Wij hebben met onze BSO een super leuke dag gehad. De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad. De vogel show van 13.30 u en 15.00 u. vonden ze helemaal te gek!!!!
Wat leuk om te horen, dank u wel!
Schoon, ruim, attractief en leerzaam.
Mooi aangelegd en schoon park. Veel oog voor dierenwelzijn en voor de bezoekers veel beleving. En dat alles betaalbaar, zeker gezien wat Avifauna te bieden heeft: veel en mooie shows, direct contact met de dieren, veel gezellige zitjes (ook voor families en kinderen), een grote speeltuin en nergens opdringerige commercie. Voeg daarbij gratis parkeren en gratis toiletten dan is het niet verwonderlijk dat we (stel) een perfecte middag hadden (van 12.00 tot 16.00 uur). Tip: In de prachtige tropische vogelwereld zouden hier en daar bankjes om de vogels te spotten welkom zijn. Minpunt: de automatenhal past niet in het concept van Avifauna, een binnenspeeltuin zou beter zijn. Al met al is het park een echte aanrader!
Eten en drinken is vreselijk duur! speeltuin vind ik gevaarlijk.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze speeltuin wordt jaarlijks gekeurd door de NVWA en een externe organisatie en is gecertificeerd. Wij horen graag wat u precies gevaarlijk vond in de speeltuin, zodat wij hier wellicht extra aandacht aan kunnen besteden. Is het mogelijk dat u hierover een mail stuurt naar [email protected]? Bij voorbaat hartelijk dank.
Min minpuntje, email voor het 2e gratis ijsje gemist :>) Hier en daar wat teveel hobbels in de voetpaden, verder niets dan lof voor jullie park. Genieten met onze kleinkinders.
Bij het buffet bij de speeltuin heeft de dame drie keer "goede dag" gezegd. Toen ik goede dag terug zei werd ik pas geholpen. Ik heb niet zo'n behoefde aan heropvoeding als ik een dagje uit ben. Gezien ik zelf altijd iemand begroet was ik nu even met mijn gedachte bij wat de familie wilde eten en drinken.
Beste Erik, Wat vervelend dat u op zo'n belerende toon bent aangesproken door onze medewerkster, waarvoor onze excuses. Wij zijn het met u eens dat dit niet gepast is en hebben de betreffende collega hier ook op aangesproken. Bedankt voor het doorgeven!
bewegwijzering is zeer matig, kan aanmerkelijk beter. Trappetjes zijn kinderwagen/ rolstoelonvriendelijk.
Hartelijk dank voor uw tips. Komende winter gaan wij hier aandacht aan besteden en zullen we verbeteringen aanbrengen. Wij nemen uw suggesties hierin zeker mee!
Vriendelijke medewerkers, schoon en veel afwisseling voor kinderen.
schoon park, veel picknickbankjes/ tafeltjes/stoelen. leuke shows, mooie dieren in ruime hokken/verblijven.
Een leuke dag uit voor een schappelijke prijs. Er is genoeg te zien en te doen. Sommige medewerkers in de bediening mogen wel wat vriendelijker zijn. Voor de rest een mooi en verzorgd park.
Top, mooi park!
Top dag gehad! Automaten in speelhal zijn een minpunt voor jullie prachtige park. Verouderd en niet zo passend.
Beste Cindy, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn het met u eens dat de automaten in de speelhal niet zo goed meer bij het park passen. Wij hebben dan ook plannen om de hal een andere bestemming te geven. Wij zijn echter een stichting en zijn afhankelijk van inkomsten uit entreegelden, sponsoring en subsidies. Wij kunnen hierdoor helaas niet zoveel tegelijk aan pakken als we zouden willen. Wij hebben er eerst voor gekozen om de verouderde dierverblijven op te knappen, maar hopen ook zeker de speelhal snel te kunnen vernieuwen.
Vogelpark als leuk ervaren, zeker icm vogeldemonstraties en voeden van bepaalde dieren. Brunch als zeer slecht ervaren.
Beste Mandy, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u zo enthousiast bent over het park. Wij horen graag op welke punten u de brunch vond tegenvallen. U kunt ons hiervoor een mail sturen: [email protected]. U kunt desgewenst ook uw telefoonnummer mailen, dan nemen wij even contact met u op. Alvast hartelijk dank.
Het was heerlijk vertoeven met onze kleindochter,het was voor ons al weer jaren geleden.We hebben een heerlijke middag gehad met mooi weer en ook vriendelijk personeel en ook fijn dat je overal zitjes hebt waar je even kunt uitrusten en je eigen broodje of drinken kan nuttigen en ook betaalbaar iets kan gebruiken in het restaurant en hier en daar een ijsje kunt kopen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Dierenwelzijn is een punt van aandacht waaraan wij doorlopend werken. Diverse oude volières zijn inmiddels vervangen door nieuwe, grote verblijven. Omdat wij een stichting zijn kunnen wij helaas niet alles tegelijk aanpassen. Wij zouden heel graag van u horen op welke punten het dierenwelzijn niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Is het mogelijk dat u ons een mail stuurt via [email protected]? U kunt ook uw telefoonnummer mailen , dan nemen wij even persoonlijk contact met u op. Bij voorbaat hartelijk dank!
We hebben een super leuke en geslaagde dag gehad, ook de rondvaart was heerlijk en het life cooking was ook goed
erg leuk park, veel dieren en leuke speeltuin voor kinderen, zowel binnen als buiten. enige wat mist zijn de hoeveelheid vuilnisbakken, heb alles in mijn tas bewaard tot ik er 1 zag.
Wat fijn om te horen dat u een leuke dag heeft gehad. Bedankt voor uw suggestie over het aantal afvalbakken. Wij zullen dit zeker oppakken.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn