Superleuke dag gehad met omze cliënten

Duidelijke uitleg over de route, mooi park, lekkere friet en prima koffie. Fijn dat we dit ook konden bekostigen via social deal.

• Speeltuin

Met drie kleinzonen een geweldige dag gehad ,mooie dieren en een fijne grote speeltijd.I

Wij zijn daar van 10.30 uur tot sluitings tijd geweest en dat zegt alles.

• Speeltuin

Wij moeten een stukje rijden, ipv altijd maar naar het bekende te gaan, vonden wij jullie: Avi fauna.. Wat een geslaagde dag hebben wij gehad.. Heel mooi/leuk park. De reistijd was het zeker waard en komen ook zeker terug. Vogels, aapjes en natuurlijk de speeltuin. Ideaal voor kids.. Tot de volgende...

Leuk park voor 3 uur wandelen

Leuk park voor 3 uur wandel plezier Alleen jammer dat het wat verwaarloosd is had wel verwacht dat er in de carona periode tijdgenoeg was om het een beetje te onderhouden En alle ontsmetting middel op was in het park Maar al met al naar ons zin gehad

Veel te veel mensen

De vogelsoort was niet toegankelijk voor iedereen, heel jammer. Geef er meer op 1 dag zodat meer mensen hiervan kunnen genieten. 1,5 meter niet te realiseren op heel veel plekken. Uitgang zeer moeilijk te vinden, slecht aangegeven. Ik ga voorlopig hier niet meer naar toe, heel jammer want we komen er graag.

Te druk! Geen ruimte Corona ondanks tijdsloten

Wij zijn maar 1,5 uur geweest. Het was erg druk en ondanks tijdsloten liep iedereen op en tegen elkaar. Eenrichtingsverkeer werd ook niet gehandhaafd. Door de drukte snel weer vertrokken. We een stukje van de vogelschieten gezien. Die was erg leuk!

prachtig !!

met name het tropenhuis en de toekans waren zeer de moeite waard!!

• Speeltuin N.v.t.

leuke dag gehad, met mijn kleindochter

veel vogels gezien, mooie vogelshow en de coronamaatregelen werden uitstekend gehanteerd. tribunes goed geregeld en looproutes duidelijk aangegeven. wanner de coronamaatregelen verminderd zijn komen we zeker nog eens terug zodat we meerdere shows kunnen bekijken.

Gezellig park

Vond het een leuk en niet al te groot park, voor alle leeftijden leuk

• Speeltuin

Leuk park voor het hele gezin

Leuke vogeshow, lorri's die je gelukkig kunt voeren (ondanks corona) ...de nieuwsgierige maki-aapjes zijn werkelijk te schattig voor woorden. Hele leuke centrale speeltuin en prijzen van drank en ijsjes worden betaalbaar gehouden. Een perfect uitje voor jong en oud en gratis parkeren een erg gastvrije voorziening! Eigenlijk niets ter verbetering aan te merken (okay weinig schaduw op de tribune van de vogelshow, maar soit)..

Ontzettend leuk!

Met mijn kinderen en kleinkinderen (drieling) als verrassing voor hun verjaardag een dagje Avifauna cadeau gedaan en ze hebben genoten! Ik ook want was er in geen jaren meer geweest, terwijl we zo dichtbij in Leiden wonen. Mooi park, enige nadeel is de tribune bij vogeldemonstratie. Het was prachtig weer, er is totaal geen beschutting dus wij zaten weg te branden in de hitte, maar verder was het een topdag.

• Speeltuin

Prachtige dag voor het hele gezin van jong tot oud.

Leuk

Ik heb alleen in die tropische kassen niet één beest/vogel gezien jammer. Wel veel bankjes om te zitten.

Leuk

Raar dat er nog attracties gesloten waren. Er word te veel om donaties "gebedeld"

• Speeltuin

Genieten van vele vogel geluiden

Een dagje wandelen met de mooiste vogels en hun geluiden om je heen! Optimaal genieten. Vanwege corona wandelroutes, maar had je bij geen last van. Ook de vogelshows waren nu van te voren met een bandje, maar als er ruimte was mocht je last minute nog gewoon op de tribune plaats nemen.

Heerlijke dag gehad

Samen met mijn kleinzoon van 2 1/2 een heerlijke dag en hij heeft zich prima vermaakt.

• Speeltuin

Geweldige dag met mijn kleinkinderen.

Heerlijk weer in gezellig park met prettige drukte, zonder angst voor te druk in verband met Covid.

leuke dag gehad

zoals altijd een super leuke dag gehad in avifauna. de shows zijn goed geregeld en gelukkig geen overvolle tribunes. het verblijf van de adelaars is super mooi geworden. min puntje is wel dat als wij alphenaren een goedkoper kaarten kunnen kopen voor het park, maar helaas dan niet live and cooking kunnen doen. moeten daarvoor een duurder kaartje betalen. zou fijn zijn als de live and cooking los kan bijboeken. jammer dat er in de speeltuin niet veel open was. had leuker geweest voor de wat oudere kinderen

Genoten!

Wat een mooi aangelegd park en wat een variatie aan dieren! Niet alleen vogels! En zo fijn dat veel van hen vrij rondvliegen/lopen! Mooie speeltuin, ook voor onze kleinzoon van bijna 16 maanden… We komen ZEKER terug!!

Leuke dag

Bezoek met kleinzoon van 10 maanden Hij vond het ook erg leuk Vooral de apen

Supermooi park

Echt toffe dieren, Maki die vrij rondlopen, pelikanen die vrij rondvliegen, echt gelachen bij die Lori's, oja vliegshow echt mooi, en ook gieren vliegen vrij rond, wij vergeten deze dag niet

Gezellige mooie dag

Zoals altijd was het een mooie dag ondanks dat het zondag super druk was Jammer dat ik de rode panda nooit zie als ik kom maar ooit lukt het mij wel Hopelijk komt ook de vogel demonstratie met grote vogels terug want vind ze schitterend en de uilen Maar het blijft een mooi park

Slechte prijs kwaliteit verhouding

18 euro betaald voor een zeer gedateerd park. Geen fatsoenlijke eet gelegenheid, vogels in te kleine hokjes. heel zielig Helaas hadden we ook slecht weer , maar daar kan het park natuurlijk niks aan doen. Wel een park met nog veel potentie. Geen 18 euro waard!! En please, gun de vogels meer ruimte. Speeltuin wel erg leuk. Binnen speeltuin gesloten.

• Speeltuin

Fantastisch, verrassend, dieren heel lief, mooi en

Ik was verrast door de betoverende blik van sommige dieren. En ook van het feit dat sommige vogels en andere dieren gewoon vrij vliegen of half vrij vliegen of lopen, klimmen en toch blijven. Misschien dat nog meer vogels deze ruimte kunnen krijgen of op een andere manier nog meer ruimte. Beschermingsplan van sommige bedreigde dieren fantastisch. Bordjes met informatie ook goed, informatief.

Wat een deceptie :(

Vanmorgen met 2 kids Avifauna bezocht. Parkeren en entree is goed geregeld. Looproute ook prima. Alleen de verhouding prijs van een entreebewijs tot wat het park te bieden heeft, vind ik persoonlijk echt op het absurde af. Op mij komt het park over als enigszins gedateerd en weinig vernieuwend. De corona crisis heeft hier natuurlijk ook z'n sporen nagelaten, met dit in het achterhoofd is het eigenlijk knap dat het park nog overeind staat. Voor beginnende vogelfans is het een leuke bezienswaardigheid, voor kids ook wel leuk. Prijs van een koffie is bizar, voor een waterig bakje oploskoffie zonder smaak betaal je bijna 3 euro. Horeca incl personeel ziet er zeer onverzorgd uit. Wij hebben het nu gezien, maar was eenmalig. En aanbevelen: nee, want bizar duur voor een minimale beleving...

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn