Met kleindochters genoten van een leuk dagje uit, vooral de twee meisjes hebben alles als heerlijk ervaren.
wij komen graag in verschillen park ken en zeker met de klein kinderen. 1 op merking de grote stenen voor slecht ziende zijn toch een hinder. en ook gevaarlijk. maar de rest shapo.
Het park zijn ze wel aan het opknappen maar er is nog wel heel veel te verbeteren. De bankjes op het park zijn vies. Heel veel achterstallig onderhouden. De speeltuin amusementshal was of is misschien nog steeds gesloten en ook shocking was dat de ‘ Sneekerpoort’ er niet meer stond. Ik kom nu al ruim 50 jaar bij Avifauna en vond het vroeger sfeervoller. Ik laat me verrassen hoe het er uit zal zien na alle plannen die gerealiseerd moeten en zullen worden.
Voor de vogelliefhebber is dit een bijzondere ervaring.
Samen met mijn 4 kleinkinderen een heel leuke dag gehad.Wij komen zeker weer eens terug.
De kinderen hebben genoten
Avifauna is nog steeds een heel leuk park om een paar uurtjes in door te brengen. Groot aantal mooie, grote vogels die mijn vriendin en ik nog nergens anders hebben gezien. De vogelshow die we toevallig meemaakten, was helemaal top! Het was nogal warm toen wij er waren, maar door het grote aantal bomen was er voldoende schaduw om aan de warmte te ontsnappen.
Kleinschalig maar toch veel dieren aanwezig. Dieren volop de ruimte. Vogelshow geweldig om mee te maken. Was een zeer geslaagd bezoek die we vast nog eens over gaan doen.
Mooi park met een mooie collectie vogels
Mooi park zeer kindvriendelijk ziet er allemaal keurig uit. Komen zeker nog eens.
Heerlijk dagje uit. We komen snel weer.
We hebben een geweldige dag gehad.
Er is zoveel te doen ook kwa entertainment! Ook in de speeltuin voor de kinderen, die is geweldig! Er is ook een stukje waar je ook de vogels kan voeren. En los lopende aapjes
9 jaar geleden dat ik hier was , ook met kleinkind luca, nu met tom en fien van 4.5 jaar. Vooral langs de dieren, geweldig. En de speeltuin. Zeer leuk. Kom nog een keer terug
Ontspannen dagje weg met weinig wachtrijen. Wil wel graag de speelhal weer open zien.
Speeltuin en de vogelkooi zijn leuk alles erg vervallen. Adelaar in een netkooi ... Bij de vogelfoierre geen ruimte om vogelpoep weg te wassen. Zonde van het geld kan je liever naar Apenheul gaan.
dit was een sympathiek park ook de prijzen. kleinzoon heeft ook genoten
Mooi gezellig park aan het worden soms mis ik wel wat prullenbakken of ze vielen mij niet op!
Wij kwamen met onze jongens van 10, 11 en 12 speciaal voor de kiwi en wat een geluk: we hebben er eentje gezien! Daarnaast waren er nog véél pluspunten: - gratis grote parking - heel behulpzame en vriendelijke dierenverzorgers - Lori Landing - gratis speeltuin met gratis bootjes - 2 verschillende, indrukwekkende en leerrijke vogeldemonstraties, met de grappige Kasper - een interessante voederpresentatie - de babymara's - voldoende schone, gratis toiletten
wij zijn heel lang niet meer geweest. laatste keer met onze eigen kinderen. nu met kleindochter van 5 jaar. het was behoorlijk verrassend en soms weer een feest van herkenning. zij vond het ook erg leuk. ik las dat de gieren een nieuw verblijf krijgen. dat lijkt me niet overbodig. we zijn oa in het (sub)tropische verblijf geweest. heel erg uitgebreid, er kwam geen eind aan! steeds weer een andere afdeling! mooie vogels. wel vond ik het water in de open ruimten vuil. jammer! en genoten van de vogelshow. wat deed die verzorger het goed!
Wij hebben erg genoten gisteren! En mijn kleinzoon ook! Hij wou niet meer naar huis Het park is erg mooi en gezellig opgezet met mooie en leuke dieren ..de schow was ook top! De speel tuin was ook heel divers met hele leuke attributen. Ook het gratis parkeren is top en de reis ernaar toe staat goed aangegeven ! Alleen 1 minpunt ..het restaurant is sterk verouderd en de warme dranken, koffie ,chocomel zijn niet echt lekker en veel te duur voor deze kwaliteit, dat was jammer .. We hadden beter bij van der valk wat kunnen drinken ..maar dat was ook maar 1 negatief puntje .
Het park mag wel geupdate worden.
Erg leuk park, veel te zien. De vogelpresentatie met de ara's, galah's, ibissen en andere vogels was geweldig! Knap dat ze vrij mochten vliegen en ook weer teruggingen naar hun kooien, getuigt van een goeie verzorging. Punten van verbetering: - het stuk na de ingang is erg saai, geen vogel te zien - de lucht bij de flamingo's is niet te harden, daar moet je snel langslopen
Ik vind het een heel leuk park. Mijn dochters vinden het geweldig. Diertjes kijken en tussendoor of na even lekker spelen in de speeltuin. Vind het een super leuk park! Wat ik echter wel minder vond is het stuk waar de aapjes los lopen. Daar mag meer toezicht op zijn!! Er waren heel veel mensen die de apen aaiden en niet op de paden bleven.
Mooie dierentuin
Hoorn 59