Leuke parkje, met aardige demonstraties. Het is niet groot, goed voor een paar uurtjes.
Bij het voeren van de pelikanen kunnen te weinig mensen zien wat hij daar doet vanwege zijn positie tegen de rotswand. Creëer een pier in het water, dan is het voeren voor iedereen zichtbaar.
Gezellig sfeer Horeca ken beter, veel niet op voorraad. Daar door moeten wachten te vaak. Koffie moet naar gekeken worden, cappuccino zonder melk.
Wat vervelend te horen. Dit is zeker niet de bedoeling. We geven het door aan de betrokken afdeling.
GENOTEN VAN DE VOGELSHOWS
Prima dag met kleinkinderen erg leuk en educatief. Tip: Vele zitbanken in het park hebben dringend een verfje nodig zien er niet erg uitnodigend uit
Dank voor uw suggestie, we zullen het doorgeven aan de betrokken medewerkers!
Was een super dag met 2 kinderen van 8 en 10 jaar. Voor deze leeftijd is de speeltuin echt geweldig. De oude dierenverblijven van b.v. de parkieten vond ik wel erg sober. Geen groen blaadje te zien in de kooien.
Een kleinschalig park waar de kinderen veel plezier kunnen beleven. Geen ****** lange wachtrijen en veel speelmogelijkheden.
Zelfbediening restaurant bij speeltuin duurde verschrikkelijk lang om je bestellung te plaatsen.
Erg leuk park met een mooie speeltuin. Jammer dat sommig verblijven erg verouderd zijn. De vernieuwde verblijven zien er wel erg mooi uit!
Ik vond het echt super in Avifauna! Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. De wandeling tussen de halfapen was echt een leuke verassing. En ook het buitenverblijf van de kleine aapjes was ontzettend leuk. Het enige minpuntje waar misschien wat aan gedaan kan worden, is dat als de zon schijnt je heel moeilijk het verblijf van o.a. de kolibries in kan kijken en je letterlijk met je neus tegen het raam aan moet staan om iets te kunnen zien. Voor de rest vind ik echt dat jullie enorm vooruit gegaan zijn met de verblijven van de vogels. Als ik dat vergelijk met, bijvoorbeeld, 5 jaar geleden zijn ze echt een stuk groter en zien er leuker uit met veel verrijking voor de vogels.
Dank voor uw reactie. Omdat we een stichting zijn en daarmee financieel afhankelijk van de entreegelden, vernieuwen het park in stappen. Een pergola bij het verblijf van de kolibries/dwergapen staat op de planning!
Super leuk, betaalbaar park. Vooral de kinder speeltuin erg leuk. Vogelshow ook uitstekend.
Was een gezellige dag
Leuke dag; prima shows; goede bewegwijzering;
Een leuk dagje uit. Prijs-kwaliteit verhouding zeer in orde, zeker met gratis bus. Dierenwelzijn was zo te zien over het algemeen goed, alleen de lori's en de halfapen waren wat twijfelachtig. Eerste en tweede vogelshow vielen tegen, de derde was leuk. De piepshow werkte niet. De uitleg bij het voederen van de pinguïns en halfapen had informatiever gekund.
Ontzettend leuk park, echt genoten. Prachtig aangelegd en onderhouden, de flora ook prima in orde. Alleen de kooien met vogels vind ik soms nog wat lastig, vooral voor de grote zeearenden, die wens ik hun vrijheid toe. Maar de meeste verblijven zien er prima uit en zo te zien hebben die vogels het prima naar hun zin.
Een leuk park, mooi aangelegd en de demonstraties zijn leerzaam en prima verzorgd 1
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn