Fijn park met ook bijzondere vogels. Vogelshow was leuken leerzaam voor kinderen en ouders. Hebben een fijne dag gehad. Groetjes 2 kleinkinderen en hun opa en oma.
Wat leuk om te horen dat jullie zo’n fijne dag hebben gehad! 😊 De vogeldemonstratie is inderdaad een mooie ervaring voor jong én oud — en geweldig dat jullie kleinkinderen er zo van genoten hebben. Hopelijk tot snel weer in Avifauna! 🦜🌿
Vooral de vogeldemonstraties zijn een leuke toevoeging met de indrukwekkende muziek op de achtergrond. De vernieuwde gierenvalei is goed opgezet. Voor rolstoelgebruikers zijn er nog wel verbeterpunten. Verder mis je bij de eetgelegenheden een gezond alternatief.
Wat fijn dat jullie het weer als een leuke beleving hebben ervaren! 😊 De vogeldemonstraties met muziek zijn inderdaad een bijzondere toevoeging — mooi dat die indruk hebben gemaakt. En super dat de vernieuwde Gierenvallei goed in de smaak valt! Dank voor je feedback over de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en het aanbod bij de eetgelegenheden. De horeca wordt verzorgd door Van der Valk, dus we geven je opmerkingen over gezonde alternatieven graag aan hen door. Wat betreft de toegankelijkheid: we blijven hieraan werken om het park voor iedereen zo prettig mogelijk te maken. Hopelijk tot snel weer in Avifauna, voor nóg meer natuur, beleving en bijzondere ontmoetingen! 🦜
We hebben genoten van de mooie gierenvallei (met hop en scharrelaar!), van de spectaculaire vogeldemonstratie en van al het groen in het park. Ook fijn waren de tafeltjes in de schaduw op de terrassen..
Wat heerlijk dat jullie zo’n zonnige middag hebben beleefd in Avifauna! 😊 Fijn dat de vogeldemonstratie indruk maakte — de combinatie met muziek maakt het echt een bijzondere ervaring. En super dat de Gierenvallei, met hop en scharrelaar, zo goed werd ontvangen! De schaduwrijke terrassen zijn er precies voor dat soort momenten van rust. Hopelijk mogen we jullie snel weer verwelkomen voor een nieuwe dag vol natuur en beleving! 🦜🌞🌿
Was met echtgenoot naar Avifauna gegaan. Eerst een rolstoel ophalen bij de ingang van het park, ver weg van P. Weer teruggelopen naar parkeerplaats, waar echtgenoot kon overstappen uit de auto. Waarom de rolstoelen zover weg van de parkeerplaats plaatsen? Echtgenoot opgehaald, de rolstoel vloog alle kanten op had een eigen wil. Rolstoel omgeruild, (na de reis) eerst op zoek naar invalide toilet. Aangekomen was er een steile helling waar je niet met de rolstoel op, noch af kon. Met veel moeite en hulp van voorbijgangers hebben we het gered. Lopend, dus van de helling kon men niet gebruik maken met de rolstoel, gevaarlijk!!!! Het park in, we hadden ons erop verheugd. Dit was niet te doen, de weggetjes zijn ongeplaveid, d.w.z. niet rolstoel vriendelijk. Als je de dieren dichterbij wilt zien moet je steile hellingen op, dus wederom niet toegankelijk voor rolstoelen. De dag was verschrikkelijk, voorbijgangers hebben geholpen, maar dat is niet de manier om te genieten van deze dag. Avifauna is rolstoel onvriendelijk en onveilig m.n. de toilet en de heuvels om de beesten van dichtbij te zien. De deuren naar de vertrekken met vogels moet je zelf openhouden en dan ook nog de rolstoel erdoor duwen met een helling!!!!!! Oprecht hoop ik dat hier snel verbetering in komt en dat alle mensen mogen genieten van het park.
Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw bezoek aan Avifauna zo teleurstellend is verlopen. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen dat onze rolstoelen niet hetzelfde comfort bieden als een reguliere rolstoel; ze zijn bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn, maar we realiseren ons dat dit niet voldoende was in uw situatie. Uw opmerkingen over de toegankelijkheid van het park, de hellingen en het invalidentoilet nemen we zeer serieus. We gaan dit intern bespreken en geven uw feedback ook door aan Van der Valk, die verantwoordelijk is voor de horeca en faciliteiten. We hopen oprecht dat er snel verbeteringen komen zodat iedereen van het park kan genieten. Met vriendelijke groet, Team Vogelpark Avifauna
We hebben het erg naar ons zin gehad. Mooie vogelshow, fijne speeltuin. Het was erg zonnig, dus we waren blij dat er genoeg schaduw was.
Wat fijn dat jullie zo’n zonnige dag hebben gehad in het park! 😊 Leuk dat de vogeldemonstratie en de speeltuin zo goed zijn bevallen — en fijn dat er genoeg schaduw was om even lekker bij te komen. Hopelijk tot snel weer in Avifauna, voor nog meer speelplezier en bijzondere dieren! 🦜🌞🛝
Heel goed Avifauna voor kinderen
Wat leuk om te horen dat jullie Avifauna zo goed vinden voor kinderen! 😊 We doen ons best om het park leuk, leerzaam én toegankelijk te maken voor jong en oud. Hopelijk tot snel weer voor een nieuwe dag vol beleving en bijzondere dieren! 🦜👨👩👧👦🌿
Was nog nooit in Avifauna geweest. Was leuk opgezet en de vogelshow Was fantastisch.
Wat leuk dat jullie voor het eerst bij Avifauna waren — en dat het zo goed beviel! 😊 Fijn dat jullie de opzet van het park waardeerden en dat de vogeldemonstratie zo’n indruk maakte. Hopelijk tot snel weer voor een volgende ontdekkingstocht tussen onze bijzondere dieren! 🦜🌿
Wat is het een super mooi park. De kooien ruim en overzichtelijk en de dieren goed verzorgd. De vogelshows waren kippenvel momenten. Dus een must om te zien. Enige punt van verbetering was dat meerdere wc's geen wc's papier hadden en het aanbod aan lunchbroodjes was klein. Het zou fijner zijn als de broodjes op alle locaties te krijgen zijn en niet alleen in de speeltuin.
Wat fijn dat jullie zo’n superdag hebben gehad! 😊 Mooi om te horen dat de dierenverblijven, de verzorging én de vogeldemonstraties zo’n indruk maakten — kippenvelmomenten, daar doen we het voor! Dank ook voor je feedback over de toiletten en het beperkte aanbod aan lunchbroodjes. De horeca in het park wordt verzorgd door Van der Valk, dus we geven je opmerkingen hierover graag aan hen door. Hopelijk tot snel weer in Avifauna, voor nog meer bijzondere ontmoetingen en een fijne dag in het groen! 🦜🌿
Gemengde gevoelens: mooie nieuwe plekken die gemaakt zijn zoals de gierenvallei. Maar helaas zitten er nog steeds vogels in erg kleine kooien waarbij de waterbassins er niet fris uit zien en de druppelaar die daar boven hangt niet werkt. En dat met warme temperaturen is zorgelijk. Bij de pelikanen een goed verhaal, duidelijke uitleg en uitnodigende medewerker voor meer vragen na afloop. Die hij ook keurig ging beantwoorden. Toiletten op het park slecht schoongehouden en geen toiletpapier aanwezig. De vorige ervaring was een betere dan deze keer helaas. Terwijl we hier al jaren met regelmaat komen.
Wat fijn dat jullie genoten hebben van de vernieuwde Gierenvallei en de indrukwekkende vogeldemonstratie! 😊 Mooi ook dat onze medewerker bij de pelikanen zo uitnodigend en informatief was — daar worden we blij van. Dank voor je feedback over de kleinere verblijven, de waterbassins en de toiletten. We nemen dit soort opmerkingen serieus en geven ze door aan onze dierverzorgers en facilitaire dienst. Wat betreft de horeca en toiletfaciliteiten: die worden verzorgd door Van der Valk, dus we zullen ook deze punten aan hen doorgeven. We vinden het jammer dat deze ervaring minder positief was dan eerdere bezoeken. We hopen jullie bij een volgend bezoek weer te verrassen met een fijne dag vol natuur, rust en beleving. 🦜🌿💚
Samen met mijn kleinkind het park bezocht. Was erg leuk, de vogelshow was geweldig. De speeltuin ook leuk. Alles zag er goed verzorgd uit. Veel plekken waar je even kan zitten. Alles goed geregeld. Als ik een puntje van kritiek mag geven dan is het bij de skelters. Het zou fijn als er iets meer toezicht was op de tijd die sommige op de skelter zitten. Het is natuurlijk ook leuk, ik snap het maar andere kinderen willen ook zo graag.
Wat leuk dat jullie weer bij ons op bezoek waren! 😊 Fijn dat jullie samen met je kleinkind zo hebben genoten van het park, de vogeldemonstratie en de speeltuin. En mooi om te horen dat alles er verzorgd uitzag en er genoeg plek was om even te zitten. Dank voor je feedback over de skelters — we snappen helemaal dat het voor kinderen lastig is als ze moeten wachten. We nemen je suggestie mee en kijken hoe we hier beter toezicht op kunnen houden, zodat iedereen aan de beurt komt. Hopelijk tot snel weer in Avifauna, voor nog zo’n fijne dag samen! 🦜🛝👨👩👧👦
Wij hebben een geweldige dag gehad. Het park is echt prachtig, en overal staat personeel om te helpen of vragen te beantwoorden. Grote speeltuin, voor ieder wat wils. Dat alles duurder wordt heb ik alle begrip voor, maar niet alleen voor parken maar ook voor bezoekers. Ik was met mijn dochter van 8. €21,- pp en ik had €5,- parkeergeld betaald terwijl er grote gratis parkeerplaatsen zijn. Omdat ik online had besteld had ik deze voor de zekerheid ook aangeklikt. Ik vind dat ze duidelijk moeten aangeven dat er ook gratis parkeren is. Ik had eten en drinken meegenomen, maar je wilt toch eens een cappuccino een ijsje oid. De prijzen zijn naast entreegeld zoals bij alle parken absurd aan het worden. Ik heb een uitkering en moet hier echt voor sparen. En dan vind ik het nog *****er dat er overal donatie automaten staan. En ja ik weet en besef dat het runnen van een park ook extra kost, maar hierdoor gaan wij helaas 1x per jaar ipv 3x per jaar naar een dierentuin. En staat er direct bij de ingang een jonge man die je kaarten vriendenloterij wil verkopen........... Kortom: absoluut geweldig park goed verzorgd maar educatie voor kinderen onder de 12 jaar mag best stuk goedkoper............
Wat fijn om te horen dat jullie zo’n mooie dag hebben gehad in ons park! 🌿🦜 We zijn blij dat jullie genoten hebben van de omgeving, de speeltuin en de hulp van ons team — daar doen we het voor. We begrijpen heel goed dat een dagje uit een investering is, zeker als je er bewust voor moet sparen. Dank je wel voor je openheid hierover. Je opmerkingen over de parkeerkosten en de duidelijkheid rondom gratis parkeerplekken nemen we serieus — we gaan kijken hoe we dit beter kunnen communiceren bij het online boeken. Wat betreft de horeca: die wordt verzorgd door Van der Valk, dus we geven je feedback over de prijzen graag aan hen door. En de donatiepunten zijn er voor wie vrijwillig wil bijdragen aan natuurbehoud, maar we snappen dat dit niet voor iedereen passend voelt. We vinden het belangrijk dat educatie voor kinderen toegankelijk blijft, en nemen je suggestie mee in onze evaluaties. Dank je wel dat je ondanks alles zo positief bent over het park zelf — dat waarderen we enorm. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer verwelkomen voor een fijne dag vol natuur, plezier en verwondering. 💚
Een fantastische dag gehad met onze kleinzoon van 5. Genoten van het mooie park met de vele prachtige vogels en alle andere dieren en al het mooie groen en de leuke speeltuin. Een aanrader voor groot en klein.
Heerlijk om in het zonnetje te genieten van alle vogels in Avifauna! Je ziet dat er nagedacht wordt over de zorg, behoeftes en wensen van de dieren. De vogelshows zijn hier het perfecte voorbeeld van. Fantastisch!
Wat geweldig om te horen dat jullie zo genoten hebben van de vogels én het zonnetje! ☀️🦜 Dank voor je mooie woorden over de zorg voor de dieren en de vogelshows — daar worden we blij van. Hopelijk tot snel voor nog zo’n fijne dag in Avifauna! 💚
5 sterren is te weinig. Wij waren met dochter en kleinkinderen en we hebben het allemaal heel erg leuk gehad. We wilden naar iets waar we normaal niet snel aan zouden denken, door de afstand. Het was zeer de moeite waard. Prachtige vogelsoorten, verschillende loslopende aapjes, hele leuke speeltuin voor kinderen en de vogelshow was subliem, bijna niet uit te leggen, maar anders dan de standaard vogelshows die je normaal ziet. Het meisje wat alles vertelde had een mooie heldere en duidelijke stem en hoe op het juiste moment de groepen met vogelsoorten arriveerde, was werkelijk prachtig.
Wat een prachtige review — dank je wel! 🦜💚 Fantastisch om te horen dat jullie met drie generaties zo genoten hebben. De vogelshow is inderdaad iets bijzonders, en we geven je complimenten graag door aan onze collega! Hopelijk mogen we jullie nog eens verwelkomen voor een nieuwe ontdekkingstocht in Avifauna. 🌿
Kinderen hebben genoten.
Qe hadden veel plezier gehad,alleen mensen achter de kassa mogen wat vriendelijk zijn
Wat fijn dat jullie veel plezier hebben gehad in het park! 😊 Dank voor je feedback over de kassamedewerkers — we nemen dit mee om onze gastvrijheid nog verder te verbeteren. Hopelijk tot snel voor een volgende leuke dag in Avifauna! 🦜🌿
We hebben het erg leuk gehad. Nog steeds een mooi park. Mooie dieren. Geweldige vogel show! Alleen het hoekje van de stokstaartjes was teleurstelling. Hele leuke speeltuin!
Samen met onze jongste zoon een leuk dagje weg geweest. Mooie shows en presentaties
Genoten van de vogelshows, niet te groot park. Precies goed! Alleen volgende keer brengen we zelf broodjes of zo mee want echt "eten" is weinig keus, gebak, donuts of een broodje worst. Verder alles prima geregeld, doordat het park niet te groot is kan je overal de voermomenten meemaken, leuk!
Wat hebben de vogels een mooie natuurlijke omgeving gekregen. Weinig hokken meer en veel meer leefomgeving. Prima!
Het was leuk om een keer te zien, ik zou alleen niet snel nog eens gaan helaas. Ik had iets meer beleving verwacht. En sommige volières vond ik niet netjes en goed onderhouden. Sommige stukken waren mooi en netjes onderhouden maar veel stukken ook niet. Weer oude bladeren en takken en vieze hokken. Bij de vogels waar je nectar kon kopen was het wel een beleving, daar kwamen de vogels echt op je zitten. Dat was erg leuk !
Zeer zeker de moeite waard. Een mooi park en er wordt goed voor de dieren gezorgd. Vooral de vogeldemonstratie(vogelshow) is heel gaaf om mee te maken.
De mooie dieren zijn goed zichtbaar. De shows zijn indrukwekkend. De sfeer is ontspannen.
Zeer gevarieerd aanbod van activiteiten. Overzichtelijk en veilig park met voor alle leeftijden genoeg te zien en te doen
De laatste keer dat ik bij avifauna was geweest, was ik zelf nog heel jong. Nu weer terug vanwege de meet en greet met de rode panda. Het was echt zo leuk!! Ik raad het iedereen aan.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn