Een erg leuk park, veel te zien en te leren. De shows zijn erg leuk, enthousiaste medewerkers.
Het is een geweldig park en keurig onderhouden.
Wij vonden de demonstraties echt super! De toiletten vond ik niet schoon.
Super leuk park voor jong en oud!
De minpuntjes waren: restaurant dicht, dus dan buiten wat snacken, terwijl je even liever binnen zit bij wat minder weer. We hadden liever iets uitgebreider geluncht. Nog een minpuntje: toiletten bij het Van der Valk restaurant (dat dus verder dicht was): zeep was op en ook de handdoekhouders duurde lang voordat dat vervangen was. Het geluid van de mijnheer die bij de halfapen, de pelikanen en de pinguïns de dieren voerde was heel zacht. Mijnheer was niet verstaanbaar. Iemand naast ons zei daar wat van: vriendelijk: 'mijnheer wij kunnen u niet verstaan'. Waarop de mijnheer in kwestie wat kribbig zei: dan moeten jullie je mond houden, dan kunnen jullie het wel verstaan. Dit was niet terecht. De meeste mensen waren stil, maar het gekwetter van de meeuwen en het geplons van de pelikanen maakte teveel lawaai. Verder stond zijn apparatuur veel te zacht. Verder: een leuk park, met enthousiaste medewerkers We hebben genoten en komen zeker nog eens terug.
Hartelijk dank voor uw review. We hebben uw verbeterpunten intern besproken en zullen zeker kijken naar de geluidsinstallatie. Vervelend te horen dat de medewerker jullie niet helemaal netjes te woord stond, waarvoor onze excuses. Voor wat betreft de lunch hebben we inderdaad het Cuba terras en het speeltuinrestaurant. Direct naast het park ligt het a la carte restaurant van Van der Valk. Voor een meer uitgebreide lunch kunt u ook daar terecht!
Het was een hele gezellige dag. Zeker voor de kinderen, die wisten niet van ophouden! We hebben genoten.
Het was voor de kleinkinderen een leuke dag
ruim opgezet en een mooie speeltuin
Top dagje park. Natuurlijk speelde het weer ook mee. Kinderen hebben genoten
Fantastische dag gehad voor weinig geld (via ing korting gehad) sommige medewerkers kunnen wat vriendelijker zijn maar geldt zeker niet voor allemaal!
Heerlijk park om te zijn mooie vogels leuke presentaties. Heerlijk speelgoed en zeer vriendlijk personeel
Ruim opgezet en overzichtelijk. Leuke speeltuin erbij. Roofvogel show interessant en goed gepresenteerd. Goede gratis parkeer mogelijkheid.
Ik vind het park vrij vervallen overkomen, dat het heeft stilgestaan sinds ik het 30 jaar geleden in mijn jeugd bezocht.
Dank voor uw review. Wat jammer te horen dat u het park vervallen vindt. We zijn sinds enkele jaren een stichting en financieel afhankelijk van onze entreegelden. Zo kunnen we niet alles tegelijk opknappen maar proberen juist jaarlijks delen van het park aan te pakken. Ik ben erg benieuwd wat u vooral vervallen vindt en wat u vindt van de vernieuwde delen in het park. Nuboso, halfapengebied en Lori Landing. Hopelijk kunt u dit nog toelichten in een mail naar [email protected], zodat wij beter inzicht krijgen in de wensen van onze bezoekers. Dank u wel alvast!
Uitsteken
Hele leuke dag gehad en verschillende onbekende vogelsoorten en bekende gezien
Goed uitje met kleinkinderen, leuk en leerzaam.
grote variatie, ontspannen sfeer en leuke en leerzame momenten dmv voeren en vogelshow
Prima familie uitje van baby tot opa, genoeg te beleven voor een dagje uit en bij de brunch kan ieder een eigen draai vinden.
Heerlijk, wel super jammer dat er niks gedaan kan worden met een kaartje van 29€ van iemand die ziek was geworden. Zomaar 29€ in de Rijn! Dit hoort anders opgelost te kunnen worden.
Dank voor uw reactie. Ik heb gezien dat jullie etickets hadden gekocht voor de brunch. Ik heb uw reactie doorgestuurd naar mijn collega van Van der Valk en zij zullen contact met u opnemen!
We waren met familie uit Canada, ze waren blij verrast dat alles zo goed was geregeld . Als ook de diversiteit van vogels. ( wij ook ). Dank daarvoor. M.vr.gr. Ger vd Zwet.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn