Natuurlijk genieten!

Het park wordt duidelijk opgeknapt. Niet alleen de dieren, maar ook het groen wordt goed verzorgd. Veel afwisseling. Horeca is oké

Verrassend en gezellig.

Ik ben jaren geleden geweest. Er bleek nu veel ten goede van de dieren vernieuwd en verbeterd.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Prachtige vogels, enthousiasmerende show, verrassende aapjes

Het was een warme, mooie dag met veel indrukken. Naast Prachtige vogels, enthousiasmerende show, verrassende aapjes ook Prima faciliteiten, veel plekken om even te zitten genieten van de tuinen met een kopje koffie en iets anders lekkers. Personeel is gedreven en klantvriendelijk met kennis van zaken.

Mooi park mooie vogels

Ik woon in Alphen aan den Rijn en ik rij op een scootmobiel. Daarom kom eik zeer regelmatig in Avifauna, Het is zeker een aanrader. Zelf ik die er een paar keer per week rond rijd zie ik steeds weer iets anders, en het is altijd gezellig.. de vogel demonstratie zijn ook erg leuk. De vogels worden niet gedongen om kunstjes te doen maar vliegen naar eigen wil in het rond. er word dan onder tussen verteld over vogels die rond vliegen. Het is een erg leuk park ook zeker voor de kinderen na het kijken van de vogels kunne zij heerlijk spelen in de grote speeltuin. Als straks de speelhal ook weer open is, dan zijn er ook een spokenhuis en botsauto's . buiten is er groot springkussen en scooters voor de kleintjes. alles maakt het een geslaagde dag voor jong en oud.

Heel gezellig

We hebben genoten

• 1 of meerdere voederpresentaties

Park is leuk maar diner is super

Bij lopend buffet is werkelijk van alles te nemen. Zeer uitgebreid assortiment. Ook het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Werkelijk de moeite waard om het buffet eens te proberen en ineens het park te bezoeken. Alle lof voor de service.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Heel mooi en netjes park.

Wij vonden het een heel mooi park,ook erg netjes. Veel vogels zaten verschuilt, zal met de warmte gemaakt hebben,maar dit mocht de pret niet drukken. Was met onze kleinzoon, die vond de aapjes en papagaaien het leukst

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Geweldig uitje voor de hele familie

Het was een zeer warme dag, maar daar hebben we niet veel last van gehad doordat er voldoende schaduw was. Het personeel van De Lepelaar was erg vriendelijk. We waren met 20 mensen op stap en konden onze lunch vooraf bestellen. Er waren zelfs tafels voor ons gereserveerd en alles stond netjes op tijd klaar op het afgesproken tijdstip. We hebben een heerlijke dag gehad. Bedankt.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Fijne ontvangst in vriendelijk vogelparadijs

Op een tropische dag naar Avifauna samen met de kleinkinderen. Verrassing 1: parkeren is gratis ( en dat in de Randstad) . Het is Flamingodag en de gidsen leggen van alles uit . Ook met kleine proefjes en tekeningen voor de kinderen. En info voor een spreekbeurt! Lekker in de schaduw door het mooie park naar de flamingo's, de brulapen en de Argentijnse Zoo. Klein maar fijn. Leuke speeltuin met electrische scooters , bootjes en graafmachines . Het mooiste was de vogelshow met vogels de vlak over je heen vlogen . Aanbevolen!

Een 11.

Geen 10, maar een 11, want we zijn bijna doof van de Lori's. Fantastisch jullie tuin met vogels en speeltuin. De kinderen praten er zelfs over in hun slaap. En zo dichtbij zijn de dieren. Chapeau.

leuke dag

het was te warm om lang te blijven, dus de vogelshow gemist. door dubbel gaas is het lastig fotograferen, het ouder gedeelte is aan vervanging toe. het nieuwe gedeelte is mooi geworden.

leuk

Leuke dag gehad

• 1 of meerdere voederpresentaties

Voor jonge kids niet heel veel te doen

Door warme weer had personeel duidelijk geen zin. Heel kort af en niet vriendelijk. Daarnaast mag er wel meer schaduw doeken opgehangen worden bij de shows. Prijzen van eten zijn goed vergeleken met andere parken. En helemaal fijn dat het gratis parkeren is. Voor kinderen gaat mijn voorkeur toch meer naar Blijdorp, Artis of andere.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Ondanks tropische hitte konden we toch volop genieten in het park.

Alle dieren zagen er gezond uit. Veel bomen waardoor er voldoende koele plekken in het park te vinden zijn

Mooi park

Avifauna is leuk voor een mooie dag uit. Het voelt als een botanische tuin met dieren in plaats van een dierentuin, en dat is super positief. De dieren verblijven zijn mooi en de dieren worden duidelijk goed verzorgd. Een echte aanrader.

Hartstikke leuk

We waren er met 12 kinderen van 2 tot 9 jaar en allemaal hebben ze genoten van alle dieren en de speeltuin. Zeker leuk om nog een x te doen

top

leuk park vogel show vogels voeren leuk

• 1 of meerdere voederpresentaties

Een paar hele leuke leerzame uren

Voor het eerst sinds mijn hele jonge jeugd naar Avifauna geweest. Warme dag met heel veel zon, maar omdat er meer dan voldoende schaduw is in het vogelpark, was het goed vertoeven. Je zal er niet een hele dag zoet zijn, maar het is wel een absolute aanrader om een paar uurtjes heel prettig door te brengen. Naast vogels zijn er in het Madagascar gebied halfapen die in grote getalen op, naast en boven het pad lopen, slingeren, klimmen en rusten. Het is echt een aanrader.

• Prijs - Kwaliteit N.v.t.
  • Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.
  • 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Een mooi park wat betreft de opzet alleen jammer dat het aantal vogels achteruit gaat

Jaren geleden dat ik er was geweest , er is veel veranderd . Het aantal vogels is een stuk minder vergeleken met jaren geleden. Dat is voor een vogelpark jammer maar verder is de opzet van het park mooi

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.
  • 1 of meerdere voederpresentaties

Heleboel leuke dieren gezien en dingen gedaan

Zeker voor herhaling vatbaar, vogelshow, voedermomenten en mooi park.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Super dag voor groot en klein.

Veel vogel soorten en hoop geleerd over de vogels. Top vogel show dat mij verbaast hoe intelligent en getraind de verschillende vogel zijn

Leuke gezellig park

Leuk park maar wel klein Kwa eten heel weinig keus en duur en niet echt veel eten voor de jonge kinderen/peuters maar de Lori landing was een prachtige ervaring voor ons dochtertje van 2 Heel veel verschillende soorten vogels om te kijken was echt genieten

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Veel te zien en goeie sfeer

Met de kleinkinderen geweest en wij hebben genoten. Geen moment verveeld. De sfeer in het park is echt fijn. Verder zijn er genoeg toiletten en bankjes om af en toe uit te rusten. Vogelshows en voederen van de dieren was echt geweldig om te zien. ‘s Avonds kwamen we erachter dat we onze telefoon kwijt waren. Volgende dag uitstekend geholpen. Nogmaals onze dank daarvoor.

Super leuk

Echt een leuk en mooi vogelpark

• 1 of meerdere voederpresentaties

Genieten met de enthousiaste kleinkinderen

Fijne dag, times lock aankomst is prettig en rustig. Heel blij mee! Vogelshow voor de kleintjes te veel informatie . Verder prettige dag gehad

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn