Zie teveel achterstallig onderhoud. Zag een bordje richting kolibrie, maar hoorde dat die er al 2 jaar niet zijn.
Leuk park, behalve vogels tegenwoordig ook aapjes. In de winter ook een prima uitje, minder shows e.d. maar daarom kun je er ook voor een leuke prijs naar toe. Leuk om met kleine kinderen heen te gaan, lekker ravotten in de speeltuin.
Het was een kille dag en we waren met twee kleintjes met niet zo'n grote spanningsboog. Het speelhuis vond ik een afknapper. Wat een kabaal en schelle, felle kleuren. Totaal niet passend bij Avifauna, in mijn ogen. Ik had een soort binnenspeeltuin verwacht waar kleintjes (3 en 1 jaar) zich ook konden vermaken. Verder indrukwekkend al die fraaie vogels.
Foto's op de site geven natuurlijk een ideaal beeld van het park. Het viel mij wat tegen dat er verschillende dieren niet waren die wel op de bordjes stonden. De hokken vond ik ook wat vervallen. Verder een gezellige dag gehad. Je hebt het park in een ochtendje al wel gezien. Misschien is dit in het zomerseizoen leuker.
Na vele jaren weer in avifauna. Wat is het verbeterd. Natuurlijk in de winter minder te zien,maar met de kortingsbon komen we zeker van de zomer terug. Het enige wat ons tegenviel waren de looppaden. Oppassen dat je niet over de stenen struikelde.
Mooi aangelegd, wel wat verouderd, maar redelijk goed onderhouden. Jammer dat soms dieren (vooral de apen) binnen zaten. Voeren van de lori’s was ons hoogtepunt! Veel mooie en bijzondere vogels gezien, was een gezellige middagwandeling.
Over het algemeen goede verblijven voor de dieren. Komen van de zomer terug op het terug kom kaartje met 50% korting. Zonder de korting vind ik het wel aan de dure kant. Leuke speeltuin, zou eigenlijk een los kaartje voor gekocht moeten kunnen worden. Voor een dagje spelen met de kinderen.
Alles was dicht, niks te doen en te zien. Veel dieren waren niet te zien, speeltuin voor een heel groot deel dicht. Totaal niet de moeite voor een bezoek. houd dan je park helemaal gesloten in de winter. de loris pas om 13:30 open? why?
In de lente/zomer is het uiteraard veel mooier en meer te doen, maar zelfs in de winter blijft het een leuk park. Ook netjes dat ze kortingskaarten geven om terug te komen als het weer warmer wordt.
Gezellig klein dierenpark waar je toch een hele dag kan doorbrengen zonder de route 2x te lopen. Mooie vogels en prachtige vijver/ven.
Zeer goede voorlichting bij de kooien. Zeer gevarieerd park. Ook in de winter de moeite waard met 50% korting en nog eens 50% korting op een "zomerkaartje".
Wij hebben een leuke dag gehad.l en komen zeker terug in de zomer periode.
Lori's voeren was ontzettend leuk en ook leuk dat je dicht bij de pelikanen kunt komen. Jammer dat er geen vogeldemonstratie was. Verder mag er meer aandacht worden besteed aan het restaurant. Ongezellig en weinig keus (aan gezonde voeding).
ondanks het winter seizoen een mooi park om rond te wandelen
Door de rust in het park beleef je het weer anders dan bijvoorbeeld tijdens het hoogseizoen. Zo hadden wij de Lori-landing tijdens eerdere bezoekjes nog niet opgemerkt maar dit maakte onze dag totaal! Vrolijk snaterende lori’s die landen op je arm en zelfs hoofd om wat nectar te bemachtigen. De aapjes zaten knus en warm in het binnenverblijf, de horecagelegenheden en zo ook het ‘speelnest’ waren gesloten. Toch hebben wij ons er drie uur lang weten te vermaken en dus de moeite waard om met de verkregen kortingsbonnen terug te keren tijdens het hoogseizoen!
Bij mooi weer komen we nog wel eens terug.
Fijne dag.
Helaas veel regen en kou en dan valt er weinig te beleven. Ook jammer dat het binnen speel paradijs pas om 12:00 uur opengaat. Voor kids van rond de 2 jaar, zoals mijn zoontje is dat te laat en alweer bedtijd. Had op zo een koude en regenachtige dag als vandaag wel even leuk geweest.
Goed verzorgd, mooi park. Aardig personeel
Leuk park, groter dan we verwacht hadden. Entree prijs ook nog betaalbaar net als de prijzen in het restaurant. Van dieren tot een overdekt speelparadijs met botsauto’s en spookhuis. Niet heel bijzonder maar voor de kleintjes een geweldige ervaring. Wij komen zeker nog een keer terug. Kinderen van ons zijn 5,6 en 7jaar.
Voldoende omvang park om middagje rond te wandelen in de winterperiode. Wintertarief wel terecht van toepassing want niet veel activiteiten. Ook is op verschillende plekken de leeftijd wel terug te zien van de accomodaties. Ga in de zomer nog een keertje terug.
speeltuin was door verbouwing glijbanen een beetje suf. dierenwelzijn vind ik lastig: is het echt ok dat vogels in relatief kleine hokjes zitten...? Vogel = vliegen... = ruimte..?
Winterseizoen , Er waren geen shows, voorstellingen De meeste dieren zoals apen zaten in een hok Speeltuin was het meeste dicht of kapot Sorry maar als we dit wisten hadden we niet gegaan. Geen waar voor je geld.
Leuk park
In het hoogseizoen komen we nog eens kijken, als echt alle dieren naarbuiten kunnen!
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn