Leuk dagje uit met gezin met jonge kinderen. Veel te zien en te beleven.
De dames bij de kassa zijn niet op de hoogte van alle regelingen van Avifauna: bijvoorbeeld kortingen (van ActiVite). Ze waren niet op de hoogte maar ook niet echt vriendelijk! Misschien moet er ook eens gekeken worden naar het rolstoelvriendelijk zijn. Hoe duw je met een hand een rolstoel (met een gewicht van 80 kg) en met de andere hand de deur/hek open? En dan hebben we het maar niet over de hellingen (bijv. om de receptie binnen te komen).
Erg slecht, nergens kon je een kopje koffie drinken, geen verzorger gezien, alles zag er heel slecht en verwaarloost uit. Niet voor herhaling vatbaar!
Prachtig park, zeer genoten, net als kleinzoon. Enige nadeel ov terug naar station. Niet goed aangegeven in park waar de rechtstreekse bus vertrekt waardoor reis erg lamg werd.
Het was leuk om te zien hoe de dieren werd behandeld met zorg en ook met parkieten te voeren.
Zou graag zien dat hokken worden vernieuwd. Sommigee hokken zien er niet uit. Verouderd. Ook de paden kunnen enigszins worden aangepakt.
Ik heb een dag vol met hele fijne ervaringen gehad vandaag in vogelpark Avifauna. Verscholen achter een industriegebied, ligt het heerlijke park waarbij je je bij binnenkomst direct in een andere, natuurlijke omgeving waant. Je staat gelijk oog in oog met een koppeltje prachtige struisvogels en dat is dan het begin van nog meer ontmoetingen met nog meer prachtige vogels. Vooral tijdens de vogelshows leer je heel veel over de vogels die er in het park leven, omdat de presentator en presentatrice van de shows heel veel weten over de vogels en zijvertelt hun verhaal op een leuke,gezellige en zeer kundige manier. De vogels waarvan ik in eerste instantie het zielig vond hoe ze in de volière moesten leven, kwamen tijdens de eerste show uit de volière en konden heerlijk losvliegen , en heel lang ook nog eens, waarna ze geheel vrijwillig weer hun volière ingingen, fantastisch gewoon. Ook de roofvogels die los konden vliegen waren geweldig. Het is ongelofelijk knap hoe de valkeniers de vogels getraind hebben. De lorilanding is voor een vogelliefhebber ook echt een fijne ervaring, omdat de lori’s echt naar je toekomen en echt op je hand, arm, hoofd gaan zitten om uit het cupje nectar komen lebberen, superleuk om in het echt mee te maken. Voor een leek lijkt het erop dat de vogels en de halfapen een goed en diervriendelijk bestaan hebben. Een echte aanrader voor een gezellig en leerzaam dagje uit.
Het was wel jammer dat er bij het kindermenu geen snackje zat maar alleen patat. En dat er geen tafel was gereserveerd toen we gingen lunchen met het kinderfeestje en er in eerste instantie dus geen plek was om te zitten en te eten met alle kinderen
Gezellige authentieke sfeer! Sommige dieren mogen meer ruimte. We komen nog een keer langs als het restaurant af is en het wat warmer is.
Met name (roof)vogeldemonstraties waren groot success bij onze dochters.
Jammer dat de glijbanen afgesloten zijn voor onderhoud
Jammer dat de glijbanen dicht was... Het werd niet eens meegedeeld. Jammer. Ook was alle drie de aankleedkussens ontzettend vies in de dames wc bij de Lepelaar, om rond 15:00 uur wou ik mijn zoontje gaan verschonen.... 14:23 was er volgens de schema schoongemaakt. Nou ik ga ervan uit dat de schoonmaakster deze overgeslagen heeft. Ook de prijsverhouding en de kwaliteit van de koffie/cappuccino .... Waardeloos. 2,50 voor een kop koffie en cappuccino die echt echt niet smaakte. 2,50 voor een flesje fristi kan ik nog wel begrijpen maar dit... Nee. Kon mijn koffie niet opdrinken. Jammer.
Goeie dag gehad met 2 jongens van 10, veel afwisseling, niet alleen standaard vogels kijken maar juist voederen met uitleg en de demonstraties en de tropische hal en de lori experience maken het een erg leuke ervaring
Heel jammer dat de glijbanen dicht waren vanwege onderhoud. Kon dat nu echt niet buiten de herfstvakantie gepland worden? Ze waren er vandaag niet eens mee bezig. Had eigenlijk dan wel een gratis bandje voor de kids verwacht of korting bij de entree. Het werd niet eens meegedeeld. Jammer.
Gewoon goed.
Ik ben gekomen vanwege jullie Kiwi kuiken, Tuatahi. Maar de rest van het park heeft mij aangenaam verrast. Mooie vogels en gewoon een schitterend park. Ga zo door!
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn