Het is echt een familiepark met zoveel meer dan alleen vogels. Zeer leuk voor kinderen met een uitgebreide speeltuin. De vogeldemonstraties en voederpraatjes vond ik het leuks en zeer leerzaam. Het park is goed onderhouden.
Wat een prachtige review, dankjewel! 🌿 Geweldig dat jullie zo genoten hebben van de speeltuin, de vogeldemonstraties en de voederpresentaties. Mooi om te horen dat het park er zo goed verzorgd uitziet. 🦜
Mooie shows, veel ruimte, leuke speeltuin. Voor elk wat wils. En nog steeds leuk, net als 50 jaar geleden.
Wat mooi om te lezen dat Avifauna na al die jaren nog steeds zo in de smaak valt! 🌿 Fijn dat jullie genoten hebben van de vogeldemonstraties, de speeltuin en de ruimte in het park. 🦜
Het was een geweldige dag in het Vogelpark, bootreis en daarna de Live Cooking !
Wat leuk om te horen! 🌟 Fijn dat jullie zo genoten hebben van het park, de boottocht én de Live Cooking. 🦜
Heel leuke erboven verwachting , meer dan alleen vogels te zien en veel te doen Aanrader en volgende keer gaan we ook de boottocht er bij nemen , via goedkope tickets.nl nog 5 euro korting op de toegang per persoon. Leuke speeltuin in het park , al met al een aanrader , gaan snel weer !
Wat fijn om te lezen dat het bezoek boven verwachting leuk was! 🌿 Geweldig dat jullie zo genoten hebben van alles in het park en de speeltuin. Leuk dat de boottocht voor de volgende keer al op de planning staat — we zien jullie graag snel weer terug! 🦜
Vanwege de meet & greet met rode panda naar Avifauna gekomen. Dat was alleen al geweldig. Maar de interactieve momenten zoals eetmomenten en de vogelshows waren ook erg indrukwekkend. Op veel plekken kun je de dieren voeren, leuk voor jong en oud. Omdat het ontstaan is als vogel park verwachtte ik er verder niet veel van, maar het heeft me heel erg verrast. Vanwege de grootte van het park is het makkelijk om bij de meeste eetmomenten te zijn en zo ook veel te leren over de dieren en wat je zelf kan doen om ze te beschermen, dat vond ik ook erg goed.
Wat een prachtige review, dankjewel! 🌿 Geweldig dat de meet & greet met de rode panda zo’n succes was en dat ook de eetmomenten en vogeldemonstraties indruk hebben gemaakt. Mooi dat je aangeeft hoeveel je hebt kunnen leren over de dieren én hoe je zelf kan bijdragen — dat waarderen we enorm. 🦜
Zeker met de rotterdampasactie een aanrader
Dankjewel voor je review. 🦜
Met mijn kleindochter het park bezocht en dit is een aanrader voor alle opa,s.
Wat leuk! 👴🌸 Fijn dat jullie samen zo’n mooie dag hebben gehad.🦜
Na jaren weer eens terug met mijn vader op leeftijd. Hij heeft genoten van de mooi aangelegde tuin en vooral de vele soorten vogels. Als hoogte punt de vogelshow. In 1 woord fantastisch. Helaas wilde het online niet lukken met de parkeerkaart. Ik heb een bevestiging over het hoofd gezien waardoor ik 2x een parkeerkaart heb moeten betalen. De medewerkers aan het loket konden mij hierbij verder niet helpen bij geld terug. Ik vind dit echt heel jammer dat ik teveel heb betaald, en geen geld terug kan krijgen..in puntje dus
Wat fijn dat jullie samen zo genoten hebben van de tuinen, de vogels en de indrukwekkende vogeldemonstratie! Jammer om te horen dat het misliep met de parkeerkaart. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit samen op te lossen. 🦜
Wat is het park in de loop van de jaren veranderd, wat een kleuren pracht en veel natuurlijke ruimtelijke plekken zoals de grote vijver. Teveel om alles te kunnen zien en rustig te bewonderen maar dat vraagt zeker om een herhaling om terug te komen. Aansluitend hebben wij als groep genoten van een voortreffelijke brunch in de Valkenswaard zeker een aanrader. Personeel/eten/park en alle info waren zeer goed. Bedankt voor jullie goede gastvrije ontvangst.
Wat een prachtige woorden, dankjewel! 🌸 Geweldig dat jullie zo genoten hebben van het park én de brunch bij Van der Valk. Fijn om te horen dat alles zo goed in de smaak viel — we zien jullie graag nog eens terug! 🦜
Onze dag begon bij de aapjes, Capibara’s en vervolgens naar het springkussen. Zo verliep de gehele dag en onze kleindochter had een top dag. Het personeel is bijzonder vriendelijk, de verblijven van de beesten zien er goed uit. Genoeg plekken voor een picknick of een kop koffie op een terras.
Wat een heerlijke dag! 🌸 Leuk dat jullie kleindochter zo genoten heeft en fijn om te horen dat zowel de dierenverblijven als het personeel zo positief zijn opgevallen. 🦜
Nee, voor ons geen Avifauna meer ‘ Voor iemand met rollator heel eind (te lang) lopen, door grind, vanaf parkeerplaats naar ingang. Parkeer plek lastig terug te vinden op overvol terrein; ontbreken rij nummer (o.i.d.) net als in parkeergarages. Prullenbakken waren overvol; lag veel ernaast. Bak voor lege blikjes overvol; lag veel ernaast. Bediening in restaurant (Cuba terras) ongeorganiseerd; hele rij mensen te wachten; er stonden 3 dames achter het buffet, maar er was maar 1 persoon actief bezig. Onmogelijk om met de auto bij de ingang te komen om iemand, die moeilijk ter been was en met rollator liep, op te halen.. Enigste optie op fietspad parkeren (met kans op bekeuring), snel inladen en weg Op plattegrond verwijzen nrs. naar interessante vogels, maar die nrs. zijn niet terug te vinden op de locatie zelf, en ook vogelverblijven, die dan weer niet op de plattegrond vermeld staan. Leuk park, dat weer wel.
Dankjewel dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. 🌿 Fijn om te horen dat je het park leuk vond, al is het jammer dat je tegen zoveel praktische dingen bent aangelopen. De horeca wordt verzorgd door Van der Valk, jouw opmerkingen geven we daar ook door. We nemen de rest van je feedback mee om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. 🦜
Erg genoten vandaag , vooral de vogelshow was super.
Wat mooi om te horen, dankjewel! 🌟 Fijn dat je zo genoten hebt van de vogeldemonstratie. 🦜
Wij hebben een top dag gehad! Ontzettend genoten van de voorstellingen en veel kunnen zien en vaststellen. We hebben weer mooie herinneringen!
Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie zo’n fijne dag hebben gehad bij ons! 😊 De vogeldemonstraties zijn inderdaad een feestje om mee te maken, en het is mooi dat jullie zoveel hebben kunnen zien en beleven. Herinneringen maken, daar doen we het voor — en we hopen dat jullie er nog lang van nagenieten. Hopelijk tot snel weer in Avifauna, er valt altijd weer iets nieuws te ontdekken! 🐦🌿
Het was een geslaagde dag met de familie. De kinderen hebben hebben enorm genoten en wij natuurlijk ook.
Wat fijn om te horen dat jullie zo’n mooie familiedag hebben gehad bij ons! 👨👩👧👦 Als de kinderen genieten, dan is de dag vaak al geslaagd — en dat jullie zelf ook hebben genoten, maakt het helemaal compleet. Hopelijk zien we jullie snel weer terug voor nóg meer ontdekkingen en plezier in het park! 🐒🦜🌳
Leuke bijkomstigheid is dat je voordelig kan parkeren.
Wat een mooie woorden, dank je wel! 😊 We zijn superblij dat de Gierenvallei zo goed in de smaak valt — het is inderdaad een bijzondere plek in het park. En fijn dat je het parkeren als een pluspunt ervaart. Hopelijk tot snel weer, er valt nog zoveel te ontdekken! 🦅🌿🚗
Dit vrij kleine, vriendelijke park heeft alles voor ‘n geslaagd dagje uit. Wij waren er met onze drie kleinkinderen van 3, 4 en 6. De dierenverblijven zien er goed onderhouden en schoon uit (behalve misschien de flamingovijver, die niet erg fris rook op het moment dat wij er waren). De vogels lijken in topconditie voorzover wij dat kunnen beoordelen. De speeltuin is ruim en echt bijzonder met allerlei toestellen die je elders niet ziet. Het personeel is bovendien erg behulpzaam en vriendelijk.
Wat fijn dat jullie zo hebben genoten met de kleinkinderen! 😊 Leuk om te horen dat het park, de speeltuin én ons team zo goed in de smaak vielen. Dank ook voor je feedback over de flamingovijver — we nemen dat mee! Hopelijk tot snel weer in Avifauna! 🦜🌿
Vogelpark is uitgebreid en goed verzorgd. Parkeergelegenheid ruim voldoende. Het aantal vogels is behoorlijk groot maar ook de aapjes doen gezellig mee. Er zijn genoeg zitjes om even uit te rusten of wat te drinken. Op het park lopen mensen die je eea kunnen vertellen. Wij kochten e-tickets via het AD maar door een fout van ons zijn deze niet bij ons aangekomen. Toen wij bij de kassa aankwamen heeft de kassamedewerkster alle vier de tickets op mijn telefoon kunnen activeren. ———WAT EEN PRACHTIGE SERVICE——- Dankjewel.
Wat een fijne review, dank je wel! 😊 Geweldig om te horen dat jullie zo hebben genoten van het park én van onze service bij de kassa — daar doen we het voor! De dieren, de zitjes en ons team staan allemaal klaar om van elk bezoek iets bijzonders te maken. Hopelijk tot snel weer in Avifauna! 🦜💚
Wat ouder maar mooi klassiek vogelpark. Vogelshow, het eten geven van de papegaaien en zien hoe de dieren gevoerd werden waren wel de hoogtepunten.
Wat leuk dat jullie genoten hebben van ons park! 😊 De vogeldemonstraties en het voeren van de dieren zijn inderdaad echte hoogtepunten — en we zijn blij dat die indruk hebben gemaakt. Hopelijk tot snel weer voor een nieuw avontuur tussen de vogels én aapjes! 🦜🐒🌿
Mijn kleinkinderen vonden het geweldig
Wat geweldig om te horen! 😊 Als de kleinkinderen genieten, dan is de dag helemaal geslaagd. We hopen dat jullie samen mooie herinneringen hebben gemaakt — en dat we jullie snel weer mogen verwelkomen! 🦜👨👩👧👦🌿
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad. Ik vond het in het park wel erg druk. Het eten was goed verzorgd en lekker.
Wat fijn dat jullie zo’n leuke dag hebben gehad! 😊 Goed om te horen dat het eten in de smaak viel. Het kan soms wat druk zijn in het park, zeker op populaire dagen, maar we hopen dat jullie toch volop hebben kunnen genieten van alles wat er te zien en te doen is. Hopelijk tot snel weer in Avifauna! 🦜🍽️🌿
Om te reserveren ging heel eenvoudig en makkelijk. Echter dat onze gasten zich moesten melden ging wat rommelig en ook het afrekenen. Maar verder een prima dag gehad met heerlijk eten en genoeg keuze.
Wat fijn dat jullie zo’n gezellige feestdag hebben gehad! 😊 Goed om te horen dat het eten goed verzorgd was en dat er genoeg keuze was. Jammer van het kleine rommeltje bij het aanmelden en afrekenen — we nemen dat mee om het in de toekomst nog soepeler te laten verlopen. Hopelijk tot een volgende keer bij Avifauna! 🎉🦜🍽️
Erg leuk dagje uit, heel anders dan de gemiddelde dierentuin. Veel vogelsoorten te zien. De vogelshows zijn leuk om te zien. Je kunt hier makkelijk 3 tot 4 uur doorbrengen, ook zonder kinderen. Een minpunt voor ons was het gebrek aan Engelse tekst. Vaak was alleen de naam van het dier tweetalig beschreven maar niet de omschrijving. Dat zou voor internationaal toerisme zeker helpen en is een kleine moeite. Daarnaast was het jammer dat er op een vrijdag weinig opties waren om te eten. Al met al een aanrader.
Wat leuk dat jullie zo genoten hebben van jullie bezoek! 😊 Fijn dat de vogeldemonstraties en de grote variatie aan vogelsoorten zo goed bevielen — en mooi dat Avifauna als een unieke ervaring werd gezien. Dank voor je waardevolle feedback over de Engelstalige informatie. We begrijpen dat dit voor internationale gasten belangrijk is en nemen dit mee in onze verbeterpunten. Wat betreft de horeca: die wordt verzorgd door Van der Valk, dus we geven jullie opmerkingen over de beperkte eetopties op vrijdag graag aan hen door. Hopelijk tot snel weer in ons park vol natuur, beleving en bijzondere ontmoetingen! 🦜
Mooie en interessante vogels gezien en nieuwe dingen geleerd
Wat leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben van de vogels én nog wat nieuws hebben geleerd! 😊 We vinden het geweldig als een bezoek niet alleen leuk is, maar ook leerzaam. Hopelijk tot snel weer in Avifauna, er valt altijd iets bijzonders te ontdekken! 🦜🌿
Het is een mooi verzorgd park met leuke voedermomenten. De vogelshows zijn heel leuk gebracht. Achteraf naar de grote speeltuin geweest op het domein wat zeer fijn is voor groot en klein. We hebben er enkele uren rondgewandelt en beide vogelshows gezien en enkele voedermomenten waardoor we er meer als 4u hebben rondgelopen.
Wat fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie bezoek! 😊 De vogeldemonstraties en voedermomenten zijn inderdaad bijzondere onderdelen van de dag, en super dat jullie ook de speeltuin hebben ontdekt — die is echt een hit voor jong én oud. Leuk dat jullie er ruim vier uur hebben rondgewandeld, dat laat zien hoeveel er te beleven valt in het park. Hopelijk tot snel weer in Avifauna, voor nog meer mooie ontmoetingen met onze dieren! 🦜🛝🌿
Erg leuk park met zeker niet alleen maar vogels. Erg leuk opgezet en ruime verblijven voor de dieren. Het park is schoon, waaronder ook de toiletten. Er hangen veel informatieborden over de diersoorten dus ook nog eens heel leerzaam. We komen zeker nog eens terug.
Wat leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben van het park! 😊 Fijn dat de ruime dierenverblijven, de informatieborden en de netheid van het park — zelfs de toiletten! — zo goed zijn opgevallen. En mooi dat het niet alleen leerzaam was, maar ook gewoon een leuke dag uit. We kijken ernaar uit om jullie weer te verwelkomen voor een volgend bezoek vol natuur en beleving! 🦜🌿
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn