Complimenten voor Tineke onze gids! Zij heeft uitgebreid de tijd genomen om mijzelf en mijn neefje alle info te geven over de vogels waarin hij interesse heeft.
Park maakt op veel plaatsen een shabby indruk en dat is jammer. Horeca bij speeltuin ook.
Onwijs leuke middag gehad. Ondanks dat het nu wat kouder is was er nog vrij veel te zien. Ik miste wel wat eet tentjes. Of iets waar ik gewoon even een kopje warme koffie kon drinken. Op de kaart stonden alleen maar restaurants Dus dat was niet echt heel duidelijk
genieten er altijd van
De speeltuin was dicht, er was bijna niemand in het park en dat geeft niet, maar dan vind ik wel dat de prijs wat omlaag kan (want de speeltuin was ook al dicht) en dat de medewerkers ons misschien wat meer hadden kunnen betrekken bij het voeren van de dieren. Dat was dan een stuk leuker geweest voor ons en de kinderen.
ik kom beslist van het voorjaar nog eens terug.
Je moet het één maal in je leven hebben meegemaakt. Het is mooi opgezet, mooie vogels. Indrukwekkend allemaal. Maar om nóg een bezoek te brengen, dat zit er waarschijnlijk niet in. En... we misten natuurlijk de horeca op het park.
Bij de lorries en de tropische kassen zou een blower geen overbodige luxe zijn zodat brillen en camera's niet meteen beslaan bij het binnen komen. Ook hebben wij het als nadeel ervaren dat eenmaal binnen in het park er nergens even een kopje koffie valt te halen. Zeker met wat minder weer is het toch erg prettig even te kunnen zitten om weer op te warmen.
Steeds mooiere en grotere verblijven. Mooi aangelegde apentuin/eiland.
Lori’s maakten de dag goed. Rest was wel ok, niet zo veel te beleven in de winter.
Hartstikke leuke rondleiding gehad van vrijwilliger Willem!
Fijne dag uit. Verrast door de loslopende aapjes.
We hebben genoten. De vogels zijn van dichtbij in hun natuurlijke omgeving te bewonderen. Jammer dat het restaurant dicht was. Maar daarentegen maakte het mooie weer veel goed.
Gezellig en mooi park..gebouwen mogen wel beter onderhoud hebben
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn