kwam nog een vogelshow om 3uur. We zijn om kwart over 2 al in de rij gaan staan voor de vogelshow... Naar mate de de tijd verstreek werd het steeds drukker. Op een gegeven moment kwamen de dames die de tickets organiseerden, ze zagen het overzicht niet meer dus de rij voor de reserve moesten naar de andere kant. Het leek wel een kwestie van leven of dood want iedereen drong voor. Erna moest de rij weer verplaats worden met als gevolg dat wij helemaal achteraan stonden.. en geen ticket meer konden krijgen voor de reserve plaatsen. Had wel gekund natuurlijk als ik zelf ook had gaan duwen en trekken maar met 3 kleine kinderen is dat niet het goede voorbeeld. 3 kwartier in de rij gestaan voor niks. Kan veel beter georganiseerd worden zodat er minder mensen teleurgesteld worden.
Kom al jaren in het park met een lidmaatschaps abonnement steeds weer nieuwe dingen te zien
Zeer schoon en goede parkeer gelegenheid aanrader met kinderen
Fijne dag met ons gezin gehad. Alle vogels zagen er prima uit. Mooi park Mooie vogelshow met hele goede uitleg. Hele vriendelijke mensen.
Jammer dat we om12 uur inchecken geen bandjes meer hadden voor de show
Wel jammer dat niet alles open was . Maar dit in verband met corona.
een fijne, leuke en leerzame dag geweest
Voor jong en oud een leuk en gevarieerd aanbod.
Voor mij was het zo ongeveer 25 jaar terug dat ik geweest was en voor mijn mede trippers de 1e keer Avifauna. Maar wat een verrassend leuke ervaring het park is totaal anders en erg mooi onderhouden wij vonden avifauna absoluut de moeite waard en voor herhaling vatbaar. Leuk de verschillende vogels te kijken en zelf mogen voeren na het park chillen met de kids in de speeltuin. Zelf heb je daar genoeg plek om een lekker plekje aan een tafeltje te kunnen zitten echt top. Als we dan een min punt zouden moeten noemen dan zou bediening op terras en een wat uitgebreidere kaart het verschil maken dan onderscheid je je echt van andere parken. Maar wij hebben ons echt heel goed vermaakt.
leuke dieren en, volgens de kleinkids, een geweldige speeltuin, en dat allemaal voor een schappelijke prijs
Niet al te groot vogelpark, maar wel een leuk uitje met leuke speeltuin
E
Heerlijk een dag met mijn nichtjes op pad en alles was duidelijk. Veel parkeerplaatsen, goede commmunuicatie en acties op de coronamaatregelen en gewoon lekker een dag diertjes kijken en spelen in de speeltuin! Ik miste wel nog een paar extra plekjes waar je wat te eten/drinken kon kopen. Daar was niet heel veel van. Verder echt een topdag! Moet ik er wel bij zeggen dat de hele grote speeltuin het leukste volgens de meiden. Voor mij waren de los lopende dieren het leukst zoals de maki’s
Wij waren fan van Avifauna. Opa, oma, moeder en 2 kinderen Nu niet meer. Veel te veel vogeltjes bij het voeren van de parkietjes. Tijdens de vogelshow (waar wij echt naar uitkeken) zagen wij bijna niets. Wij werden op de tribune tegenover de echte tribune geplaatst. Het verhaal vooraf duurt sowieso te lang en van de vogels hebben we nauwelijks iets gezien. Echt n teleurstelling. De speeltuin is leuk, jammer dat de banden er niet waren. Het eten van het reataurant was naar onze smaak goed.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn