Mooi groen park, veel mooie dieren, leuke activiteiten. Kon goed afstand houden de hele dag
Vonden het een geslaagde middag,kleinkinderen hebben genoten
Mooie loop route komt overal
Wij vinden Avifauna een heel mooi kleurrijk park. We komen er graag. Verspreid in het park staan bankjes waar we picknicken. De lori’s zijn bij mij en de kinderen het hoogte punt. Ze dieren hebben een mooi verblijf met voldoende schuilplaatsen. Dat is mooi en goed voor hun welzijn.
Eerst weet je niet precies wat je kunt verwachten. Onze ervaring was bijv Blijdorp en Overloon. De kids, 11 en 7, hebben zich, net als hun ouders, uitstekend vermaakt, met de vogel demo als hoogtepunt.
Mooi park om terug te komen buiten de schoolvakanties
We vonden het voeren van de lori's heel bijzonder en de vogelshow heel leerzaam en leuk. Verder hebben de kinderen urenlang gespeeld in de speeltuin.
Alles was rondom COVID-19 super goed aangegeven. Overal stonden er hand desinfecterende middelen etc. Het was nu super rustig en we hebben het park heel goed kunnen bekijken! De souvenirs kar is ook een goed idee.
Heel erg leuk, maar erg druk, er wordt niet overal afstand gehouden. We moesten heel vaak aan mensen vragen omdat te doen. Mijn man's commentaar toen we naar huis gingen was: als we Corana krijgen weten we waar we het op gelopen hebben.
We begonnen de dag door rustig het park en de mooie vogels te bekijken. Tussendoor de leuke, leerzame volgelshow bezocht en de dag af gemaakt in de speeltuin waar genoeg te beleven valt voor kinderen. Ouders kunnen toe kijken vanaf het terras waar je in het zonnetje of lekker in de schaduw kan zitten. Heerlijk dagje gehad!! Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Muizen plaag vreselijke om te zien zelfs de vogels hebben last van Hier moeten jullie snel handelen. Glas kooien dagelijks schoonmaken zowel van buiten als binnen. Je ziet niets en dat kan niet de bedoeling zijn.
Mooi park mooie dieren en een heel leerzaame vogelshow. En de speeltuin was ook top.
Altijd een leuk park, alleen erg druk en de 1,5 meter in stand houden is gewoon onmogelijk.
Corona geeft wat beperking maar het een leuke dag
Het was een geweldige mooie dag. Veel vogels kunnen zien. Zelfs een arend die even van zijn vrijheid genoot, hij was ontsnapt tijdens de vogelshow. Geen idee hoe het verder was afgelopen. Al met al een hele leuke dag beleeft en zeker voor herhaling vatbaar om er nog eens een keer naar toe te gaan. Ohja de Lorri Landing was helemaal te gek. Zeker als je ze gaat voeren.
We hebben het zeer leuk gehad. Alles om coronaproof te lopen was erg goed geregeld. Alleen als je een tijdvak in de middag had waren de hand desinfectiepompjes wel leeg.
De kinderen hebben genoten van de dieren en de speeltuin. Wel jammer dat we niet naar een show konden. We wilden gaan maar bleken geen bandjes te hebben gekregen bij de kassa. Hier zouden de bezoekers beter over geïnformeerd kunnen worden. We waren niet de enige met verwarring.
Jammer dat sommige mensen zich niet aan de 1.5 meter houden en in je nek staan te hijgen bij de volières. Echt jammer! .. Maar Avi Fauna blijft leuk!
leuke ervaring met kleinkind en vriendin,veel vogels en indrukwekkende vogelshow,prachtige speeltuin voor de kinderen.
Vanwege Corona 1-richtingsverkeer in het park. Goed geregeld. Personeel zou de bezoekers hier wel meer op kunnen aanspreken.
De vogelshow indrukwekkend top was het
Alles was leuk, ik had alleen wel wat meer vogels verwacht. De sloten stonken wel erg door het warme weer van de afgelopen hittegolf, maar dat was ook het enige minpuntje. De eenrichtings looproutes zijn fijn, je merkt echt weinig van de getroffen maatregelen en dat is wel fijn. Je kon van het ene pad naar het andere pad, overal was het goed geregeld. Tip: neem doekjes mee, want de vogels kunnen daar goed mikken ;)
Het is jammer dat er niets is om af te koelen. Weinig schaduw plekken en geen fontein of iets dergelijks om even lekker af te koelen. Het was bij de vogelshow en in de overdekte gedeelten niet om uit te houden. Werden echt ziek door de warmte waardoor we veel eerder weg gevlucht zijn.
We hebben weer een prachtige dag in Avifauna doorgebracht. Jammer allen dat wij de show niet konden bezoeken omdat de kaartjes op waren, het zou handig zijn om van tevoren informatie over de kaartjes te krijgen.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn