Mooie dag weer zat mee aardige medewerkers
Heerlijk om met je camera rond te lopen en foto's te maken. Er zijn wel wat behuizingen die wat oud zijn en een beetje over groeit zodat het lastig is om de vogels te zien. Maar dat maakt het ook weer leuk om te zoeken. Soms lastig om foto's te maken door dat je niet dicht bij het gaas kan komen en dat heel dicht is.
Plus punten zijn: -Veel desinfectie punten om je handen goed te reinigen. -Veel personeel ingezet. - medewerkers dragen netjes hesjes met daarop 1,5 meter afstand regel. - electrische speeltoestellen werden netjes gereinigd. - Iedereen is vriendelijk Min punten: - Desinfectie pompen moet je zelf aanraken, fijner is met sensor zo hoef je niks aan te raken. - Route van speeltuin naar uitgang is nogal ver, aangezien je de pijlen moet volgen moet je toch nog een stuk door het park heen, waar we al eerder hadden gelopen. Fijner is om het hoofdpad(havana restaurant) in twee delen te maken, genoeg ruimte en zo makkelijker bij de uitgang te komen.
Het was fijn om vandaag weer in Avifauna te zijn! We voelde ons zeer welkom en alles was duidelijk aangeven en goed georganiseerd. Echt top!!
Een prettige binnenkomst, vriendelijke medewerkers, duidelijke plattegrond met routes. Nog wel wat verbeterpunten qua onderhoud o.a. de nachtsafari waar het rommelig was en verlaten leek en een aantal looppaden waar erg veel vogelpoep lag.
Een geweldig Park, zeker als je van vogels houd. Prachtig mooi aangelegd park en de vogel demonstratie zijn echt prachtig om te zien. Vandaag bij de testdag geweest en het ziet er prima uit met de corona maatregelen.
De corona maatregelen waren zichtbaar en duidelijk. De kinderen hadden een leuke middag. Kleine feedbackpuntjes. Sommige medewerkers zouden iets pro actiever mogen zijn met uitleg en van bepaalde regels. Voorbeeld, als je een hekje voor mn neus en de buggy dichtdoen, vertel dan even waarom. Dat komt wat vriendelijker over. En voor de allerkleinsten zouden er wel wat meer spel attributen mogen komen.
Vandaag Testdag i.v.m. aanstaande opening op 1 juni. Weer lekker ouderwets genoten in dit mooie park.
Beste mensen, Zonde als het weg moet ! Het is een begrip in Nederland en daar buiten ! Gemeenteraad denk goed na aub.
Zij hebben hier een geweldige collectie vogels en zeer vriendelijke medewerkers die van de hoed en de rand weten en hier ook goed kunnen vertellen. Ook over de kweek van de vogels hebben zeer mooie wetenswaardigheden
Vogels voeren heel leuk voor kindjes, vogels zijn heel tam en lief. Leuke ervaring en zeker een aanrader.
De lorries waren erg leuk we hebben hier drie keer met de voederbakjes gestaan. Het was ook niet echt lekker weer buiten. De dieren zagen er goed verzorgd en mooi uit. Wel zou ik sommige graag in een groter hok zien. De gieren bijvoorbeeld. De aapjes waren verrassend. En bij de uilen moet je even de tijd kunnen nemen. We hebben een hele gezellige middag gehad en komen zeker een keertje terug in de zomer.
positief
Een leuke zondag gehad!
Leuk park met al die vogeltjes, maar het enige hoogtepunt van de dag was de loslopende aapjes. Veel verblijven kan je niet zoveel zien en ik denk dat het winterprogramma iets meer gevuld moet worden. We hebben 1,5 uur gelopen in het park en daarna gingen we weer weg omdat we alles gezien hadden,dan is 8 euro voor 1,5 uur toch veel. En het park word ouder dus ik denk dat een goeie renovatie geen kwaad kan. Van de speeltuin en Lori voeren geen gebruik gemaakt en de vogelshow en voederpraatje zijn niet van toepassing in de winter helaas.
We zaten vooraan bij de deuren naar de uitgang en deze bleven regelmatig openstaan waardoor er kou van buiten naar binnen kwam. Ik heb er wat van gezegd maar dat heeft niets geholpen. Koffie besteld, maar het personeel vond dat tafels afruimen blijkbaar prioriteit had, dus warm worden met koffie werd 'm ook niet. Na een half uur wachten maar weg gegaan. Sommige mensen kunnen kou niet verdragen. Ik ben daar één van.
Leuk park met grote diversiteit aan vogels echter zichtbaar achterstallig onderhoud. Dit komt op sommige plekken niet ten goede aan de uitstraling van het park. Bijv bankjes waren niet op te zitten door de hoeveelheid alg en vogelpoep. Speeltuin was goed verzorgd.
Vond het een leuk park met mooie vogels en dieren wel sommige verblijven erg verouderd.
Als je alles wilt zien en hele experience wilt ondervinden dan kan je beter in hoogseizoen gaan! Voordeel is wel dat de kaartjes goedkoop zijn in laagseizoen, heerlijk rustig en overal op je gemak kijken. Leuk om na aantal jaren weer eens geweest te zijn maar volgende keer toch echt in hoogseizoen.
Er is niks aan als het koud is, geen dieren en een kale bedoening
Bezoek met 2 jonge kinderen. Park netjes onderhouden, geen rommel op de paden oid. Dieren zien er goed verzorgd uit. Fijne wandelpaden, genoeg bankjes. Buitenspeeltuin leuk. Minder: - veel te weinig prullenbakken. Als je overal picknickbanken neerzet, is het wel handig als er een prullenbak bij staat - in de winter verwacht ik dat de binnenspeeltuin open is (juist als het koud is, wil je naar binnen kunnen)
Ik kom graag in het park met mijn zoontjes. Alle vogels zijn goed te zien. De Lorrie’s voeren is een hoogtepunt. Wij sluiten in het hoogseizoen altijd af met de vogelshow. Een waar spektakel. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De speeltuin zorgt voor uren plezier na de wandeling door het park.
Het is een leuk park om naar de vogels te kijken. Het park ziet er wel oubollig en gedateerd uit. Het restaurant bij de speeltuin ziet eruit als een ongezellige kantine! De prijzen van het ongezonde eten wegen niet op tegen de kwaliteit van het voedsel. Tosti wat je echt geen tosti kan noemen.broodje frikandel met een kwak saus gewoon smerig!
Afgelopen donderdag (27/02) was een natte en kille dag. Ondanks de crocusvakantie-periode waren diverse vogels niet aanwezig en ook van de overige dieren heb ik verschillende gemist. Door het natte weer was de speeltuin onbruikbaar voor de kleinkinderen. Het tropisch huis was een uitkomst: droog en warm, maar ook daar een beperkt aantal vogels. Fascinerend zijn de reuze neushoornvogels!
Park was uitgestorven, bijna geen dieren, niets te eten of te drinken en speelhal ook dicht, teleurstelling...
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn