The meals at the speeltuin good be a little bit better for that prize.
sommige vogels zitten in te kleine hokken en kunnen amper vliegen. Ook een aantal hokken die aan vervanging toe zijn
Dank voor uw reactie. We kunnen helaas niet alles in 1 keer aanpassen. De kleine volières zullen we zeker in de toekomst vervangen, zoals we dat dit jaar hebben gedaan achter de vogeldemonstratie. Daar zijn de kleine, ijzeren volières vervangen door 2 mega volières voor de ara's, zonparkieten en kaketoes. We zijn echter als stichting helemaal afhankelijk van entree- en sponsorgelden. We hopen op veel bezoekers deze zomer, zodat we in het najaar nog meer kunnen renoveren! We hopen u snel het resultaat te kunnen laten zien!
De shows sluiten goed op elkaar aan en laten ruimte over om daarnaast in het park rond te lopen.
heel fijn en contact met de dieren, ook lekker eten tijdens lunch voor 13,5O
We hebben een geweldige dag gehad en genoten van alle dieren die er waren vooral die ook los liepen.
Leuke ervaring, zeker in combinatie met overnachting voor kids een echte aanrader!
erg mooi alleen die stuk bij de grote water bij die pelikanen de rotstegels gevaarlijk hoger en lager als je niet uit kijk dan leg je plat
Leuke en gezellige en rustgevende ervaring..
Opa, Oma en kleinkind Julia hebben enorm genoten van dieren, verzorging, speeltuin en hapjes.
Was een top dag!
Erg leuk vogelpark met een mooie vogel show
Superleuke dag voor de kinderen. Echt een aanrader voor jongere kinderen. Niet zo commercieel opgezet wat een relaxe sfeer oplevert.
De vogelshows waren geweldig! De service bij de verschillende restaurants hield echt te wensen over.
was een hele leuke ervaring fijn dat je gratis kan parkeren en leuke vogels en dat je tussen de aapjes kan lopen
Voor mij was het een heerlijke dag om van te genieten. Mij zie je zeker nog vaker terug!!!
wij doen regelmatig buffet arrangement,het is gezellig en het eten is best oke en je kan zo veel eten wat je maar wil zeer varieert, alleen zaten wij deze keer vlak bij de uitgang,wat mij opvalt dat de bediening daar niet zo veel langs komt voor de borrel we moesten hem steeds roepen ander had je niets,verder is de service oke een onderhouds monteur kwam na vragen over kapote rolstoel snel en repareede het gelijk toppy, tot de volgende keer.
Bedankt voor uw beoordeling. Het is zeker niet de bedoeling dat de frequentie waarop de bediening langskomt afhankelijk is van uw plaats. Wij hebben dit dan ook direct opgenomen met de betrokken medewerkers. Nogmaals hartelijk dank voor het doorgeven.
De oudere dame van de 2 medewerkers in het Havana restaurant vandaag (15 juli) deed onaardig en uit de hoogte over een bon. Ik kreeg bij het binnentreden van het park een mail van jullie waarin een bon stond voor 2 ijsjes voor de prijs van 1. De kassa dame deed erg achterdochtig, pakte mijn telefoon uitgebreid aan en zei dat ik maar geluk had dat de bon geldig was voor vandaag nadat ik zei dat ik de mail vandaag had gekregen. Alsof het uit haar eigen zak kwam en alsof ik haar een loer wilde draaien. Onaardige dame, en nogal onnodig gedrag.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons dat u op een onprettige manier bent behandeld door één van onze medewerkers. Uiteraard hebben wij uw opmerking met de betreffende collega besproken. Het was niet haar bedoeling om onvriendelijk over te komen. Onze excuses hiervoor.
Rustig park voor een wandeling met vogels zien en een imposante speeltuin
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn