Heel leuk

Ik vind het park heel mooi met de verschillende vogels de mooiste in het park was de de ringstaartmaki en de grote speeltuin

Heel erg leuk

Wij hebben fijne ochtend gehad bij jullie. Het enige wat jammer was is dat er geen mogelijkheid was om binnen wat te eten of te drinken. Het was een natte dag dus dat had wel lekker geweest. De bewegwijzering had wat duidelijker gemogen maar verder hebben wij ons erg vermaakt! Super vriendelijk personeel.

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Super leuk en eens wat anders dan standaard dierentuin.

Super leuk! Mooie vogels en leuk dat er ook andere dieren zijn tegenwoordig. Waanzinnig mooie foto's gemaakt ook.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Super dag gehad in een mooi & prachtig park

gezellig

een leuk park met ontzettend veel ooievaars als je goed kijkt, best kleinschalig, maar duidelijk te zien dat en ontwikkeld voor de toekomst. alle dieren goed te vinden

Slecht.

Verouderd, stinkende lucht en niet schoon.

Mooi onderhouden park.

Onze kleinkinderen hebben zich uitstekend vermaakt met roofvogelshow, voederpresemtaties en speeltuin. Zelfs op een regenachtige dag een aanrader…..

• 1 of meerdere voederpresentaties

Leuk compact park met ouderwets gezellige speeltuin

Met onze 2 kinderen van 2 en 3jr is dit park een aanrader. Ze hebben het park grotendeels zelf bewandeld omdat het niet te groot is en de diversiteit tussen de apen en vogels maakte dat ze steeds wat te zien hadden. De speeltuin zorgde voor een mooie uitlaatklep voor de resterende energie waardoor ze daarna moe maar voldaan naar huis gingen. Puntje van aandacht: de lunchkeuze voor kleine kinderen is zeer beperkt; het zou fijn zijn als er een zacht broodje o.i.d. wordt toegevoegd aan het assortiment. Pas vooral ook op voor de enige meeuw in het park; hij pakte gewoon in duikvlucht het harde broodje knak uit mijn zoons hand toen we op het terras zaten! Jammer voof hem want de horecaprijzen zijn te hoog om zomaar een nieuw broodje te bestellen..

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Wel dit was een leuk dagje uit.We hebben erg genoten van het park en al de dieren vooral de lorie’s vonden we top met het voederen!Vriendelijke verzorgers die allemaal goedemorgen zeiden.

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Erg mooi en gezellig om tussen de mooie vogels te lopen te zijn.

Heeeel erg leuk

Netjes en schoon

Wij komen hier al jaren met onze vader,afgelopen December overleden!het blijft voor ons een hele mooie herinnering en ter nagedachtenis aan hem weer naar zijn favoriete live en cooking buffet gegaan en natuurlijk het park in!Voor ons en de klein en achter kleinkinderen van hem een hele mooie en goede herinnering!

Ein wundervoller Tag in einem wunderschönem Zoo

Was uns besonders gefallen hat waren die ganzen Gehege, die fast allesamt sehr großzügig und gut einsehbar waren. Am besten fanden wir die, wo man selber durchgehen konnte. Highlight waren für uns die Loris mit der Möglichkeit der Fütterung (Achtung, nur mit Karte bezahlbar), die waren Mega süß! Es waren insgesamt viele Vogelarten zu sehen, auch für uns waren noch ein paar unbekannte dabei. Das einzige was uns aufgefallen war, dass in der Tropenhalle nicht alle Vögel ein Schild hatten, das war etwas schade.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.
  • k.A.

Hartstikke leuk!

De hele familie, van 1 jaar tot 81 jaar, heeft het erg naar de zin gehad. De brunch was uitgebreid en top verzorgd. In Avifauna zelf kijken was ook leuk.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Veel mensen maar super georganiseerd.

Kwamen aan tafel om degene met een allergie uit te leggen wat wel en niet te kunnen eten. En zelfs apart eten voor iemand met soeliakie.

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Het buffet was goed verzorgd.

We hadden te weinig bewegingsruimte aan tafel.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Fantastische dag met een heerlijk buffet.

Met het gezin een fantastische dag gehad in Avifauna. Ter afsluiting genoten van een heerlijk buffet.

Top park

Met mijn 2 dochters (3 en 1,5 jaar) een leuke dag gehad. De combinatie van een groote speeltuin en dierentuin met shows is top!

Heel leuk

Mega leuk park en mega leuk en mega goed weer ga er zeker nog x heen

• 1 of meerdere voederpresentaties

Mooi park met aandacht voor de dieren.

Avifauna is een klein maar mooi park. De meeste hokken hebben veel ruimte voor de dieren. Ook is er veel aandacht voor bescherming en fokprogramma. Erg leuk dat je op veel plekken tussen de dieren kunt lopen en ze niet bang voor je zijn.

Een heel leuk uitje!

Op de verjaardag van onze zoon die 2 jaar werd een heerlijke dagje Avifauna geweest! Leuk om tussen de dieren te kunnen lopen ter afwisseling. Vogelshow was ook leuk! Restaurant bij de dierentuin is wel een beetje aan vernieuwing toe. Top dag!

Leuk park.

De verblijven van de vogels zijn zo ingericht dat ze redelijk wat beschutting hebben. Wel wat aan de kleine kant soms. ( denk ik als leek zijnde) Verder vond ik het heel jammer dat de flamingo's zo ver weg stonden. Het zal uiteraard met een diervriendelijke reden zijn maar persoonlijk vond ik het jammer. Bij de Gieren konden we geen bordjes vinden met info. Over info gesproken... Is het een leuk idee om foto's van beide geslachten bij de info bordjes te plaatsen? Mannetjes en vrouwtjes zien er vaak heel verschillend uit. Voor een leek is het misschien leuk om te zien wie nou wie is. Bij de Lori's is het misschien handig om te vertellen dat ze gelijk op je af fladderen. Ik schrok me de blubsie, heel mijn cupje nectar gelijk leeg. Haha! Verder geweldig park. Niet te groot, mooie speeltuin. Overal schoon en veel "ongerept" groen in de bermen. Aanrader!

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Leuke dag in een mooi park

Veel mooie vogels met genoeg leefruimte. Vogelshow en Lori Landing zijn mooie extras.

Prachtig kleinschalig dierenpark

Erg mooi verzorgd dierenpark. Leuke dieren en prachtig groen onderhouden. Wel vonden wij dat jullie weinig bankjes en prullenbakken hebben verspreid over het park. Bijvoorbeeld bij de grote vijver daarom 1 staat 1 bankje per kilometer terwijl er wel een bankje of 2 bij kunnen. Is juist zo'n mooie eyecatcher.

Een fantastisch park.

Toen ik het reserveerde was ik bang dat het tegen zou vallen. We zijn geweest met onze kleindochters van 1.5 en 5 en 6. Ze hebben de dag van hun leven gehad. De oudste vroeg zelfs oma gaan we er ook een keertje slapen? Ik zei maar dat kost veel centjes. Ze zei dan mag je mijn spaarpot ook wel hebben. Waarop de 2de zei die van mij ook. Hoe leuk is dat. Het is dus echt geweldig voor jongere kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Misschien een leuke kortings actie voor ons?

In een wordt geweldig

Ik ben in mijn jeugd veel in het park geweest mijn opa heeft dit park helpen aan leggen Wist niet wat ik zag na 50 jaar wij zijn namelijk op mijn 11 de verhuust naar Heemskek dit stond al een tijdje boven aan mijn verlang lijstje kon het park niet meer terug vond het jammer dat ik op een verkeerde dg was gekomen de rondvaart die ging niet Met vriendelijke Groet Wil Schellinger

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn