Gezellig park, genoeg te zien

Leuk, iets kleiner park, voor aantal uren kijkplezier. Shows erg mooi gedaan. Ben zeker ook blij dat er nieuwe dieren verblijven komen.

Top!!!!

De vogel show was heel indrukwekkend. Heel veel mooie vogels gezien.

Geweldig dierenpark.

Mooi opgezet dierenpark en aangelegd beter als dierenpark in Emmen daar loop je steeds in ineen en dezelfde richting en zijn meer eet tentjes dan dieren te zien.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Het was een fantastische dag!

Genoten van de Maki’s en de Lori’s maar de vogelshow was spectaculair! Vliegende juweeltjes en met de muziek erbij, buitengewoon. Een klein minpuntje slechts; waarom denkt men altijd dat we doof zijn?

Wonderful place!

Recommend to visit for everyone

• Would you recommend us? Yes

Mooi park voor jong en oud

Bezoek gebracht aan avifauna i.c.m. life dinner buffet voor moederdag. Mijn moeder ging er vroeger altijd heen met haar ouders toen ze klein was en wilde kijken of het veel veranderd was. Dat was zo. In goede zin. We vonden het erg leuk. Veel mooie, exotische vogels. Een hoop die ik tijdens mijn reizen in het buitenland heb gezien. Ook de Maki's, die vrij rondlopen, waren erg leuk. Heb deze in het wild gezien in Madagaskar. Leuk dat je ze ook in Nederland kunt bewonderen. Het voeren van de Lori's was een hoogtepunt (hopelijk voor de vogels zelf ook). Mijn nichtje van 2 vond het ook allemaal erg interessant. Het eten bij het Van der Valk restaurant was ook goed. Volgens mijn moeder nog steeds hetzelfde restaurant als jaren geleden maar wel aangepast. Er was ook heel veel voor mensen die glutenvrij eten. We hadden het weer ook mee en zo werd het een hele mooie dag.

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Erg leuk dagje weg gehad!

Presentaties waren leuk, gezellige route en makkelijk begaanbaar ook met rolstoel.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Was een topdag je iedereen had genoten van jong tot oud tot oud

Mijn 60 ste verjaardag gevierd Na afloop iedereen was blij De Combinatie van vogelpark en brunchen Het eten was heerlijk iedereen had genoeg keus De drank werd ook zeer goed geschonken Was weer een warme dag Zo gingen de kids veel IJs halen Maar bedankt het was Toppie

Mooi, aangelegd park

Met mijn kleindochter een dagje uit gepland naar Avifauna. We hebben het heel erg naar ons zin gehad. Lekker gegeten, alleen zijn sommige producten wel prijzig.

Geweldige ervaring

Was ontzettend leuk. Hoogte punt waren de lorri's die op je komen zitten. Eenigste puntje. De horeca is iets aan de karige kant. Een patatje met een snackje is ook erg welkom na een flinke wandeling. Maar verder hele leuke ervaring rijker.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Mooi park met vriendelijk personeel

Een zeer geslaagde familie dag gehad. Leuk voor jong en oud. Het enige wat wel jammer was is dat we netjes via internet een uitrijkaard hadden gekocht. We gingen van te voren koffiedrinken bij van de Valk waar bleek dat je een gratis uitrijkaard kreeg. Ik heb toen nog gevraagd aan het personeel van avifauna of ik dan het geld van mijn uitrijkaard kon terug krijgen maar dat kon niet. Verder was een mooi park met een speeltuin voor de kleintjes.

Wonderful day

The park's upkeep of its animals and birds is excellent. For families with children aged 3 to 12, XXL Park provides an abundance of enjoyable activities. The value for money is exceptional.

Fantastisch

Prachtig park, goede uitstraling en sfeer. Lorilanding en vogelshow ontzettend leuk. Alles goed te bereiken, hier kun je echt een hele dag vertoeven

• 1 of meerdere voederpresentaties

Het was een heerlijke uitje!

Alles was beter dan verwachte ik. Naast de mooie vogels en dieren waren er zo veel leuke activiteiten en speelplekjes. We gaan zeker nog een keer bezoeken.

Fijn park

Wij waren er om 10.00 uur dan is het heerlijk rustig. De beesten zijn/ worden allen goed verzorgd. Fijn overal schaduwplekken in het park. De parkeerplaatsen zijn vernieuwd, keurig!

moet je doen!

Zowel het vogel/dierenpark als de speeltuin zijn ouderwets leuk!

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Heerlijke dag vooral door combinatie overzichtelijk dierenpark en grote speeltuin.

Zeer kindvriendelijk en alles goed aan te lopen.

Hele leuke dag

We hebben een hele leuke dag gehad in het park. Vriendelijke personeel die je graag over de dieren vertellen. Wij gaan hier vaker heen en nemen dan ook een abonnement op het park. Minpunt: toiletten waren niet schoon en fris. Entreeprijs voor kleine kinderen wel aan de hoge kant.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Voor iedereen wat dieren fantastisch

Fantastisch gezellig mooi en je leert veel van de beesten.aan een dag kom je te kort ga zo door

Leuk en informatief

Leuk opgezet park met leuke shows en alle ruimte om rustig alles te bekijken. Goede parkeergelegenheid en eet gelegenheden

Dat was te tof

Ik heb de nieuwe dieren intéressant gevonden. Ik wacht op de vergroting vzn het Park.

Erg leuk en mooi

Schitterend!

Avifauna is een schitterend park waar je niet alleen vogels kan bewonderen maar ook verschillende aapjes. Ze hebben zelfs meerdere gebieden waar ze loslopen. De show met de vogels is heel indrukwekkend ook het feit dat er vogels dan los vliegen. Heel mooi en gaaf park. Ze zijn aan het uitbreiden. Als dat klaar is kom ik weer terug om weer te kijken.

Mooi overzichtelijk Vogelpark

Ik was nog niet eerder naar Avifauna geweest. Het park is goed bereikbaar, is erg overzichtelijk met duidelijke aanwijzingen. Wij komen zeker nog een keer terug.

• 1 of meerdere voederpresentaties

Met onze kleindochters geweest. Een woord echt geweldig. Ze hebben zo genoten. En wij uiteraard dan ook

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn