Koffie bij koffieplek bij de ingang was helaas niet lekker. Dieren waren geweldig!
Avifauna is een mooi aangelgd en erg schoon park, met veel vogels en andere dieren het personeel is vriendelijk en loopt overal rond en altijd beschikbaar om te heplen, een bezoek is een echte aanrader. Tijdens ons bezoek was het heerlijk rustig.
Voor het eerst in jaren weer Avifauna bezocht en erg genoten. Je kan je er heel goed een paar uur vermaken met de leuke dieren daar en de Lori Landing is ontzettend leuk als er van houdt om in directe aanraking te komen met de vogels. Wees er alleen wel op voorbereid dat je er misschien niet helemaal schoon uitkomt ;)
Lekker familie uitje met de kinderen waarbij ze kennis hebben gemaakt met een heleboel exotische vogels
Een relaxed dagje uit; voor ieder wat wils: dieren - speeltuin - terrasjes.
Is voor mensen bij zowel mooi en zeker slecht weer niet te lopen...Een grote modderpoel schoenen en kleren onder de modder spetters. Veel ongelijke stukken voor mensen die minder te been zijn is het helemaal niet goed. Ook zijn er te weinig plekken waar je droog kan zitten om te schuilen. Jammer daarna het eten in restaurant was voortreffelijk.
leuk kleinschalig park dat voortdurend bezig is om te vernieuwen. de verblijven worden langzaam maar zeker allemaal aangepast naar de huidige standaard. steeds minder "ouderwetse kooien" en steeds meer verblijven die de natuurlijke leefomgeving van de dieren weergeven. duidelijke looproute. afwisseling. voldoende beschikbare medewerkers.
Ontzettend leuke dierentuin met nadruk op bijzondere vogels maakten ons gezinsuitje tot een onvergetelijke dag. Een aanrader voor iedereen die iets anders dan een gewone dierentuin wil meemaken.
We waren met 4 volwassenen en 1 driejarige. We vonden het allemaal helemaal leuk. Veel te zien en te beleven. De speeltuin was natuurlijk favoriet bij de 3 jarige !
Geweldig park, genoeg te zien en te doen voor de hele dag en vriendelijk personeel. Ik was lichtjes teleurgesteld dat er geen roofvogels waren bij de vogelshow, maar ook die was alsnog heel erg de moeite waard. Het is ook zo mooi om te zien dat het gros van alle vogels zo slim is en zo goed verzorgd wordt dat ze zelf de keuze kunnen maken om in het park te blijven, wat bij een doorsnee dierentuin heel anders is. Er zijn zelfs nog mooie bomen te zien ook (taxodiums met elleboogwortels langs de sloot, bijvoorbeeld). En de speeltuin is ook geweldig! Leuke glijbanen, autootjes en waterbaan, echt heel tof. Wel raar en onhandig dat we daar om kwart voor 5 al geen patatje meer konden kopen.
De vogeldemonstratie vond ik ontroerend. De aanzwellende muziek en dan de vogels die boven onze hoofden cirkelden. Zo mooi!!! Ook mijn kleindochters van 9 en 10 hebben daarvan genoten. Maar ook van de rest van het park en van de speeltuin. Zulke leuke activiteiten en allemaal bij de prijs inbegrepen. Wij komen zeker terug
leuke familie ervaring, kleinschalige dierentuin met veel bijzondere vogels en aantal dieren. voldoende te zien om je 2 uur te vermaken. Qua prijs/kwaliteit hele leuke dierentuin
Geweldige ervaring! Mega genoten!
Onze dag in Avifauna was top! Mooie verblijven, regels zijn overal duidelijk aangegeven, de voedermomenten en vogeldemonstratie met woordje van de verzorgers waren leuk gebracht en interessant. Ook de speeltuin was zeer verzorgd. In het algemeen waren er heel wat details die ons positief opgevallen waren met als hoogtepunt de Lorilanding. Echt een aanrader, wij waren zeer enthousiast.
Het park is sterk veroudert. Vroeger zelf als kind heel veel geweest. Nu na een aantal jaar met onze dreumes geweest, maar alles is erg veroudert en slecht onderhouden. Het viel eigenlijk heel erg tegen. Speeltuin is leuk maar voor de hele kleintjes nog niet superveel te beleven.
Leuke park en vriendelijk personeel
Een leuk park. Wij waren nog net voor de zomeropening geweest afgelopen weekend. De medewerkers doen allemaal hun best en er lopen ook wat deskundigen die enorm veel kunnen en willen vertellen over de dieren en dat is erg leuk. In de tropenhal een mini schooltje en die oudere man is echt GEWELDIG, nam echt uitgebreid de tijd voor ons en legde alles heel leuk uit aan onze dochter van 7. De routebegeleiding kan beter, je moet TEVEEL zoeken. Bij de koffiebar buiten stond een enorme sacho voor de verkoop, de prijzen op het prijzenbord waren zogenaamd nog niet gewijzigd en we waren veel duurder uit...erg vreemd. Wc's staan slecht aangegeven maar wel schoon! Apen waren leuk met voedertijd, echt iets om naartoe te gaan. Vogeltjes voeren MOET je doen met kids, zelfs ik als volwassene heb daar enorm van genoten dat ze allemaal op je schouders armen en hoofd gaan zitten :-)....
Super leuk. Met 2 kinderen van 9 jaar en 1 kind van 3 jaar. Lori landing vinden ze allemaal geweldig, de speeltuin ook. Ze vinden het jammer dat t elektrische gedeelte en water dicht was maar dat is over 3 weken weer open gelukkig. Ze vermaken zich goed een uur of 4. En daarna nog lekker in de speeltuin.
Grote vogels, kleine apen! Heel mooi om te zien hoeveel vogels er allemaal bestaan.
Het park was groter en uitgebreider dan we verwacht hadden. De dieren hebben ruime verblijven, de informatie borden bij de verblijven zijn leuk geschreven en educatief. We hebben een prachtige dag uit gehad. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed.
heerlijke dag met de kleinkinderen. Gelukkig mooi weer. zeer toegankelijk voor de kleinkinderen van 3, 5 en 7 . vonden het prachtig. vogels en andere dieren waren goed te zien en speeltuin was natuurlijk ook belangrijk voor herhaling vatbaar. vriendelijke groet Jan en Catja Rensink, en Dean , Jake en Mike
Het is een overzichtelijk park, met duidelijke routes. In de winter is maar een plek om naar het toilet te gaan. Dat is voor kinderen die net zindelijk zijn soms wat lastig. Vriendelijke en behulpzame medewerkers
De combinatie van dieren en een grote speelgelegenheid maakt het leuk om met kleine kinderen naar Avifauna te gaan. Zeker met zonnig weer kan je je daar prima een dagdeel vermaken!
Na een lange tijd werd het wel weer tijd om Avifauna weer eens te bezoeken. Wat een prachtige vogels in een “ no-nonsense” park. Betaalbare prijzen en vrijblijvend om extra te doneren. We komen zeker terug dit jaar en dan in de zomer.
Park was duidelijk nog in de winterstand want veel dieren zaten nog binnen wat begrijpelijk was. Kregen een kortingsbon om nog een keer terug te komen in het voorjaar. Heel netjes! Het restaurant in de speeltuin gelukkig wel open in de voorjaarsvakantie. Doet wel wat ongezellig aan. Lijkt wel een bedrijfskantine.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn