Bij binnenkomst genoten wij van het groen en de mooie bomenlaan en van de Emu’s en grote struisvogels en de vele wonderbaarlijk mooi gekleurde en elegante vogels . En ook direct van het fijne wat wild aangelegde park vol bloemen. Ieder van de meisjes had een speciale vogelwens. De Flamingo’s en de Pinguïns wilden zij het liefste zien en tot onze verrassing kwamen we op de paden snel een witte pauw en een ooievaar tegen en onverwacht een waterhoentje (echtpaar) met twee allerliefste kleintjes van één en twee dagen oud die door de ouders gevoerd werden . Wij voerden de parkietjes met nectar . Een beetje te spannend voor onze jongste want per ongeluk morsten wij wat nectar op haar hoofdje zodat er onmiddellijk 2 parkietjes op af kwamen. Gauw naar buiten en ik kon haar nog laten zien voor het raam hoe leuk en grappig ze zijn. Een grote verrassing waren de kleine aapjes die we van zo dichtbij konden bekijken en ook de Miereneter die druk miertjes zocht en de Mara’s die bleven liggen toen we er langs liepen. Nog een beetje griezelen van de stille grijze gieren en oren dicht bij de papegaaien die druk bezig waren met knuffelen en stunts. We lunchten met een heerlijke kroket en lekkere frietjes bij de speeltuin met de fijne glijbanen en de klimrots .De zon ging schijnen dus nog voor vertrek naar het grote springkussen in grote grasveld en toen heel voldaan naar huis! Een echte aanrader ! Kies vooral een niet te drukke dag ! Het was een heerlijke dag!
Vaak ben ik bij jullie geweest met heel veel.plezier, Nu was het entree best prijzig geworden, parkeergeld extra ,de cupjes bij de lorries 1.50 ipv 0.50. Cent Alles word duurder maar ben er van geschrokken. Vele lege hokken en onderhoud ,moet gebeuren ,maar als je dan daar loopt is dat wel een teleurstelling.
Het park bezoeken is zeker een volgend bezoek waard. Je wandelt in een relaxte omgeving en doet indrukwekkende ontmoetingen op met de vele soorten mooie vogels op en geniet van de loslopende primaten.
We waren super verrast door het prachtige park. Klein maar met zoveel verrassingen. We hebben de mooiste vogels gezien. De vogelshow was schitterend en heel indrukwekkend. Ook het madagaskar gedeelte was fantastisch en de tropenhal bracht ons verassende hoekjes
Een geweldig verjaardags uitje waarbij we met z'n allen hebben genoten. Vooral voor mijn 2 kleinkinderen een hele leuke en leerzame ervaring. Na de entree kregen we al heel veel informatie over veren en eieren van de vogels. Het eten geven bij de aapjes wat we van heel dichtbij konden bekijken. Mijn kleinkinderen wilden allebei de vogelvoeder presentatie zien en hebben ook wij enorm hiervan genoten. Een leuke herinnering voor mij als oma omdat we met elkaar van deze dag hebben genoten! Zeker een aanrader om dit park nogmaals te bezoeken.
We kregen geen plattegrondje en dat we een stempeltje moesten hebben werd ook niet verteld. De ijsverkopers wisten niet waar het a la carte restaurant was. Verder was het leuk, vooral de vogeldemonstratie
4 jaar geleden ook bezocht met de 2 jongere kinderen. Iedereen doet zijn best maar duidelijk heeft het park geld gebrek. Vooral de grote kooien waar je naar binnen moet, van m.n. lopende vogels, zien er inmiddels armoedig uit. Het gebouw van de aapjes kan ook een opknapbeurt gebruiken. We nemen ons petje af, zoals je met de huidige middelen, het draaiende kunt houden.
Goed onderhouden park waar de dieren voldoende ruimte hebben en goed worden verzorgd. Park is zeer geschikt voor mindervaliden. Wij hebben genoten!
Voldoende parkeergelegenheid en leuk gezellig personeel en een ontzettend leuke vogelshow voor de rest heel erg informatief
Zoals altijd een heel fijn park en een feestje om naar toe te gaan. Enkele delen zijn wat verouderd of staan vanwege onderhoud even leeg, maar er wordt bijvoorbeeld ook heel hard gewerkt aan een mooie nieuwe volière voor de gieren. Wij hadden ook de meet & greet met de rode panda's, wat ook zeer geslaagd was. Veel goede informatie gekregen en heel dicht bij de panda's mogen komen.
Een ontspannen dagje weg, genieten van het park en een verscheidenheid aan vogels en andere dieren. Voldoende horeca en toiletten. Veel gepassioneerde medewerkers en verzorgers.
De Brunch was heerlijk en heel erg goed verzorgd en mooi plekje bij het raam. Het park is prachtig en onze 2 kleinkinderen vonden de speeltuin helemaal geweldig .En de kleinste van 6 jaar durft nu eindelijk van de glijbaan .
Wij, familie met 27 kinderen en volwassenen waren verrast hoe leuk het vogelpark is. En ook heel bijzonder dat er af en toe mensen van het park staan om uitleg te geven over sommige diersoorten en hoe ze op het park terecht zijn gekomen. Ook de speeltuin was één en al plezier voor de kinderen. Echt genoten en zeker waard om er vaker naar toe te gaan.
Leuk uitje voor met je kinderen en kleinkinderen. We hebben het reuze naar ons zin gehad. Voor de kleinkinderen ook de speeltuin waar ze genoten hebben en goed kunnen uitleven terwijl de rest heerlijk op het terras alles in de gaten kunnen houden!! Top dag
Hele leuke dag gehad samen met de kinderen en kleinkinderen.
Goed weer leuk park kleinkids hebben veel plezier gehad. Het eten was rijkelijk en erg lekker kortom fantastisch allemaal
Heerlijk dagje uit.
Wat een mooi en schoon park. Gezonde en mooie dieren. De shows waren ook top. Ik vond het echt fantastisch
Kleinkinderen en de rest van familie hebben genoten.
Ik ben voor de 5e keer in Avifauna geweest. Voorheen zou ik het altijd aanbevelen, maar nu in mindere mate. Wat mij opviel was, naast dat het een leuk park is met vriendelijke medewerkers en er voldoende te zien is, dat het park minder goed onderhouden (paden, groen, kassen binnen) en minder schoon (toiletten, horeca) oogt dan voorheen. Ook de grote bouwplaats oogt wat treurig en zou misschien beter afgeschermd kunnen worden. Er waren wel nieuwe speelonderdelen voor de kinderen zoals een skelterbaan en een trampoline. Ik vind de entree prijs van 20 euro (ongeacht kind of volwassene) en parkeren voor 5 euro samen wat aan de hoge kant voor een bezoek, zeker i.c.m. bovengenoemde verbeterpunten.
En zeer mooi park waar we regelmatig naar toe komen….
Aangezien het meeste buiten is waren we getroffen door heel slecht weer waardoor de shows tot 2 keer toe niet doorgingen terwijl we met kinderen al een half uur voor aanvang zaten te wachten. We kwamen speciaal voor de speeltuin maar dat was veranderd in een moeras. Jammer dat avifauna geen compensatie heeft aangeboden.
We hebben echt genoten! Grote variatie vogels en andere dieren die in een fijne omgeving vertoeven. De lori landing was geweldig! Netjes en schoon. Zeker een aanrader!
Met de kinderen en kleinkinderen een brunch, het was geweldig goede service heerlijk eten en de bediening (Nick) is een echte kanjer daar moeten er meer van zijn heerlijk gewandeld in het park kortom een geslaagde dag,de kinderen mochten de tafel versieren en op het einde een heerlijke kom met ijs met een sterretje erin en ff zingen met z,n allen je vrouw word tenslotte niet elke dag 60. Voor herhaling vatbaar.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn