geef 5 steren

ik was er vroeger al eens ge weest . maar nu vind ik het heel veel verandert ook veel mooier en heel groter zo was er toen vogeldemonstraties met verschillende roofvogels dit vind ik hele mooie vogelschow met de mooie kleuren van de vogels en heb genoten er van.

spannend en natuur

Alles was erg mooi en ordelijk. medewerkers waren erg goed. het was schoon en netjes. de plaats waar alleen flamingo's woonden was erg vies, stonk erg. We vertrokken zonder een paar minuten te stoppen. Ik denk dat de verhouding van dieren tot het gebied te hoog is. jij weet wel beter maar ik denk dat er te veel dieren waren, de ruimte was klein. Het was teleurstellend dat het zo stonk.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Geweldig, leuk en overzichtelijk park

Geweldig en leuke dag gehad. Zeer overzichtelijk park. Wel enige aandachtspunten: - vogeldemonstratie viel ons écht tegen. Erg kort er weinig inhoud, zeker omdat het maar 1 keer op een dag is hadden we er meer van voorgesteld. - toilets waren erg vies. - vooral personeel in de speeltuin waren jong en niet echt actief. Ging weinig vanuit.

It was a great day

We really enjoyed our day in avifauna. There are a lot of extraordinary birds that you do not see in other zoos. The lori feeding was our favorite activity, and also the show with all the flying birds was really fun. Our kids also enjoyed the big playground.

Het was goed

Avifauna was goed de vogelshow was niet te lang de zijder hoenen zitten erg verstopt

Geslaagd dagje uit

Mooi park, sommige beestje komen erg dichtbij, want het voor de kids een super ervaring maakt! Fantastische speeltuin; bewaar die niet voor je laatste half uurtje (wat wij deden).

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

een mooie wandeling langs allerlei dieren

Het is gewoon leuk om er rond te wandelen, te genieten van alle dieren en het vele groen. Onze kleindochter vindt ook de speeltuin erg leuk. Klein minpuntje: alle terrassen buiten worden bevolkt door heel veel vogels, waardoor de tafels en stoelen vol vogelpoep zitten. De stoelen hebben ook nog gevlochten zittingen, waardoor je de poep er niet makkelijk af veegt. Dat zou beter geregeld/schoongemaakt moeten worden

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

fantastische dag gehad met de meet en greet met rode pandas !!!

Het was enorm leuk en leerzaam en de meet en greet met de rode pandas Luigi en Mai was zeer de moeite waard. Ook lekker gegeten bij Van der valk restaurant net buiten het park.

Een hele bijzondere ervaring

Er was heel slecht weer voorspelt, dus er was niet veel publiek. Het weer viel reuze mee, onze kinderen en kleinkinderen hebben alles goed kunnen beleven( vogelshow, pelikanen en apen voederen. Vriendelijk personeel en later een heerlijke live-cooking genoten in het restaurant op het park. Wij geven deze dag met alles erop en eraan een dikke: 10

Leuk en gezellig

Altijd leuk in avi en het wordt steeds mooier

• 1 of meerdere voederpresentaties

Kleindochter van 1 heeft levenslange ervaring!

Mer kinderen en kleinkind (1 jaar) naar de vogels en apen geweest. Dag met een gouden randje. Jammer dat we als alphenaren achteraf hoorden dat we korting hadden. Is ook het ENIGE verbeterpunt. Topdag geweest!!!

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Aardig wat verbeteringen doorgevoerd, een leuke middag uit

We zijn een middag geweest en zagen dat er veel verbeterd is qua uitstraling. Wel vonden wij het verblijf van de flamingo's erg klein/vol en het stonk enorm. We konden niet genieten van deze prachtige vogels, we liepen kokhalzend door het verblijf.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Heel veel diversiteit en een mooi aangelegd park

We hebben een leuke dag gehad waarin we de vogelshow hebben gezien (indrukwekkend), voeren van de pelikaans, de lori’s hebben gevoerd (2 keer over zelfs) en uiteraard hebben we alle verblijven bezocht. Ook hebben we een frietje op bij de zelfservice (zeer matige friet, maar wij hebben hierin een hoge standaard) en een aantal snacks. Een lekker softijsje in de middag door een iets minder vrolijke medewerker (had haar dag misschien niet). Verder was Iedereen aardig en klantvriendelijk.

gezellige bedoening

Gewoon een heel leuk park voor jong en oud alleen jammer dat er meerdere doorgangen heel smal zijn voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er gedeeltes in het park waar de straten erg ongelijk zijn en men best hard moet duwen om een rolstoel doorheen en/of omhoog te krijgen. Jammer dat er bij Bingabong (naast de pinquins) niet even actie werd ondernomen om de stoelen droog te maken, terwijl er meerdere mensen aangaven dat ze even wilden gaan zitten en het al een tijdje droog was en het zonnetje met regelmaat scheen. In de speeltuin eetgelegenheid werd de bestelling gebracht wat heel netjes was maar de mayonaise werd er niet bijgeleverd en op de hamburger zaten geen sauzen en deze werden ook niet aangeboden toen ik hierom vroeg en wel betaald had. In de kassen zijn de muizen weelderig aanwezig en de doorloop bij de flamingo`s was echt niet reukloos en schoon. Ondanks dit alles hebben wij toch genoten van alle dieren en een leuke dag gehad.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Geweldig park, echt voor herhaling vatbaar.

Een geweldig park genoeg te zien, te ontdekken en te beleven. Van speeltuin voor de kids, de lori's om te voeren en wat een geweldige vogeldemonstratie.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Altijd fijn om in Avifauna te zijn!

Helaas werkte het weer niet mee! Wat een regen! maar ondanks dat een geweldige dag gehad. Pelikanen voederen en de vogelshow gelukkig tijdens een opklaring dus veel gezien die dag! Tot de volgende keer!!

Leuk als abonnement!

We komen er graag! Leuke vogelshow, veel te spelen, vriendelijk personeel Helaas is de toren waar je jezelf omhoog kunt trekken al wéken stuk. Ook zien we steeds meer ratten en muizen in de tropenhal. Dat mag van ons iets anders...

Leuke dag met de kids!

De kids vonden het wederom een erg leuke dag in Avifauna. Wij hebben een abonnement en dat is echt ideaal want je kan gaan wanneer en hoe lang je wil. Ondanks dat ze de dieren al een paar gezien hebben willen ze er toch nog wel kijken voordat ze naar de speeltuin gaan.

• Lori Landing N.v.t.

Mooi park!

Een leuke eerste ervaring in dit park met een grote verscheidenheid aan dieren. Sommige vogels iets lastiger te zien door gaas en tralies maar over het algemeen goed te observeren. Sommige dieren lopen los rond en tijdens de vogelshow komen allerlei vogels uit diverse hoeken aanvliegen. Erg leuk om te zien. Je kan ook nectar kopen in de grote overdekte ruimte en de parkieten vliegen meteen naar je toe. Leuk!

Mooi park

Mooi en ruim park. Goede en duidelijke uitleg tijdens demonstraties.

Ik vond het echt leuk

Vind het mooi

• 1 of meerdere voederpresentaties

Heerlijk dagje uit in een prachtig park

We hebben enorm genoten van alle prachtige dieren in Avifauna. Het leuke is dat je ze op veel plekken van heel dichtbij kunt zien. Voor de kinderen was vooral het voeren van de Lori's erg leuk. De vogeldemonstratie was heel indrukwekkend. Een machtig gezicht als ineens die grote kraanvogels komen aanvliegen. De speeltuin was ook erg leuk en goed voor zo'n 1 a 2 uur speelplezier. Wij hebben zo'n 5 uur doorgebracht in het park en gingen moe maar voldaan naar huis!

Leuke betaalbare dag uit

Leuke betaalbare dag uit. Ook voor tieners veel te zien en te doen. Zelf de papegaaien voeren, vogelshow, speeltoestellen en tussen de aapjes wandelen. Gratis parkeren en gratis toiletten. Kortom leuk, afwisselend, betaalbaar dagje uit.

Het was fantastisch

Een prachtig park, veel verschillende vogels en een ongelooflijke, spectaculaire vogelshow. Ben bij veel roofvogelshows in Duitsland geweest, maar dit was een onvergetelijke ervaring. Al die vogels, al die kleuren, niet te geloven. En dan ook het voeren van de lories met nectar, zo leuk! Zijn 3 keer naar binnen geweest met de kleinkinderen! Niet eens alles gezien, dus komen nog een keer terug!

• Prijs - Kwaliteit N.v.t.
  • 1 of meerdere voederpresentaties

De vogel show is erg leuk.en dat je de lori"s eten mag geven geweldig.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn