Ventilatie zeer slecht Een tafel gekregen op de tocht waar in eerste instantie niets aangedaan kon worden Na te zijn opgestaan om te vertrekken Is er een ander tafel geregeld Al met al geen fijn begin Eten en bediening goed Kleding ruikt na het bezoek naar baklucht Groetjes Hans Straathof
Wij waren er om te eten en dat geweldig maar het park was niet meer zo als voorheen. Wij vonden het niet erg bij gehouden. Dat was een beetje jammer er was veel afgesloten e.d.
Ondanks dat het weer koud en grijs was , hebben wij Echt Genoten van ons dagje Avifauna.. Wij hadden aansluitend op ons bezoek ook nog een etentje gereserveerd bij Van der Valk op het Park en ook dat was een Succes !! Heerlijk gegeten en ook goed verzorgd door onze 'Tafel Dame' Hanna.. Wat een Mooi mens is zij zeg .. Wij hopen volgend jaar zéker weer terug te komen...maar dan in het Voorjaar ..
Wat een leuke en gelukkig nog betaalbare park. Mijn kleinkinderen waren zo blij van loslopende Maki’s en voeren van Lori’s. Verzorgers van dieren vertelden met passie over hun verblijf en leven. Een hele leuke en gezellige dag gehad. Bedankt en tot volgende keer :-)
ik en mijn vader wilde eventjes gaan gewoon even kijken. tot dat we bij elk stukje lang bleven hangen. zoveel leuke en mooie vogels , echt super bijzonder! er zaten heel veel beestjes binnen maar dat vonden wij niet zo erg en zeiden tegen elkaar van het voorjaar komen wij zeker terug! en de lori landing wat heb ik me daar vermaakt zeg heb 6 keer opnieuw voer gehaald vond het echt geweldig en wilden ze allemaal mee naar huis nemen. dus was echt met 1 woord geweldig!!
Ondanks de kou en soms wat neerslag heerlijk in Avifauna gewandeld en prachtige vogels gezien. Heerlijk a la carte geluncht tussendoor (en weer even opgewarmd) om daarna nog een rondje te doen. Voordeel van dit seizoen is dat het heerlijk rustig is in het park.
Park was erg leuk . Eten was erg lekker . Min puntje bediening drinken . Aankomst borrel hebben wij niet gekregen drinken bestellen ging moeizaam, en als we dan al iets besteld hadden . Kregen we niet alles was gewoon vergeten of niet goed onthouden. . Voor de rest was alles in orde
We hebben het enorm getroffen met het weer. De vogels zaten er weer prachig bij en de vernieuwde verblijven zijn mooi en leuk. Komend voorjaar komen we zeker weer langs.
We troffen het op een mooie november middag. Er was heel veel te zien, we hebben genoten. Langs de wandelroute stonden heel veel vrijwilligers die een schat aan informatie over de beesten hadden. Jammer dat de horeca iets minder gezellig was en een klein aanbod had, maar op zich ook wel begrijpelijk dat niet alles open is in het naseizoen. De Lori landing was ons favoriet.
Super leuke dag gehad en naar ons zin alleen de broodjes zijn wel erg taai en vielen tegen en wel duur voor wat je krijgt
t.g.v. verjaardag gebruncht i.c.m. bezoek vogelpark. een top dag uit. Eerst het vogelpark bekeken. Ziet er netjes uit. Groen. Nieuwe onderkomens en leuke demonstraties met uit uitleg. Brunch voortreffelijk. Enorme keuze. Heel vriendelijk life cooking en bedienend personeel. Wij hadden een persoon met "dieet" wens. Werd persoonlijk geholpen. Duidelijk te zien dat de kok er zin in had. alles uit de kast. Lief en aardig. (extra pluim) na de brunch en aantal uur in de grote speeltuin met de kinderen door gebracht. Hier ook weer voldoende personeel om het geheel "in de gaten" te houden.
Heerlijke dag met de kleinkinderen gehad in Avifauna: het voeren van de half apen, de speeltuin en de vogels how waren onvergetelijk volgens de kleintjes en ik sluit me daar graag bij aan. Heel vriendelijk personeel en schappelijke prijzen
Overzichtelijk park. De vogeldemonstratie was heel leuk om te zien.
Wij vonden het park echt vies en weinig te zien. Veel teveel vogels in hokken geplaatst met weinig bewegingsruimte. Triest om te zien. Wij hadden het allemaal snel bekeken. Bij Billabong werden we zeer onvriendelijk behandeld. De jongen die er werkte rolde met zijn ogen en zuchtte toen ik niet snel genoeg zei wat ik wilde. Hierop zei ik dat ik het niet normaal vond dat hij dit deed. Toen zei hij ineens oh ja sorry. Heel jammer!! Na het dagje het live cooking buffet gegeten, dat was echt super! Heel lekker eten en goede bediening. De live cooking is echt een aanrader.
Wij zijn de dag gestart met een brunch in het restaurant op het park. Formidabel; zeer ruime keuze en het eten was heerlijk. Daarna hebben we de vogelshow bezocht en dat was werkelijk prachtig. Zoveel verschillende vogels van dichtbij gezien en wat zijn ze goed getraind. Na de show hebben we een wandeling door het park gemaakt en ook dat beviel goed. Overzichtelijk, schoon, gezellig. Onze complimenten; wij hebben een onvergetelijke dag gehad!
wij hadden een arrangement met een brunch en entree park, de brunch vond ik een beetje tegen vallen, wij komen zeer regelmatig in van der valk hotels om te brunchen of life cooking , maar vond het hier heel matig, wij hebben ook maar 1 keer wat te drinken kunnen bestellen, want de bediening had het te druk, aan de bar zelf iets bestellen was niet mogelijk. tegen de tijd dat wij aan het dessert toe waren was alles op, en stond er een mega rij om te wachten tot er weer wat aan gevuld werd. conclusie het park zeer zeker aan te raden, maar ga er niet eten
Leuk uitje met 2 meiden van 2 en 10. We hebben genoten van de verschillende vogels en (half)apen, de wandeling door het park en de verschillende voedermomenten bij de dieren. Ook de vogelshow was een groot succes. Het zelf voeren van de Lori's was ook een hele belevenis. Met als kers op de taart een grote speeltuin die zowel voor de oudste als voor de jongste een groot succes was!
Jammer dat de toilet bij de ingang bij de Aziatische neushoornvogels (8) zo ontzettend vies was en er geen toiletpapier beschikbaar was; meerdere personen gingen gelijk weg
Heerlijke dag gehad in een mooi park. De vogelshow is fantastisch en zeer de moeite waard! Er wordt veel aandacht besteedt aan het geven van uitleg over vogels, apen, pinguïns en nog meer aan de bezoekers d.m.v. voedertijden en een vogelshow. Mooi stukje educatie!
Samen met de kinderen hebben wij ook enorme genoten van ons eerste bezoek aan Avifauna.
Wat een heerlijk park blijft dit toch! Het is een park in ontwikkeling. Gisteren liepen we tot onze verbazing ineens tussen de Mara's. Ook zie je nieuwe volières in opbouw. De show en de lori's blijven favoriet. De speeltuin is goed onderhouden en heerlijk om de dag bij af te sluiten. Wij komen graag weer terug!
Avifauna is echt de moeite waard om te bezoeken. Het is een heel gezellig, kleinschalig park met voornamelijk vogels, maar ook wat andere dieren. De vogelshow is erg leuk! Ook de volière is erg leuk, waar je met een bakje nectar in gaat, en de vogels allemaal op je komen zitten. Voor jongere kinderen is er een heel leuke speeltuin met allerlei extra's. Ook het restaurant is goed, en terwijl de kinderen spelen kunnen de ouders lekker op het terras van hun drankje genieten. Kortom, zeker een keer een bezoekje brengen!
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn