Leuk netjes dierenpark

Leuk dierenpark kwamen er vroeger vaak . Dit keer weer even buurten. Rustige zweer.

Erg jammer.

Vaker geweest in avifauna. Nu voor het eerst in het laagseizoen. Erg jammer. Geen 1 restaurant op het park is open ! Hiervoor moet je van het park af. Om vervolgens als je terug het park in wil weer helemaal aan te tonen. Dat je van binnen komt en al een kaartje had gehaald. Je betaald entree ook in het laagseizoen. Dat niet alles open is oke. Maar op ze minst 1. Speeltuin gedeelte hetzelfde binnen stuk dicht alle speel attracties buiten dicht. Glijbaan ! Dicht. Heel hokken van vogels waren leeg. Kort kom in het laagseizoen is het zonde van het geld. En totaal niet klant vriendelijk. Je betaald gewoon entree. Dan verwacht je op ze minst wat meer. Ik ben met 5 personen erheen gegaan. (Overige 3 hebben zelf online bij jullie kaartjes gehaald ook.) En waren hetzelfde te spreken hierover. Ook staat op internet dat je dan 50% korting kaartjes krijgt voor het hoogseizoen. Dit hebben wij ook niet gehad. Ik zal hier niet snel meer terug komen nu. Jammer.

Gezellig dagje uit

Was erg regenachtige dag dat wij er waren, maar des al niet te min hebben we nog goed vermaakt. Jammer dat er qua eten weinig makkelijks/snel te halen is. Maar verder echt top!

Informatief park

Goed opgezet park. Jammer dat er in de wintermaanden minder en beperkter open is. Hierdoor ook niet alles kunnen zien.

Gezellig dagje uit

Ondanks de kou een hele leuke middag gehad met de kinderen. Vooral de Lori Landing vonden ze geweldig!

• Lori's voeren

Leuk park, er is ondanks het laagseizoen veel te zien.

Leuk dagje uit, de reis vanuit Groningen en entreekosten (laagseizoen) de moeite waard. Kinderen vonden het leuk. Speeltuin helaas deels dicht.

Prachtig park

We hebben genoten van het mooie park en alle dieren. Alles netjes verzorgd. Personeel wat rond liep zeer vriendelijk. Het enige minpuntje was dat alleen de toiletten in het casa geopend waren en verder niet. Voor ons lastig ivm zindelijk wordende peuter.

• Lori's voeren N.v.t.

rustig en in winter tooi

prachtig aangelegd park en ondanks de wintertijd hebben we veel vogels en dieren gezien. Alleen geen vogelshow en geen pratende papegaaien.

• Lori's voeren

Leuke dag weg voor een mooie prijs

Als kind namen mijn ouders mijn zus en mij vaak mee naar Avifauna. Nu waren we er voor het eerst met een dochter van vrienden. Fantastisch: zij heeft genoten, dus wij ook. Zelfs in de wintertijd.

Heerlijke dag gehad

Erg leuk dat je zo dicht bij de dieren kunt komen. Vooral de pelikanen. T was ook erg rustig in t park. Super. Sommige verblijven mogen wel een opknapt beurtje gebruiken maar de dieren zagen er allemaal prima uit. Kortom prima dagje, niet teveel geld kwijt.

• Lori's voeren

We hebben een leuke dag gehad en veel mooie vogels gezien. Voor de kinderen (4-6jaar is Het super).

We vonden het een heel leuk vogelpark. Overzichtelijk, goed te doen in een halve/hele dag. Het was redelijk rustig en dat was fijn. Er zijn veel verschillende vogels te zien. Minpunt vonden wij dat een aantal volières wat klein zijn voor de vogels. Zeker de grotere vogels en met name de struisvogel.

• Lori's voeren N.v.t.

Leuk park voor kleine kinderen. Of als je van vogels houd👌

Leuk park, we waren er in het laagseizoen. De horeca is wel een beetje achterhaald. Maar het park is leuk en er valt veel te ontdekken. Onze kleine meid heeft zich prima vermaakt en uitgeleefd in de speeltuin.

Super gezellig

Ik kwam vandaag met mijn vriend voor valentijnsdag, ik hou sowieso van dieren en hij ook dus we hadden het al naar ons zin voordat we binnen waren. De grote verassing was al helemaal toen we zagen dat er ook apen zijn! Helemaal geweldig!!

Prettige ervaring

Ondanks regenachtige dag prima vermaakt

Aardige speeltuin

De vogelverblijven zagen er niet superverzorgd uit maar kan komen door de wintermaanden. De speeltuin was mooi en veelzijdig, voor verschillende leeftijden. De horeca bij de speeltuin was echt uit de jaren 70, had wel wat meer van een van der valk verwacht. Zelfs al is het geen van der valk dan was de kwaliteit en uitstraling beneden de maat.

• Lori's voeren N.v.t.

Niet wat ik had verwacht.

Weinig dieren te zien, park met name paden slecht onderhouden. Binnen een uur alles gezien. Ik vond het erg saai. Eigenlijk niets te beleven in het park.

• Dierenwelzijn N.v.t.
  • Lori's voeren

Verouderd park die wel een upgrade nodig heeft.

Veel verschillende vogelsoorten. Wel een Verouderd park die wel een upgrade nodig heeft. Vooral het restaurant zou wel een metamorfose kunnen gebruiken. Leuke speeltuin. Goede parkeermogelijkheden.

Rustig maar leuk!

Bijna niemand in het park, dus het hele rijk zo goed als voor onszelf! We hebben genoten! We komen zeker een keer in het hoogseizoen terug!

Leuk dagje uit

Mijn gezin heeft een leuk dagje uit gehad!

• Lori's voeren N.v.t.

Diversiteit aan vogelsoorten, mooi aangelegd

Ivm winterperiode weinig georganiseerde shows/demonstraties, maar dat mocht voor mij de pret niet drukken. Lori Landing was geweldig! Vriendelijk personeel, werd vaak begroet als ik iemand tegenkwam. Tropenhal behoorde voor mij tot één van de highlights.

• Lori's voeren

Klein park voor zo’n dure entree prijs

Valt tegen hoeveel verschillende vogels Klein park

Leuk voor kinderen

Het is een leuk park om met kinderen heen te gaan. Genoeg te zien. Omdat er geen shows zijn ben je er wel sneller klaar. Maar daar is de prijs ook naar.

Super leuk

Kind teleurgesteld omdat vogel haar beet (eigen schuld) Glijbaan en game plek dicht Vandaar geen 5 van de kids maar een 4 Van de moeder een 5. Super leuke Vogelpark met oog op het dierenwelzijn

Leuk voor een paar uur

Vond het super leuk dat de Stellers zeearenden ‘extra’ gevoerd werden. Jammer dat op een dag als vandaag (staking) er toch geen horeca gelegenheid open was en dat geldt ook voor de speelhal en nog wat andere dingen in de speeltuin. Het wordt ook echt wel tijd dat de glijbaan weer open gaat!

Genieten

Als je van vogels houdt en apen is het echt een aanrader!Goed te doen met de kinderwagen. Wij hebben genoten.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn