Leuk dagje uit

We hebben erg genoten bij Avifauna. Leuke vogel show. We vonden het erg leuk om tussen de maki's te mogen lopen. En de lori landing is ook erg leuk! Minpunt is de horeca. Erg trage bediening en dan word er gewoon gezegd dat het product op is...hoezo op??

+fantastisch

zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en vrijwilligers. Mijn jongste dochter wilde hier ook zeer graag naar toe, omdat ze door corona met school niet terecht konden(zone college) en ze toch alles life wilde meemaken.

• Speeltuin N.v.t.

Ontzettebd leuk park, mooie shows en super leuke speeltuin!

Een leuk park voir jong en oud!!!

• Speeltuin

Leuk park, veel te zien, goede looprichtingen ivm Coronamaatregelen. Voldoende drink/eetgelegenheden

Elk jaar kom ik in t park, met versch vogelsoorten, leuke show. Ook wat andere dieren te zien in t park. Men is bezig met verfraaiingen/verbeteringen. Goed te zien! Voldoende eet-drinkgelegenheden. OV voor de deur, dus goede bereikbaarheid. Vriendelijk personeel. Looprichtingen staan goed aangegeven ivm Coronamaatregelen. In-en uitgang apart. Toiletten goed bereikbaar en schoon. Ern fijn dagje uit!!

Superfijn familiepark!

Ruime, schone en goed begaanbare paden voor jong en oud. Mooie volières, aardig personeel en grote diversiteit in dieren.

Blijft leuk

Gewoonweg een fijn en leuk park.

Heel leuk

Niet te groot. Overzichtelijk.

• Vogelpark medewerkers
  • Horeca medewerkers N.v.t.
  • Speeltuin N.v.t.

Wij en 3 kleinkinderen hebben genoten.

Fantastisch Park. Ik vond goed dat de vogels kunnen ook vrij vliegen, zijn niet altijd opgesloten. Hele lieve verzorgers. Anders dan andere speeltuin :kleinkinderen 8,6,en 3 jaar oud waren enthousiast .

• Vogelpark medewerkers
  • Horeca medewerkers N.v.t.

Plezier

Met gezien dagje weg allemal blij zeker aanrader voor klein en groot.

Super dag gehad!!

Genoten van park en de vogels, vonden her erg mooi. Daarna de life cooking, was super! De kok en bediening was hart verwarmend. Wij in ieder geval een super dag gehad. Hadden een dag gepland ook nog met boot tripje, jammer genoeg vaarde hij niet die dag. Gaan we nog doen.

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.

Leuke dag gehad.

Leuk park. Prima medewerkers. Park is ook lekker schoon. Schitterende vogels.

leuk voor 1 keer

Het was onze tweede keer. Nu het verassings effect weg was, waren we minder lang in het park. Bij de vrij lopende aapjes vond ik de mevrouw die oplette, onprettig. Ze kwam nerveus over. Ook waren we verbaasd over de stroom mensen bij de toiletten ( gasten van het restaurant) die geen afstand hielden. Omdat we eerder weggingen, hebben we onze bandjes aan een gezin gegeven voor de vogelshow. Ze waren er erg blij mee. Wellicht een idee voor andere bezoekers die besluiten de show niet te bezoeken, om de bandjes af te geven zodat een ander kan gaan? We zullen voorlopig niet meer naar het park komen, omdat we het nu wel gezien hebben. Een wisselende tentoonstelling zou wellicht onze aandacht kunnen vasthouden.

• Speeltuin N.v.t.

Ik heb het altijd super naar mijn zin in het park De werknemers zijn ook erg aardig En het park is zeer goed rolstoel toegankelijk

• Speeltuin N.v.t.

heerlijk om weer in het park rond te kijken!

Fijn om te zien hoe veel ruimte de arend heeft gekregen in de nieuwe volière. Verder plezierig meer ruimte in de volières van de grote vogels papegaaien, pelikaan e.d. achter in het park. Ze zijn nu beter zichtbaar

Geweldig.

Net zoals andere dierentuinen is Avi Fauna ook in de corona tijd rustig doorgegaan met het veranderen en aanpassen v.h. park. Vooral het nwe verblijf van de Steller arenden is indrukwekkend. Uiteraard ook weer enorm genoten van de Lori's. Ga zo door. Wij komen zeker weer terug.

• Speeltuin N.v.t.

leuk park maar wel vervallen

Prachtige vogels maar veel achterstallig onderhoud

• Speeltuin

Onze dochter vind het geweldig

Helaas moesten wij bij de roofvogelshow op tuinbankje aan de zijkant plaatsnemen waardoor we niets konden zien en horen.

• Speeltuin

Goede service, perfecte locatie voor schoolreisje!

Bij aankomst zeer goed geïnformeerd en begeleid. Tevens was er vanuit Avifauna begeleiding bij diverse speeltoestellen aanwezig, wat de veiligheid verhoogde. Ook de bestelde lunch was goed georganiseerd.

fantastische ervaring

Heel mooi park en fantastische vogels. Speeltuin verdient ook een pluim immers er is aan elke leeftijd gedacht.

• Speeltuin

Wij zijn al overgrootouders en komen nog steeds in Avifauna.

Met onze 5 kleinkinderen kwamen wij (heel vaak uit school) altijd in Avifauna. We hadden voor allemaal een abonnement en ik heb vele foto's gemaakt. Nu hebben we alleen nog voor ons een abonnement. Wij komen nog steeds regelmatig en genieten ook van de prachtige bloemen en struiken. We gaan dan door het park wandelen en de dieren bekijken. Meestal blijven we 2 uur en gaan dan wat drinken.

• Prijs - Kwaliteit N.v.t.

Schitterend park

Avifauna is echt een schitterend park. Niet de dieren alleen zijn prachtig om te bekijken, het aangelegde park qua planten en bomen zijn ook prachtig. Het personeel is heel vriendelijk en verteld graag en enthousiast over alle dieren.

Prachtig park

Wij genieten elke jaar van ons bezoek Aan Avifauna , Mooie park met veel verschillende vogels en natuur . Kindjes kunnen zich daar ook prima Vermaken . Ga zo door.

leuk op een ding na

bij aankomst word je verkeerd geïnformeerd over de vogel show medewerkster vroeg of wij naar de vogel show wilden en dat wilden wij wel ze gaf ons de bandjes en zij daarbij om twee uur begint de show u kunt beter iets van te voren komen , dat deden we dan ook rond 14.40 waren wij daar en de man die er stond zij het is gesloten de show is al begonnen om 15.00 begint een andere wij uitgelegd dat we 14.00 ipv 13.30 hij zij je kan om 15.00 in de show , wij wachten met de kleinkinderen het was 14.50 en stonden voor de ingang toen zij hij de groene bandjes gaan eerst u kunt een kaartje krijgen en als er plaats is kunnen jullie erbij dat was de druppel eerst beloven en vervolgens iets anders dat vonden wij geen oplossing we zijn boos weggegaan dus was het niet zo leuk en zeker niet voor mijn kleinkinderen . Bij de incheck moeten ze goed geïnformeerd zijn anders krijg je nog meer van die klachten. MVG R Vielvoye

Leuk park

Leuk park met een geweldige vogel show

• Speeltuin N.v.t.

Heel mooi, groen park met veel vogels.

Er is aan bijna alles gedacht, voor oud en jong zorgt het voor een leuke dag uit: natuurlijke omgeving, diverse speelmogelijkheden en verschillende mogelijkheden om tot slot wat te eten.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn