Leuke dag gehad

We hebben een hele leuke dag gehad en het is fijn om te zien dat ze het park aan het opknappen zijn. Veel verblijven waren tijdens ons vorige bezoek verouderd maar het park wordt weer steeds mooier. Het personeel dat er rond loopt kan je vragen stellen en ze weten overal een goede uitleg over te geven.

Superleuke dag!

Wat een leuk uitje, de vogeldemonstraties waren helemaal geweldig! Heerlijke speeltuin voor de kindjes.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Leuk park, onze zoon van 3 vond het geweldig!

Wij hebben een super leuk dagje gehad. Onze zoon vond de speeltuin geweldig en heeft genoten van de vogelshow

Weinig coulance

Door verwarring bij de kassa heeft de caissière per ongeluk vol tarief kaartjes gerekend i.p.v. kaartjes met korting. Dat merkte ik pas thuis omdat ik de prijzen niet uit mijn hoofd weet. Als je dan een mailtje stuurt naar Avifauna krijg je doodleuk te horen dat het je eigen verantwoordelijkheid is om die korting te vragen. Overigens had ik een mail laten zien aan de caissière met een gereserveerd tijdsslot met korting. Maar goed, het standpunt bleef: Niet de fout van de caissière en weg 14 euro. Ik had meer coulance verwacht richting vaste klanten.

Zeer slecht!!!!!

k heb gisteren via de ING winkel kortingsvouchers besteld voor de Avifauna. Deze kon ik enkel alleen verzilveren via de website van Queueup. Na netjes betaald te hebben via Ideal, ontving ik nooit de tickets voor Avifauna. Helaas kon ik zowel de ING als Queueup telefonisch niet bereiken omdat het zondag was. Na wikken en wegen besloot ik toch naar Avifauna te rijden, ik kon echter aantonen dat de kaartjes betaald waren maar nooit zijn ontvangen en ik had tevens al een slottermijn gereserveerd voor 3 personen op 31-07-2022, 14:00 uur. Bij aankomst legde ik mijn verhaal uit aan de kassa. Uw kassamedewerkster Desiree kon niets voor mij betekenen. De enige geboden oplossing was. 'Koop maar nieuwe kaartjes in de hoop dat u deze vergoed krijgt van de ING, maar deze garantie krijgt u niet van mij'. Dit was voor mij de oplossing niet. Er werd niet eens gevraagd naar een betaalbewijs er werd alleen maar bevestigd dat er vergelijkbare situaties zijn geweest van andere klanten. Kortom ik had gewoon pech en diende tegen een voltarief opnieuw 3 kaartjes te kopen. Deze oplossing was voor mij totaal niet klantvriendelijk. Ik stelde voor om dan opnieuw 3 kaartjes te kopen tegen het gereduceerde tarief wat vanuit de ING-winkel is aangeboden, ook daar kreeg ik opnieuw een 'Nee' te horen. Niets was mogelijk, er was geen begrip, ik diende alleen maar dubbele kosten te maken, einde discussie. Tot 3x toe heb ik geprobeerd om een oplossing te vinden, maar ik was kansloos. Deze mooie kortingsactie is een samenwerkingsverband, een aantrekkelijke lokker voor de consumenten maar dan moet het ook werken. Wanneer je als consument aan alle voorwaarden voldoet, maar door een lek in het systeem benadeeld wordt dan had ik op zijn minst gerekend op een gezamenlijk oplossing. Zelfs die verwachting was te veel gevraagd voor het Avifauna. Middels deze mail wil ik dan ook nogmaals benadrukken hoe klantonvriendelijk ik samen met mijn gezin bejegend ben, ik voel mij ontzettend gedupeerd!!

• Prijs - Kwaliteit N.v.t.
  • Dierenwelzijn N.v.t.
  • 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Leuk dierenpark, steeds minder vogelpark

Avifauna is een mooi en afwisselend park met verschillende themagebieden en meerdere presentaties (vliegshow, voederpraatjes) waarbij meer over de dieren wordt verteld. Wat wel jammer is, is dat de nieuwe parkdelen met zoogdieren ten koste gaan van de voorheen grote collectie bijzondere vogels, zoals bijvoorbeeld een binnenverblijf voor mara's op de plek waar voorheen kolibries en Zuid-Amerikaanse zangvogels te zien waren.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Een heerlijke plek met veel dieren

Veel dieren die je goed kan zien, en van dichtbij。 zeer enthousiaste medewerkers

• 1 of meerdere voederpresentaties

Fijn park voor kleine kinderen!

Overzichtelijk park. Dit weekend geweest samen met mijn 2 jarige zoontje welke heeft genoten van de vele dieren en leuke speeltuin voor groot en klein!

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Interessant park waar veel te zien is.

Kleinschalig park waar veel te zien is, horeca en hygiëne onder de maat.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Geweldig park een aanrader!!

genoten van de dieren, de speeltuin en de vogelshow, kortom ons goed vermaakt!!

Prachtig Park

Wij hebben van ons dagje Avifauna genoten. Het is een heel mooi park. de dieren worden goed verzorgd. De vogelshow vonden we geweldig.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Mocht niet naar binnen omdat ik tickets was vergeten

Wel aan kunnen tonen dat ikbetaald had erg moeilijk Purmerend - Alphen vv voor niets

• Prijs - Kwaliteit N.v.t.
  • Dierenwelzijn N.v.t.
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.
  • 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

een fantastische dag in een super fijn park met mijn kleinkinderen

Net een vakantie dichtbij huis.

Fantastisch

Wat wordt het toch een mooi park. We hebben na jaren weer genoten! Leuke nieuwe dieren!

Geweldig vooral de demonstraties

Vooral de demonstratie van 13.30 uur is geweldig. Zoveel vrij vliegende vogels en mooi verteld wat ze kunnen en hoe ze eten. Heel informatief.

Geweldige dag gehad

Met mijn 3 zussen in Avifauna zussendag gevierd. De dag was leuk doordat er naast het kijken van de vogels veel georganiseerd werd, voedertijden, vogelshow en voor ons ook nog lekker eten in het restaurant ernaast

Mooi klein park.

Mooi park wel wat klein maar goed genoeg.

geweldig genoten

heerlijk genieten geweldig die dieren en de verzorgers

• 1 of meerdere voederpresentaties

Gezellig leuk park gratis parkeren

Gezellig dagje gehad met me dochter. En gratis parkeren daar kunnen vele parken iets van leren

• 1 of meerdere voederpresentaties

We hebben met onze kleinkinderen een topdag gehad.

We waren met opa, oma's, mama en 3 kinderen op woensdag naar Avifauna. Konden goed parkeren, de gereserveerde gescande tickets konden verderop na de kassabox (misschien iets duidelijker aangeven) ingelezen worden. We hebben alle routes gelopen en de dieren kunnen zien inclusief de vogelshow. Onderweg lekkere koffie gedronken bij een rustpunt. Aan het eind van de dag uiteraard de speeltuinen intensief gebruikt en lekker gegeten en gedronken. De wachttijd in het restaurant viel reuze mee. Het weer werkte ook wel goed mee. Enig kritiekpuntje: de patat mag iets minder zout. We komen zeker weer.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Geweldig park veel ruimte voor de dieren

Vindt Afivauna een Mooi Park Scootmobiel kon prima veel Ruimte voor de Dieren genoeg leefruimte en bewdgruimte de Lori Landing is super wat een mooie leuke vogeltjes Jammer dat sommige hokken leeg waren we hebben geen Uilen gezien en de Kiwi was e0r ook niet. Enige Kritiek is dat de Broodjes bij Cuba restaurant veel te duur waren en broodjes te klein ook waren de saucijzenbroodjes op om 4 uur en nergens een Patatje of Snacks te verkrijgen een patatkraam zou geweldig zijn en viskraam is ook leuk we wilden gewoon een goedkoop zakje patat en snack nergens te vinden in het park alleen was er iets bij speeltuin en daar wilden we niet heen . Veder Mooi Park en de Vogelshow was geweldig prachtige Lieve Dieren Mvg Bianca v

Weer als van ouds.

Weer een abbonnement afgesloten, dus weer een jaar heerlijk genieten van de dieren.

een enige dag

Ik was nog nooit in Avifauna geweest, hebben genoten van eigenlijk alles, heerlijk gewandeld, lekker op bankjes gezeten om te genieten van de dieren en de omgeving. Een geweldige vogelshow en enig om tussen de dieren ite lopen. wat ik ook bijzonder vind is dat het parkeren gratis is, dat komt bijna nergens voor.

Fantastisch

Leuke vogelshow , genoeg te zien en voor herhaling vatbaar, wel een paar lege hokken ..

• 1 of meerdere voederpresentaties

Mooi tijdje niet geweest, maar prachtige nieuw biotopen!

Als Alphenaar een hele tijd geleden voor het laatst geweest, maar nu prachtige nieuwe biotopen aangelegd. Ga er mee door! We komen zeker weer terug. We wonen letterlijk op een steenworp afstand!

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn