Alle medewerkers zijn heel relaxed, vriendelijk en behulpzaam. De Lori's voeren was het toppunt. Alleen jammer dat op een hele warme dag er geen verfrissing voor de kids is, waar ze een beetje met water kunnen spetteren, of drinkfonteintjes. Maar we hebben het heel erg naar ons zin gehad!
Leeszaam, leuk, lang genoeg, goed ontvangst bij begin schoolreisje, goede service, show super, lori's voeren super. Minder: openingstijden winkeltje (???) te klein winkeltje, Blokhut (?!) onaardig personeel, restaurant wat gedateerd tafel/stoelen/interieur
Veel bewondering voor de medewerkers en verzorgers in het park; voor hun werk an sich, maar vooral hoe zij omgaan met bezoekers die a) hun mond niet kunnen houden tijdens het voederverhaal, en b) hun tengels niet van de dieren af kunnen houden, ondanks alle bordjes met 'niet aaien'.
Weer heerlijk genoten van het park en de vogelshows
Een heerlijk park waar we graag nog een keer terug komen. We hebben opnieuw genoten van alles wat het park te bieden heeft.
Fantastisch park. Prachtige vogelshows. Over dierenwelzijn kan ik niet oordelen. Lijkt mij in orde. Wellicht door het relatief kleinschalioge, maar in vergelijking met andere parken heeft Avifauna een gemoedelijke, rustgevende en prettige sfeer met klantvriendelijke medewerkers. Voor kinderen is het een paradijs met bovendien een heel bijzondere speeltuin.
Erg leuk park! Mooi in elkaar gezet, leuke vogels, verzorgers die kennis van zaken hebben. Zeker een aanrader!
fantastich schoolreisje gehad, er waren wat kleine probleempjes die prima opgelost werden. Fijn dat we als school echt ontvangen werden!
We hebben een leuke schoolreis gehad. Erg genoten van de vogeldemonstratie. De speeltuin is erg mooi en gevarieerd, maar voor jonge kinderen en hun begeleiders niet overzichtelijk.
dank voor weer een heel leuk middagjes uit. Prijs/kwaliteit verhouding blijft uitmuntend. Jullie laten de concurrentie daarin ver achter je. Dat zie je ook terug in alle soorten typen mensen die graag naar jullie toe komen. Ook van allerlei generatie's. Jong & oud. ook ik. mijn oma nam mij vele malen mee naar avifauna. Nu neem ik mijn kinderen mee. Hoop nostalgie voor mij en altijd weer leuk voor mijn kids.
het is een erg leuk park, overzichtelijk en zeer kind vriendelijk , maar ook ouderen genieten van het uitje
We hebben een hele leuke en leerzame dag gehad. De kinderen hebben genoten. Als het aan mij ligt komen we volgend jaar weer.
Het park heeft me positief verrast - leuker en interessanter dan ik voorafgaand had verwacht. Sommige kooien vind ik wel aan de kleine kant, met name die van de grote gele neushoornvogels. Daar tegenover staan de wilde dus vrije, nestende ooievaars en de vogels die vrij mogen rondvliegen tijdens de shows. De shows zijn sowieso het beste van het park.
Fijn om de meeste vogels vrij rond te zien vliegen. Alleen de ouderwetse kooien met grote vogels (zoals de neushoornvogel) vond ik naar om te zien. Ik hoop dat die vogels af en toe ook vrij mogen rond vliegen, zoals het hoort. En de nachtsafari was nogal saai, we zagen geen enkel dier en de naam gaf de indruk dat het spannender was dan het daadwerkelijk was.
een heel gezellig park om een dagje door te brengen
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn