we hadden een gezellige dag met onze dochter, schoonzoon en kleindochter van 14 maanden.l
What a wonderful place, we had a lovely day there. The birds are amazing. My only comment is about the toilets, very dirty, no soap, hardly any toilet paper. That was a bit disappointing. I would also like a bit more items in the playground for toddlers 1-4 years old.
Prachtig park met veel schaduwplekken. Denk een redelijk drukke dag. Bij het lepelaars restaurant (zelfbediening) 45 minuten gewacht op 2 porties friet. Staan daar met 3 personen waarvan 2 jong / geen ervaring.. Communicatie naar bezoeker lijkt me een goed idee. Of meer personeel bij zien/weten drukte. Elkaar ondersteunen?? Speeltuin heel leuk voor kids.
Het was een geweldige dag en zeker een aanrader voor een kinderfeestje. Dieren in combinatie met spelen was een heel groot succes!
We gaan gemiddeld 3 a 4 x per jaar en telkens is er iets nieuws en het blijft een belevenis. Het zou ook leuk zijn als er 1 of 2 dagen worden georganiseerd om achter de schermen te kijken . Mvg Bob
Heel erg leuk om te zien van de verschillende vogels.
Leuk park, netjes en verzorgt.
We hebben een hele leuke dag gehad. Kinderen gaven uw park een 10. We komen graag een keer terug. Nogmaals bedankt.
Wij waren er met onze kleindochters, het was een heerlijke dag. Wij hebben weer genoten van een dag met de meiden en zij vonden de vogeldemonstraties en de speeltuin het allerleukste.
Ik vind het park wel erg ouderwets aandoen. De restaurants zien er vreselijk uit! Nodig aan vervanging toe!
Park is ouder en heeft daardoor een gezellige sfeer. Groen is goed onderhouden en er is mooie beplanting. Wij waren met een groep van 17 , er waren 5 kinderen bij tussen 7 en 11 jaar en die hebben zich ook uitstekend vermaakt in de bijzonder leuke speeltuin, ook erg leuk en interessant was de vogelshow met uitleg. Een fijn park voor een gezellige familiedag.
We hebben weer genoten; komen als Alphenaren zeer regelmatig in Avifauna. Mede door mijn werk als ambulant begeleidster: een cliënt met een beperking begeleiden. Wel een opmerking over het betalen van de tickets: online gedaan, vanwege mijn werk: wachten in een rij is niet fijn voor mijn cliënten. Normaal heb ik het abonnement van Ipse mee, maar dat was nu niet mogelijk, omdat ik vrijdagavond pas hoorde dat ik op stap zou gaan. Dus online gedaan: onmogelijk om als Alphenaar te betalen. Ik heb de dure tickets betaald, ontdekte ik na het betalen; nu extra werk om geld terug te krijgen. Kon niet via de kassa. De vogeldemonstraties nieuwe stijl: TOP!!!! Dat hebben we ook aan uw medewerkers doorgegeven.
Heel leuk schoolreisje voor de groepen 3/4. Jammer dat we een poosje op de patatjes moesten wachten. Maar ja het valt ook niet mee om voor een grote groep kinderen tegelijk patat klaar te hebben.
Het personeel bij de Lepelaar was niet erg oplettend. Ik stond al 5 min bij de kassa voor iemand me opmerkte. Verder vond ik sommige verblijven erg klein in vergelijking met anderen. Bijv. Papegaaien en voor het stuk met de halfapen en pelikanen. Weinig ruimte om te vliegen.
Leuk park, leuke vogel demonstratie, patat was koud en kroket te vet.
Leuk kinderfeestje gevierd met kinderen van 10 en 11 jaar.
Glijbaan zsm maken! Sommige gebouwen/apparaten sterk verouderd, doet beetje nostalgisch aan
heerlijke dag! Genoten van alle dieren en informatie. Enige punt wat wat extra aandacht verdient is de hygiëne in de toiletgebouwen.
wij zijn met 25 personen van onze vogelvereniging op bezoek geweest bij Avifauna, iedereen was vol lof over het park, de aanwezige vogels en hun verzorging!
Vond het een prachtig park en de shows zijn uniek daarnaast is het goed opgeruimd en de medewerkerS werken met een lach en een goede energie
Bij mijn vorige bezoek wat in shock over de training van de roofvogels. Deze keer gesproken met de trainer. Uitleg maakte mij veel duidelijk. Kijk er nu met andere ogen op terug. Deze keer ook de show met de tropische vogels gezien. Wauwww. Alle hokken open. Alle vogels los. Kippenvel en brok in onze keel. Zo mooi!!!! Waanzinnig mooi en gaaf! Dikke aanrader
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn