hele leuke dag gehad met 2 kinderen van 6 en 7 jaar.
top dag voor ons oma en opa en onze kleinzoon leerzaam en jammer dat wij niet de middelen hebben om vaker te komen
Leuke leerzame park voor jong en oud. Speeltuin is geweldig voor als je kinderen hebt.
Een mooi en leerzaam park
Wij hebben erg genoten van ons dagje uit. Lekker in de buurt ook dat is soms ook wel fijn. Mooie dieren en ook nog even lekker geluncht. Echt een aanrader!
Geweldig!
Ouderwets en verwaarloosd
Geweldig park echt genoten
Geen
Was hier 45 jaar niet meer geweest - is nu echt een mooi ruim opgezet park geworden.
Super leuke dag gehad al had ik meer van het lopend buffet verwacht
Leuke uitje voor kinderen van alle leeftijden. Lekker kleinschalig maar in de goede zin van het woord. Was super gezellig!
Wij zijn decennia geleden ook in Avi Fsuna geweest maar de verbeteringen die sinds die tijd zijn ingevoerd hebben heel goed uitgepakt Mn de vogeldemonstratie is een unicum
Het blijft uniek. En de vogelshow is elke keer anders. Mooi gedaan!
Heel veel soorten vogels gezien, waar we nog nooit van gehoord hadden. Park goed toegankelijk met rollator en rolstoel. Ook fijn dat je een gratis plattegrond krijgt met het dagprogramma.
Soms is het voor kinderen wel gevaarlijk. Vijver was op sommige plekken niet afgezet. En misschien wat meer route paaltjes zodat je niets hoeft te missen. Verder een heerlijke dag gehad!
De combinatie met de boottocht Gouda/Alphen is een goed aanbod. Wel zou ik de vertrektijd een kwartiertje opschorten zodat de vogeldemonstratie van 15:00 uur nog bijgewoond kan worden.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn