Hele fijne dag gehad! Prachtige vogelshow met grote variatie aan vogelsoorten. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in de speeltuin. Het bandje van 2 euro wat je los koopt voor de geautomatiseerde attracties is het meer dan waard. Wij hebben een fijne dag gehad, dankjulliewel!
We hebben een gezellige dag gehad!
Bedankt voor een hele leuke dag, mijn dochter van 7 wilde deze vakantie voor de 2e keer naar jullie park. Wij komen zeker een 3e keer terug.
Prima plek voor een gezellig dagje uit!
Het is compact en overzichtelijk. Vooral de demonstratie met tropische vogels, oa papegaaien was een openbaring. Geweldig gepresenteerd en zeer levensecht.
Prachtig park, bijzondere vogels, heerlijk dagje uit met onze kinderen en kleinkinderen!
leuk dagje uit, park mooi opgezet, veel variatie en veel verschillende soorten vogels. Tip: de hollandse weidevogels ontbreken, wie kent ze straks nog?
We vonden het, vooral het restaurant, enorm gedateerd.
Leuk en betaalbaar park met ook voldoende speelgelegenheid voor kinderen. Sommige vogelkooien zijn wel aan vervanging toe, maar de meesten zien er top uit. Een leuk dagje uit!
Mooie en leuke dag Maar: Sanitair op deze drukke dag matig bijgehouden Geklungel bij gebruik kassa horeca (4 personen om 1 kassa aan de gang te krijgen)
leuke en nette dierenpark. Genoeg om te zien, vooral de lori's voeren is leuk voor jong en oud. Vriendelijk personeel. Dieren worden goed verzorgd ook heel belangrijk.
Ik had vrienden over uit Schiermonnikoog en die hebben samen met mij genoten van alles wat het park kon bieden met uitzondering de speeltuin. Dat vanwege de leeftijd😀 we waren er vroeg en gingen laat weer naar huis . Voor herhaling vatbaar.
Voor de 3e keer Avifauna bezocht en bevalt nog steeds super!
Jammer dat ik lang moest wachten bij de kassa en toen weer bij de horeca gelegenheid voordat we de spullen kregen
Ik vind de horeca matig. Weinig keuze. Je kan alleen kiezen uit hambuger. Sommige mensen vinden kipburger ook lekker.
Erg leuk gemoedelijk park voor een dagje uit met kinderen. Onze kinderen van 5 en 9 schrokken wel erg van de lori's die op hen af kwamen bij het voeren. Misschien vooraf nog wat meer waarschuwen/uitleggen wat er gaat gebeuren.
Een zeer leuk park. De speurtocht is een toegevoegde waarde. Zo kom je overal en de kinderen zijn zo ook gefocust op de speurtocht en zo krijgen ze ook wat mee van de dieren:) Een aanrader.
Ik vondt het een leuk park, heel veel verschillende dieren! En het was lekker rustig.
zeer leuk park en een beetje leerzaam voor de onderbouw
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn