Écht een heel leuk park!

Gratis parkeren. Vrolijk en aardig personeel. Super super leuke speeltuin. Mooi aangelegd park met leuke interessante dieren, niet alleen vogels; top! Heel tof dat de lori’s gevoerd mogen worden en dat ze op je komen zitten! Wij hebben oprecht een heel leuke dag gehad!

• 1 of meerdere voederpresentaties

Mooie dag gehad in het park Wel een klein minpuntje het terras onder de overkapping bij de flamingos mag wel wat beter bijgehouden worden met vegen en schoonmaken Verder echt een topdag gehad en de vogelshow mag je niet missen !!!!

Leuk park

Het is een mooi park geworden met veel andere dieren waaronder apen .vind het alleen jammer dat het poortje bij de ingang weg is .heb er nog 31 jaar geleden mijn trouwfoto gemaakt. Ik raad het iedereen aan ook ern leuke speeltuin voir de kinderen

Super leuk

Iedereen heeft genoten

• Lori Landing N.v.t.
  • 1 of meerdere voederpresentaties

Vogelshow is geweldig.. jammer van alle hekwerk.

Mooi opgezet park maar jammer van zoveel hekwerk. Begrijpelijk dat je niet erdoor kan lopen en dat de vogels rond vliegen zonder alle hekken. Mensen zitten snel overal aan. Vogelshow is echt geweldig.

Enorm leuk dag!

Wij zijn hier op een heerlijk zonnige dag geweest, waardoor het prima was om alle vogels buiten te bekijken. Een prachtige tuin om te wandelen. De kinderen (10,6,4) vonden de vogels mooi, het voeren van de lorries een ‘angst’ om te overwinnen (6,4) en hebben geprobeerd mini visjes in de tropische kas te vangen. Het was rustig in het park (zondag 2/10) dus we konden bij alle vogels en de dieren uitgebreid de tijd nemen. We hebben de hoofdroute gevolgd en zijn geëindigd in de speeltuin. Ook hier prima vermaak voor allen. Leuk dat er vrijwilligers waren om interessante dingen te vertellen, waarbij zij onder andere eieren, schedels, veren en een opgezette pinguïn lieten zien. De pinguïn mocht geaaid worden, hoe leuk! De consumpties waren aan de prijzige kant (blikje Fanta 2€85) en eveneens het drankje ik de lorries te voeren (1€50 per cupje. Ik heb veel cupjes gekocht…). Maar zeker de moeite waard. De kaartjes hadden wij met korting via ons anwb lidmaatschap. Had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn!

Heel mooi

Alles zag er erg mooi uit

• 1 of meerdere voederpresentaties

Leuk uitje voor jong en oud.

Erg leuk park, veel te zien en te doen. Het park is wel gedateerd.

• Lori Landing N.v.t.
  • 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Was een leuke, mooie dag.

We zijn in het vogelpark geweest en wezen eten in het v/Valk restaurant. Leuk park, gave vogel show. Het eten was lekker, goed en verschillende keuzes. GrTanja

Leuk groen Park

Heerlijke middag gehad in Avifauna. Leuk park , wat erg leuk was, is dat de dieren best dichtbij zijn.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Een leuk park ,niet te duur ,de speeltuin wel te weinig op kleine kindjes gericht,

Wij zijn met onze kleinzoon van bijna 2 naar Avifauna geweest . Hij vond de vogeles en dieren erg leuk . De speeltuin vonden wij wel meer op de oudere kinderen gericht dan op de peuters (kleinere kinderen) We misten een echt peuter gedeelte met mini glijbaan ,mini wip , zandbak ? Er waren wel een draaimolentje en mini schommels maar doordat die midden tussen de andere speeltoestellen stonden waren ook deze steeds bezet door oudere kinderen en kregen de kleintjes geen kans. Verder een goede prijs/kwaliteit verhouding doordat wij een actie prijs hadden. Personeel erg aardig en behulpzaam. We hebben het best naar ons zin gehad.

Het was fantastisch

Geweldig vooral als vogelliefhebber

Leuke ervaring

Het park is ruim, mooi opgezet, de vogelshow is werkelijk geweldig, erg van genoten!

• 1 of meerdere voederpresentaties

Mooi park en genoeg te doen!

Ontzettend leuke dag gehad in het park. Het park was ontzettend goed onderhouden net als de dieren. De hele dag door was er genoeg te doen in het park.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Nog nooit zo’n prachtig park gezien

Prachtig vogelpark met ook andere kleine dieren, echt genoten daar. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De vogelshow was een topper, kreeg er kippenvel van zo mooi was het. Je moet het met je eigen ogen zien allemaal, wij vonden het meer als waard om daar heen te gaan schitterend.

• Prijs - Kwaliteit N.v.t.

Prachtig

Prachtig park met als hoogtepunt de heel bijzondere vogelshow. Enorm veel vogels kwamen aangevlogen, zelfs de grote volières gingen open. Overweldigend om te zien.

Leuk en verrassend!

Aanvankelijk dacht ik.. beetje oudbollig ?.. maar is geheel ten onrechte.. is leuk en verrassend park geworden.. zeker icm een zondagsbrunch.. geweldige horeca.. de tijd van “appelmoes met kers” is definitief voorbij!

Fantastisch

Voldoende gratis parkeerplaatsen Fijne medewerkers Leuke voerdemonstraties Fantastische Vogelshow Wel lange rij om wat te eten, producten uitverkocht en duur. Als je alle voerdemonstraties doet en zelf eten mee brengt heb je voor weinig geld een geweldige dag uit.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Avifauna is een gezellig, kleinschalig park.

Over het algemeen vonden we Avifauna een leuk park. Het doet vaak wel wat verouderd aan. En de flamingo’s zitten met een grote groep op een wel erg klein oppervlak. Een groot succes vonden we de Lori landing. Wat een mooie vogels die zomaar op je hand komen zitten! Na het bezoek aan het park hebben we genoten van een live cooking diner in het van der Valk park restaurant. Was top.

Geweldig voor vogel liefhebbers

Mijn vriendin en ik zijn gek op vogels en die staan natuurlijk centraal hier. Naast dat het een mooi park is met vele mooie vogels zijn de vogel demonstratie en de Lorilanding echt geweldig! Het is moeilijk er niet met een glimlach weg te gaan.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Altijd leuk voor een jaarlijks dagje uit

Het was een doordeweekse schooldag, dus rustig in het park. Personeel vriendelijk, ook groeten tijdens voorbij lopen. Bij het vijvergebied begon het al met prachtige vogels met rijke kleuren. De apenhokken werden schoongemaakt, en de aapjes zaten buiten hoog in de bomen elkaar te vlooien of deden een dutje. Pinquins hadden het druk met hard zwemmen en wie het hoogst boven het water uit kon springen. Verderop de prachtige vogels, o.a. ara's, welke we later in de vogelshow zouden terug zien. Er is ook nog een heel gebied bij de gieren vernieuwd, daar lopen de Mara's. Mooi aangelegd met een looproute erdoor. Andere stukken van het park werden ook nog vernieuwd. De vogelshow was heel erg leuk. Vele vogels vlogen er in mee, opzwepende Disneymuziek, en de leuke uitlegverhalen van de vogelverzorger Lars deden de rest. De speeltuin is lekker groot, kinderen spelen en ouders kunnen wat op het teras gebruiken. Leuk dagje uit. En een leuke bijkomstigheid is dat het parkeren nog steeds gratis.

Grote variatie prachtige vogels

Na tientallen jaren weer eens op bezoek geweest

Fantastisch uitje

Wij hebben een fijne dag weg gehad. Mijn dochtertje kon alles heel goed zien. Dat is fijn voor een klein meisje van 1,5 jaar. Wat ik wel een puntje van verbetering vind is de baby gebruikspunten. Er was na mij mening 1 plek waar je kon verschonen en er was ook maar op 1 plek een magnetron aanwezig was. Dat vond ik wel jammer. Verder was alles top!

• 1 of meerdere voederpresentaties

Mooie tuin met verschillende dieren

We waren die ochtend de eerste bezoekers en hadden dus het park even voor ons alleen. Geweldig! Wat ook heel erg leuk is, dat het niet alleen vogels zijn in het park, maar er zijn ook andere dieren, Mara’s, kleine aapsoorten, alpaca’s. Ook kan je de prachtige kleurrijke lori’s voeren. Erg leuk. En heb je het hele park gezien, is er nog een mogelijkheid om een boottocht/rondvaart te doen. Al met al een heel leuk uitje

Leuke ontspannende dag

Ontvangst was vriendelijk. Veel verschillende soorten vogels gezien. Vooral de vogelshow was geweldig.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn