veel leuk
Een klein maar gezellig park. Wel wordt het tijd om de hokken te vernieuwen op veel plekken. Het hekwerk wat op veel plaatsen wordt gebruikt is zo fijnmazig dat dit er wel voor zorgt dat foto’s maken bijna onmogelijk is. De tropenhal is mooi ingericht waar veel van de vogels vrij mogen rond vliegen. De vogel demonstraties zijn heel mooi om mee te maken en de verzorgers vertellen met passie het verhaal over de vogels.
Educatief, ontspannen, fraaie beplanting, prachtige vogels en leuke speeltuin. Dat is Avifauna voor een heel redelijke prijs. En de vogelshow is schitterend!!!! Zoveel vogels in de vrije vlucht: ibissen, lepelaars, ara’s, kroonkraanvogels en zelfs pelikanen!!! Kippenvel, zo mooi! Zo leer je mensen van de natuur houden! Hulde, Avifauna!!!
we zijn voor het eerst geweest met de kids, park zelf vonden de kinderen heerlijk was ook veel te doen alleen personeel in de restaurants waren niet echt wat ik had verwacht, te lange rijen en te lax ging allemaal moeizaam en ook veel fouten door de kassière, je voelt je niet echt welkom zo.
Wat een mooi park...goed alle dieren kunnen zien en van genoten...we komen nogmaals terug als de aanleg voor de uitbreiding klaar is.
Loved it, lots of information, kids happy.
Jammer dat er veel gebouwd word. En dat erg zichtbaar is. Ik zou het afschermen. Om spannend te houden wat er komt. Oogt minder rommelig. Maar erg goed dat het park verbetererd wordt voor de dieren het zal erg mooi worden.
Gezellige middag gehad mede door het enthousiasme vd medewerkers tijdens de vogeldemonstaties.
Een heerlijke dag gehad, voldoende faciliteiten voor eten en drinken, schitterende vogels gezien. Voldoende parkeergelegenheid.
Was in een woord geweldig. Mooi verzorgd park. Vogelshow UNIEK, nog nooit zo iets geweldigs gezien Komen zeker nog eens terug.
Een aantal jaren geleden hebben we een leuk bezoek gehad in Avifauna. Nu met baby is het ook goed bevallen. In mei was het al erg mooi weer, maar alleen bij het Havana gebouw was er eten en drinken te kopen. Misschien dat het andere ijstentje al eerder in het seizoen open kan. Nu was er rond 4 uur een flinke rij om wat te kopen. Bij de ingang moet je omhoog naar de kassa. Dat is niet helemaal duidelijk, zeker als je online kaartjes hebt gejocht. De kinderwagen moet beneden langs. Sommige mensen achter ons denken dan dat ze ook zo door kunnen lopen. Dat alles gelijkvloers zou beter zijn. Of mogelijk een poortje om toegangskaartjes te scannen.
voor mijn gezondheid moet ik bewegen. Ik vind het niet leuk om zomaar ter gaan wandelen. Ik ga daarom regelmatig naar een dierenpark, geniet dan van de natuur ben een aantal uren aan het bewegen en vind dieren erg leuk en geniet van de schoonheid van de schepping.
Met 2 kleindochters de vogelshow bijgewoond om 13.30 u. Viel tegen, niet goed te zien en te horen omdat we aan de "verkeerde" van de vijver zaten. We dachten om 15.00 uur nog een kans te krijgen, zoals ook op de website vermeld stond, maar dat bleek niet zo te zijn. Verder vonden we het park minder verzorgd dan voorgaande keren. Ook hadden we ons niet gerealiseerd dat delen van het park afgesloten waren vanwege werkzaamheden en nieuwe aanleg. Kortom, deze keer teleurstellend, zeker voor het geld wat we ervoor moesten uitgeven
Heb het heel naar mijn zin gehad
Heerlijk om al die vogels te zien. Ook enkele andere dieren (hoop echter niet dat het er nog meer worden, moet wel een vogelpark blijven).
Een fijn vogel park , veel te zien ook andere dieren en een leuke speeltuin. De vogel show was heel mooi. Je kan de hele dag je vermaken, genoeg te zien
Vooral de vogelshow was een belevenis. Tevens ook fijn om te zijn dat het park continu vernieuwd!
Wij hebben het naar ons zin gehad bij het vogelpark avifauna. Het park is overzichtelijk, maar een klein beetje aan de kleine kant. Er waren bouwwerkzaamheden gaande aan de linkerzijde van het park. Hierdoor was een klein stuk afgezet, maar hier hebben wij gelukkig niet veel last van gehad. Er is een breed aanbod aan verschillende vogels en wij hebben veel kunnen zien. De voederdemonstraties en vogelshow zijn musts en maken de beleving in het park. Op sommige plekken mag de bewegwijzering beter want wij hebben nu de parkieten gemist omdat we de weg niet konden vinden. De Lori's zijn zeker een aanrader, maar hou er wel rekening mee dat de dieren me veel vaart op je af kunnen komen en soms ook onderling vechten om het eten te kunnen krijgen. Overal een leuk uitje voor jong en oud.
Genoten van de vogeldemonstratie met bijpassende muziek! Ook onder de indruk van het hoge onderhoudsniveau van het park.
Met 3 kleindochters (8,7 en 5 jaar) een geweldige dag gehad. Weer werkte ook mee en we konden overal goed bij. Uiteraard was de speeltuin in deze leeftijd zwaar favoriet en daar konden Oma en Opa ook even uitrusten
Als in de titel, de nieuw aanleg in aanbouw ziet er ook veelbelovend uit. De tropische hal mag wat meer soorten vogels huisvesten. Nu een klein aantal verschillende vogels.
Super leuk dagje uit. Park netjes onderhouden, speeltoestellen heel en goed onderhouden. Vriendelijk personeel.
Leuk vogelpark met interessante dieren. Speeltuin erg leuk. Er wordt gewerkt en dat geeft overlast. Sommige gedeelten hebben stoffige paden.
Mijn twee Kids raken niet uitgesproken over hun bezoek en alle dieren die ze hebben gezien. Dagelijks wordt de plattegrond erbij gepakt en oefenen ze de namen. Alleen de speeltuin viel tegen, die was meer voor grotere kinderen of je moest erg lang om de rij om vervolgens te betalen. Voor de dieren: ga! Voor de speeltuin: zoek iets anders
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn