Wij vonden het een geweldige ervaring

Voor het eerst naar Avifauna! Een volwassene en drie kinderen. We zijn bijna de hele dag gebleven. De vogeldemonstratie waseen grote verrassing en het voeren van de lori's ook. Ook bijzonder om alle andere dieren te zien in de verschillende looproutes. Zeer vriendelijk personeel. Heel prettig. Veel dank voor deze mooie dag!

Leuk park

leuk park alleen jammer dat er om 13.00 aankwamen en alle bandjes voor de vogeldemonstratie al op waren

• Lori landing

Is een mooi en gezellig park

In deze gekke tijden is een dag je avifauna goed te doen. Ik heb me geen moment niet veilig gevoeld ook niet tijdens de show er is plek genoeg

• Lori landing

Heerlijk park voor een dagje uit!

Heerlijk park om met de kinderen een dagje uit te gaan. Eerst mooie vogels en dieren bekijken op het park en daarna naar de speeltuin! Voor alle leeftijden iets te doen! Klein puntje; het was heerlijk weer, maar jammer dat de water/zandspeeltuin slecht bijgehouden is. Er groeit veel onkruid en vies zand helaas. Verder een top park!

• Lori landing

Leuk en informatief park, maar opknapbeurtje kan geen kwaad

Vogelshow- lori voeren- Madagaskargebied waren de highlights, het park kan echter wel een opknapbeurt gebruiken. Het lijkt in verval te raken. Stukken met hoog onkruid, houtwerk wat nodig geschilderd moet worden, hekwerk wat losraakt. Verder een leuk informatief park, kindjes van 2 en 5 hebben genoten!

Leuk voor een keer

hiervoor zaten de grotere vogels in grotere kooien waar ze genoeg ruimte hadden. Nu zitten ze in een klein hok waar ze niet eens hun gang kunnen gaan. Ook kan je de vogels niet meer voeren wat heel jammer is. Bij de kassa zou je een groen bandje moeten krijgen om vervolgens bij de vogelshow plaats te kunnen nemen, deze heb ik niet gehad en moest volgens een mevrouw van het park wachten. Wat echt oneerlijk is want wij konden er zelf niks aan doen. Dus het was maar afwachten of je überhaupt kon gaan kijken.

• Lori landing N.v.t.

Geweldig , mooi en heel leuk

Heel leuk en leerzaam met 3 kleinkinderen. We waren met 9 pe personen, maar iedereen was enthousiast. Top

Heerlijk dagje uit!

Heerlijk dagje uit met familie! Gratis parkeren! Prijs/kwaliteit was goed! Wel vonden wij dat het dieren welzijn wat beter mocht... Wij vonden dat de grotere vogelsoorten in te kleine hokken zaten en dat er ook veel wel wat aan vervanging toe /slecht onderhouden waren. De park medewerkers waren allemaal zeer vriendelijk. Echter mocht de klantvriendelijkheid in het restaurant bij de speeltuin wel wat hoger... De speeltuin zelf, vogeldemonstratie en de Lori Landing verdient wat ons betreft 5 hele grote sterren!!!

• Lori landing

Leuk park. Mooie vogels en leuke speeltuin

Prima geregeld met alle Corona maatregelen

Fijne familiedag!

Super leuke halve dag om te besteden! De vogelshow is een aanrader. Park is lekker compact en genoeg te doen, ook voor de kinderen.

Een hele fijne dag!

In tijden van Corona heeft Avifauna het goed geregeld! Overal voldoende personeel, ruimte en er de maatregelen word zeer goed gehandhaafd. Al deze dingen zorgen ervoor dat je een onbezorgde dat kunt genieten. En dat heeft mijn zoontje gedaan. De vogeldemonstratie zou ik ook zeker niet overslaan tijdens je dagje uit.

• Lori landing

Een hele leuke park, veel te zien en leuke en mooi vogels en aapjes, ondanks de Corconavirus hebben ze in het park goed geregeld, het was niet druk en goeie aantal mensen binnen, wc en restaurants goed op 1,5 m. Het was een leuke dag!

Blijft een leuk park

In de loop der jaren zijn we hier eerst met onze 3 kinderen en later met onze 6 kleinkinderen geweest. Deze week waren we met onze 2 jongste kleinkinderen van bijna 7 en 8 jaar in het park. En ook zij hebben ondanks de warmte genoten. De vogelshow vonden ze erg mooi en de speeltuin was ook bij hen een succes. De medewerkers waren consciëntieus in het handhaven van de Coronamaatregels, daarvoor ons compliment!

Superleuk park

Leuk park, veel diversiteit in vogelsoorten. Mooie show waar de vogels over je heen vliegen. Coronaproof! Eenrichtingsverkeer soms wel onduidelijk door de pijlen op de grond, en bordjes hoofdroute als je alles wilt zien.

• Lori landing

Leuk park, vriendelijk personeel.

Goed! Zou graag iets meer vogelshows zien.

leuk park

Leuk park, lekker rustig, de maatregelen met betrekking tot covid zijn goed uitgevoerd en de situatie is naar mijn idee veilig.

Ontspannen en gezellig uitje

Ik vind het een leuk dierenpark voor jong en oud. Er is een ongedwongen sfeer en de dieren lijken het ook naar de zin te hebben, dat vind ik erg belangrijk. Mijn dochter van 5 wil zelfs bijna wekelijk Avifauna bezoeken en kent al veel vogels bij naam!

Zoo day

Very nice experience

Geweldig park!

Ontzettend genoten van het prachtige park rn prachtige dieren.

• Lori landing

Altijd een bezoek meer dan waard

Het is altijd een verademing om in Avifauna rond te lopen en te genieten van de vele soorten vogels en de verschillende aapjes. En als het later op de dag wordt, ook geen vermoeide en daardoor huilende kinderen, want die blijven zich vermaken in de zeer grote speeltuin. Maar ook bij de Lori landing, waar je vogels mag voeren vermaken jong en oud zich schitterend. En dan zijn er ook nog fraaie vogelshows die het bezoeken meer dan waard zijn. Een perfect dagje uit voor het gezin. Ook onze verjaardagen vieren we meestal in Avifauna. Beginnen met koffie en gebak, en daarna met z'n allen het schitterende park in. Of als hele groep, of met kleine groepjes en later weer afspreken voor de koffie. Al met al, een echte aanrader

• Lori landing

Teleurstellend, maar wel voor herhaling vatbaar in andere tijden

Vriendelijkheid personeel was goed tot zeer goed. Alleen door de corona de routes volgen is jammer maar noodzakelijk en daardoor lange wandelwegen. Was te warm, daardoor meeste dieren echt op apegapen, dus dat was teleurstellend maar wel begrijpelijk, want de mensen lopen ook te puffen en te hijgen.

• Lori landing N.v.t.

Leuk dagje uit voor de jonge kids

Vogels kijken en de Speeltuin bezoeken, altijd leuk voor onze kids (1 en 3jaar). Voor de ouders wat te eten en drinken, heerlijk vertoeven in het groene hart. Parkeren lekker gratis en voor de deur, top.

• Lori landing

Een mooi park met veel soorten vogels en een leuke vogelshow

Op een heel warme dag om 9.00 uur met onze kleindochter van 5 naar jullie park geweest. Mooi park met veel soorten vogels en de mooie vogelshow. Door de vele bomen was het te doen. De speeltuin vonden we niet echt leuk. Ook de catering daar was "smakeloos". Moet echt verbeteren. Vanwege de warmte hadden er wel meer punten mogen zijn met drinken. Toch komen we nog eens terug met haar. De "collecte was een leuk en goed idee.

• Lori landing

Heerlijke dag voor jong en oud

Hele leuk dag gehad met kinderen en opa en oma. Dieren kijken, doelen in de speeltuin en een stoer leuke vogelshow. Voor iedereen leuk! Enthousiaste medewerkers.

Een heerlijke dagje uit!

Mijn man, dochter (bijna 2) en ikzelf hebben genoten in avifauna. Mijn dochter is gek op dieren en keek haar ogen uit de padden zijn goed te doen met de kinderwagen, en je komt bijna geen trappen tegen. Ook nu met de Corona was het zeker goed geregeld het was heerlijk rustig waardoor je goed afstand kon houden. De vogelshow was ook leuk niet zozeer voor mijn dochter (Dit was echt even voor papa en mama) maar het duurde gelukkig niet super lang waardoor ze het goed volhield. In de speeltuin was er niet veel voor haar leeftijd maar zag er verder wel heel leuk uit, dus dat we lekker nog 1x als ze wat ouder is.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn