goede service, goed behandeld

We hebben een heel gezellige dag gehad...!

goede service, goed behandeld

Zeer leuk park voor normale prijzen . vogelshow is zeker een aanrader om te bekijken .tevens ook de lorie's voeren is erg leuk . verwacht geen Efteling of iets dergelijks ,maar en leuk park om een dagje uit te zijn en redelijk rustig met enthousiaste medewerkers .

voldoende, een redelijke ervaring

Park komt pas tot leven (shows) vanaf 11.00 zonde voor de bezoekers die vandaag al vroeg uit de veren waren in verband met het warme weer.

perfect, zeker aan te bevelen

Normaal sla ik in een dierenpark de vogels over omdat ze vaak maar stil zitten in een kooi. Wij logeren een paar dagen 500 meter verderop van dit park en besloten toch maar eens te gaan. Onze verwachtingen waren niet zo hoog. Maar daar aangekomen spraken we heel aardig personeel. Vogels liepen los. Pelikanen liepen strak langs me heen en een ooievaar vlak langs mijn zoon. Het voeren van de vogels kan je ook van dicht bij mee maken. Erg leuk om te zien. Ook hebben ze apen die naast je komen zitten op de bankjes. Maar echt zijn we vol lof over de vogel show. We hebben nog nooit zo'n mooie vogelshow gezien. In andere parken zie je vaak alleen de roofvogels maar hier vlogen de papagaaien in koppels om je heen en gele parkieten enz enz. Ze vlogen allemaal tegelijk los op mooie muziek. Ik werd er zo gelukkig van! Al die mooie kleuren die om mij heen vlogen. Je kon zien dat de vogels het ook goed naar hun zin hadden. Dus echt een dikke 10 voor dit park!

goede service, goed behandeld

Topdag gehad met m'n zoontje van 5. Hij vond het in het begin eng al die vogels, maar was na een kwartiertje struinen niet meer te houden. Speeltuin was helemaal top. Mooi ruim opgezet park. Veel mooier als het er vroeger uit zag. Goed bezig dus.

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een ontzettend leuk park. Kleinkinderen hebben genoten van de vogelshow en de speeltuin. Bij de jongste (5) waren de glijbanen favoriet bij de oudste (7) de bootjes en graafmachine

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.

Superleuke dag gehad!

goede service, goed behandeld

Top dag gehad! Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg en geen enkel probleem dat er minder kinderen mee waren dan gepland. We hebben een heerlijke dag gehad en de kinderen en ouders hebben zeer genoten voor een zeer betaalbare prijs!

voldoende, een redelijke ervaring

Leuk park en dicht bij huis!

voldoende, een redelijke ervaring

Het was een fijne dag waarbij veel goed geregeld was, zodat we alles op tijd konden doen.

• Algemene beoordeling
  • Prijs - Kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Was een fijne dag! het was heerlijk weer en niet zo druk. Parkeren is gratis en er zijn verschillende momenten waarop je de dieren gevoerd kunt zien worden, vogelshows worden gegeven. Zeker de moeite waard !

goede service, goed behandeld

Altijd leuk om even een dagje langs te komen. Gaat nooit vervelen!

goede service, goed behandeld

2 mooie vogelshows gezien en praatje bij pinguïns/ apen . Leuke kinderspeeltuin buiten en speelhal binnen. Waar de kinderen voor 2 euro veel plezier beleven aan de elektrische attracties. Zeker aan te bevelen

voldoende, een redelijke ervaring

Erg leuk park, maar de medewerkers gaven wisselende berichten, waardoor sommige dingen onduidelijk waren en de speelplaatsen waren wat onoverzichtelijk. Verder mooie vogeldemonstatie

goede service, goed behandeld

We komen al jaren bij Avifauna en niet alleen voor kinderfeestjes. Altijd goed en plezierig. Avi vernieuwd steeds meer. Zoals nu met Nuboso. Alleen het vakantie/ weekendpersoneel mag wat vrirndelijker en professioneler.

• Aanleiding Bezoek: Kinderfeestjes

goede service, goed behandeld

Erg leuk schoolreisje gehad, ondanks het warme weer! De speeltuin blijft, zeker voor kleuters, erg leuk! Het spoookhuis was er in trek. Bandje voor attractie werkt prima!

goede service, goed behandeld

Een hele leuke manier om vaderdag te vieren. Het eten is super! En in het park is er ook voor elke leeftijd wat wils. Bedankt!

• Aanleiding Bezoek: I.c.m. Brunch / Buffet

goede service, goed behandeld

Ik heb pas dagen later de email van avifauna kunnen gelezen want die werd gestuurd op de dag van het feestje en het is druk met zo veel kinderen! jammer!!! Want die had veel informatie over shows en kids activiteiten die je wil zeker met tijd lezen. Tip: stuur aub de email tenminste een dag voor het feest. Toen we daar waren hebben we met de restaurant de maaltijd stip zelf geregeld (kan alleen tot 16.30 uur) , de polsbanden en de lori voerdiplomas gekregen. Van de medewerker hebben we gehoord dat lori voeren kon wanneer we wilden. Tot ons verrassing, kwamen we daar om 17.30 uur en van de medewerker gehoord dat ze al dicht waren. Dus 10 kinderen teleurgesteld want dat wilden ze graag natuurlijk! (het stond niks op het kaart maar wel op de email!!). De speltuin is super leuk en we gingen er half uur meer genieten. Dus een 8, maar als de medewerkers een kopie van de email aan de ouders kon geven met dezelfde info, dan zou alles perfect kunnen zijn.

• Aanleiding Bezoek: Kinderfeestjes

goede service, goed behandeld

Wij hebben ieder jaar weer een heerlijke dag met groep 3 en 4. Het enige wat ik persoonlijk niet zo leuk vind, is de hal met gokspellen. Dat hoort er voor mijn gevoel niet zo bij. Verder top. Prachtige vogelshow ook!

voldoende, een redelijke ervaring

Omdat ik het eerste contact met het park had is aan het begin van de dag alles aan mij uitgelegd. Daarna arriveerde mijn collega´s, kinderen en begeleiders. Zij werden naar een bepaalde plek in het park gedirigeerd, maar het nut daarvan ontging ons. Als we van te voren hadden gehoord dat we daar geteld zouden worden o.i.d. had ik het gesnapt, maar nu werd er verder niets mee gedaan. Hierdoor is het verrekenen van het aantal begeleiders en kinderen er helemaal bij in geschoten, zodat we 25 euro misliepen. Onze kinderen waren ook heel enthousiast over het feit dat daar zomaar een pauw rondliep. Spontaan renden ze er achteraan. Door een medewerker van uw park werden ze zo ongezouten op hun nummer gezet dat ik er naar van werd. Ze kondigde zelfs aan dat de pauw hun wel zou mogen pikken als ze zo doorgingen. Erg onpedagogisch, jammer van dit onsympathieke begin.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn