We hebben een schitterende dag gehad
Een geweldig park. Veel te zien. Lieve medewerkers. Maar ik begrijp nu waarom mensen hun eigen lunch meenemen. Echt geschrokken van de prijs en hoeveelheid! €7.50 voor een frikandel met een paar patatjes erbij, schaam jullie! Dus park is schitterend maar mijd het restaurant!
Voor mensen die aangewezen zijn op het gebruik van een rolstoel is het park één grote ramp. Vooral de paden zijn zeer ongelijk, waardoor je door elkaar gehusseld wordt. Héél onplezierig.
De horeca liet echt te wensen over, er was maar 1 locatie met gelegenheid om binnen te zijn. Die locatie bij de speeltuin is ook niet meer van deze tijd, echt ouderwets ingericht, logestiek niet handig. Smalle doorgang naar de kassa, enige weg naar de toiletten, zo kan ik nog wel even doorgaan... medewerkers waten overigens vriendelijk.
Geweldige ervaring geweest vooral voor onze Colombiaanse schoonzoon en drie jonge kleinkinderen.
Zeer bekwame vrijwilligers, vooral Lies Pieterse, die veel vertelde over de bewoners van Avifauna. De vogeldemonstraties waren prima gepresenteerd door jonge mensen en duurde precies lang genoeg. Wij waren verbaasd dat enkele dieren (apen) alleen in een kooi zaten, zonder soortgenoten. Jammer van de herrie van een feest bij de flamingo's. Dat doet afbreuk aan de schitterende plek en aanblik van de kleurige ibis en flamingo's. Wij hebben een prachtige middag gehad, heel leerzaam en verrassend.
Een goede ervaring. Zeker in de horeca waarbij wij gratis nieuwe drank kregen nadat dochter deze om had gestoten.
Ondanks de regen een geweldige dag gehad, personeel was vriendelijk en die dieren leken het prima naar hun zin te hebben.
Vooral de vogeldemonstraties waren heel erg goed. TIP: Graag aangeven dat er twee verschillende demonstraties zijn. Wij waren bijna om 15:00 uur naar huis gegaan als we niet op het laatste moment hoorden dat de tweede show anders was.
We hebben het heel erg Leuk gehad, het restaurant in het speeltuin ziet er wel heel armoedig/verouderd uit, tafels en stoelen waren ook niet fijn die er staan.
Jammer dat het restaurant dicht was.
De koffie van de Lepelar was niet te drinken en het ijsje was oud. Kan gebeuren, maar te horen „dat hoort zo“ is geen oplossing. Uitendelijk hebben we toch nog een nieuw ijs voor de kinderen gekregen.
Een heerlijk dagje uit met vrouw, broer en schoonzus
Afwisselende gebieden in het park, diverse activiteiten tussendoor, fijn te bewandelen, professionele roofdierenvogelshow, schoon, opgeruimde park, al met al een hele fijne ervaring, wij komen wederom terug.
Alle medewerkers waren super behulpzaam en gezellig, en de vogels waren super nieuwsgierig (misschien ook vanwege hoe rustig het was), zo fijn om te zien!
Onze ervaring is dat de horeca slecht is. Horeca na de ingang vies en smerig. Verder weinig horeca behalve speeltuin. Speeltuin onverzorgd Over het algemeen zijn de paden onverzorgd.
Avifauna is een fijn park. Alles is netjes onderhouden. Het personeel groet vriendelijk.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn