Geweldig park Steeds mooie vernieuwingen Combi vogelpark dieren en speelparadijs voor jong en.oud Absoluut een aanrader
Leuk
Gezellig en mooi ingericht park. Moor vogels en leuk dat je vogeltjes kan voeren. Een heel geslaagde dag met onze jongens (1,5 en 3,5 jaar)
De show van 15.00 uur was geweldig. De vogelbezetting in het algemeen en met name in de overdekte kooien vind ik matig is mijns inziens wel mooier geweest. Het park ligt er netjes en verzorgt bij
mooi park, vogels goed verzorgd, ook het eten in het Valk resteurant was zeker goed en genoeg keuze. Leuke middag gehad.
De vogels in de kleine ijzeren kooitjes is niet meer van deze tijd. Jullie hebben al in jullie park laten zien dat dit anders kan
Dank voor uw reactie. We kunnen helaas niet alles in 1 keer aanpassen. De kleine volières zullen we zeker in de toekomst vervangen, zoals we dat dit jaar hebben gedaan achter de vogeldemonstratie. Daar zijn de kleine, ijzeren volières vervangen door 2 mega volières voor de ara's, zonparkieten en kaketoes. We zijn echter als stichting helemaal afhankelijk van entree- en sponsorgelden. We hopen op veel bezoekers deze zomer, zodat we in het najaar nog meer kunnen renoveren! We hopen u snel het resultaat te kunnen laten zien!
Een verjaarsbezoek met mijn geestelijk gehandicapte dochter eindigde met een flop. Ze wilde heel graag bij de vogelshow meedoen maar durfde niet. Er kwam wel een mogelijkheid om alsnog dichtbij een vogel te komen n.l. aan het eind bij het geven van muntjes. Wij hadden een rustig moment afgewacht en samen met de verzorgster wilde ik daarvan een foto maken maar deze verzorgster brak abrupt mijn vraag af door te zeggen dt ze geen tijd meer had omdat ze moest opruimen. En weg was ze! Ik was zeer teleurgesteld, zo ook mijn dochter! Jammer, want wij hebben een heerlijke dag in het park gehad en hebben genoten van alle attracties.
Wat jammer te horen dat jullie bezoek op een teleurstelling is uitgelopen. Onze excuses hiervoor. We willen jullie graag uitnodigen om nogmaals een bezoek te brengen en de foto met uw dochter alsnog te maken! Wilt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met [email protected]?
Kom er regelmatig maar is onderdehand erg oubollig geworden de vogel show is leuk . het totale onderhoud is erg achterstallig verveloos en met dik mos begroeide bankjes , kortom het hele park zou een behoorlijk fikse opknapbeurt goed doen , dan zou de prijs kwaliteit veel beter in evenwicht zijn .
Jammer te horen dat uw bezoek niet naar volle tevredenheid is geweest. Wij renoveren en onderhouden ieder jaar delen van het park. Zo hebben de rijen met kleine volières voor papegaaien en kaketoes dit jaar plaatsgemaakt voor 2 grote volières waar van uit o.a. de ara's rechtstreeks meedoen aan de demonstraties! Omdat wij een stichting zijn, zijn we hiervoor echter helemaal afhankelijk van sponsor- en entreegelden. Wij blijven ons best doen het park te verbeteren en hopen u weer terug te zien!
Wij hebben met allen een heerlijke dag gehad het park is geweldig en heel mooi onder houden .
Dank u wel voor deze mooie beoordeling!
Heel leuk park met vooral zeer verrassende vogelshow om 13.30.
Dank! Hopelijk heeft u ook de andere twee demonstraties gezien!
vooral devogelschow vonden we erg mooi
Dank! Heeft u ze alle drie gezien? Ze zijn namelijk allemaal weer heel anders!
Voornamelijk speeltuin erg leuk! En concept van € 2 voor alle elektronische speeltuigen werkt goed.
Dank voor uw enthousiaste beoordeling!
Een zeer prettige ontvangst. Het park ziet er mooi uit en iedereen is even vriendelijk.
Wat fijn om te horen, dank u wel!
Moi plek om te gaan
Dank voor deze mooie beoordeling!
Mooi verzorgd park waar veel verschillende vogels en andere dieren te bewonderen zijn. Leuke interessante vogeldemonstraties. Heerlijke dag gehad.
Goed om te horen! Dank u wel voor deze fantastische beoordeling!
Dank voor deze mooie beoordeling!
Naast de vele mooie vogels in het park zijn de halfapen een hele leuke aanvulling
Bedankt! Hopelijk heeft u ook de dwergaapjes op het eiland Nuboso gezien!
Samen met de rondvaart een leuk dagje uit. Voor jong en oud.
Goed om te horen! bedankt!
Prima en gezellig park om een dagje uit te gaan. Prima verzorgde dieren en de shows zijn erg leuk
Fijn! Dank voor jullie beoordeling!
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn