Gezellige dag met 3 generaties in compact Vogelpark

Blijft altijd leuk, de vogelschow, het voeren van de vogels en de beleving in het park.

Erg leuk en gezellig

Het was door Corona een beetje rommelig bij het begin. Ik heb daardoor niet alle informatie goed gekregen over de shows en het park met de Corona regels en moest hierdoor een keertje terug. Van de rest was het park erg leuk en zag je goed waar je heen moest door het 1 richting verkeer. De vogels show was erg leuk en de Lori’s ook. Zeer leuke en goede dag daar gehad.

• Bezoekdatum: 23/08/2002
  • Speeltuin N.v.t.

Super leuke dag met een klein minpuntje.

Alles was geweldig alleen waren bijna alle desinfectie pompen leeg. Dit mag wat vaker verwisseld worden.

• Speeltuin

Wij zijn met onze 3 kleinkinderen geweest. Ze vonden de vogelshow fantastisch, wij als oma en opa trouwens ook . Kinderen lekker gespeeld in de speeltuin en ijsje gegeten Prachtig weer ☀️ Geweest, wat wil een mens nog meer !!!

• Bezoekdatum: 24 augustus

Leuk dagje uit geweest

Wij vonden het een leuk dagje uit zeker de lori landing de vogeldemonstratie en de ringstaartmaki's vonden we erg leuk, verder is het wel een mooi park. We hadden mijn moeder van 94 jaar bij ons en daar hebben we een rolstoel voor geleend, heel jammer dat deze héél zwaar rijdt en dat het stoeltje van zulk hard materiaal is, ze had echt pijn in billen en rug. We hebben geprobeerd met een sjaaltje het iets te verzachten maar omdat het lekker weer was hadden we niet veel bij ons, daar zou wel wat aan gedaan mogen worden, een onhandige rolstoel.

• Bezoekdatum: 24 augustus 2020

Leuk dagje uit

Leuk park met grote speeltuin. Wel een beetje verouderd. De vogelshow is leuk, maar beetje kort. Overal in het park staan dispensers met desinfectiespray. Ze werken alleen niet of zijn leeg.

• Speeltuin

Elke keer weer een succes.

Meerdere keren per jaar naar avifauna. Heerlijk park, kinderen zijn de hele dag bezig, vervelen zich geen seconde. Wat beter kan, het restaurant. Meer keuze en een modernere aankleding zou zeker een meerwaarde zijn.

• Bezoekdatum: N.v.t.

Leuk park voor kindjes vanaf 1,5 a 2 jaar

We hebben een leuke dag gehad. Prima park om een dagdeel aanwezig te zijn, ook vanwege de leuke prijs met een actie coupon. Complimenten voor de Corona looproute, deze is echt ideaal, je komt overal op deze manier en het blijft rustig op de paden. Ook voor onze twee kleintjes van 1,5 is het een leuk park om in rond te lopen en te spelen. Het viel ons op dat er een aantal vogels naar onze beleving in erg kleine hokjes zaten. Andere daarentegen hadden wel veel ruimte wat we een fijn gezicht vonden. De vogels zagen er allemaal wel erg mooi uit.

Heel leuk

Zeker leuk park, leuke dieren gezien , goede hygiëne en looproute, en als klap op de vuurpijl: de Vogelshow! Niet te missen ! Echt heel leuk. Verder is er een leuke speeltuin. Hier breng je echt een hele leuke middag door. Leeftijd van 3 tm 12 jaar. Kleindochter naar dr zin gehad.

• Bezoekdatum: 23 aug
  • Speeltuin

Een zeer gezellige dag!!!

Was een hele gezellige dag....alles goed geregeld en de vogelshow was geweldig! Mijn dochter heeft genoten

• Bezoekdatum: 24 augustus

Avifauna was voortreffelijk

• Bezoekdatum: 24 aug 2020
  • Speeltuin

Mooi vogelpark met aardige speeltuin

Helaas zijn de flessen met desinfectiemiddelen allemaal leeg. Zelfs bij de ingang rond 9.30 leeg. Geen goede zaak in deze corona tijd. Ik had zelf ontsmettingsmiddel bij me, maar de meeste bezoekers ontsmetten hun handen niet

• Bezoekdatum: N.v.t.
  • Wij betaalden: N.v.t.
  • Speeltuin

Gezellig park, leuke middag gehad

Samen met mijn twee kinderen van 8 en 11 jaar het park bezocht. Ruim 3 uur rond gelopen, alles bekeken en gespeeld in de speeltuin. De vogels en apen vonden mijn kinderen erg interessant. Het zelf voeren van de vogels was een van de hoogtepunten, al vind ik 1,50 euro voor een klein cupje nectar aan de hoge kant. Speeltuin is met name leuk voor kinderen tot een jaar of 10, maar ook voor mijn dochter van 11 prima ter afsluiting van de wandeling door het park. Horeca is aan vervanging of opknapbeurt toe, evenals de ingang die wel wat meer bewegwijzering kan gebruiken. Maar al met al hadden we een geslaagde middag.

• Bezoekdatum: 23 aug 2020
  • Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.
  • Speeltuin

A fun and entertaining (but pricey) day

A friend of mine works as a volunteer and he and his wife showed us around. There was ample free parking and the queues were small even on a Saturday. There was a clear route but even then people were not always sticking to the guidelines. Most of the areas were looking in great condition but some areas looked like they needed a bit of attention. The bird of prey show was excellent and well worth watching. All the staff were very friendly and helpful. The lemurs were fantastic and there was even a wild Night Heron feeling at home there. The sea eagles were very impressive and they will certainly love their new home. I feel EUR 18 per person to be a high price especially for a family of 4+ people when adding refreshments too. Also all the signs and explanations are in Dutch only so it would have been useful to have had it translated to help non-natives a little.

• Bezoekdatum: 22-08-2020
  • Lori landing N.v.t.
  • Speeltuin N.v.t.

Prachtig park met veel dieren

Vroeger ben ik vaker in Avifauna geweest. Maar volgens mij hebben ze de afgelopen jaren veel vernieuwd. De apen zijn een erg leuke toevoeging. Ook het apen eiland in het midden is mooi aangelegd. Sommige vogels zouden van mij wel in grotere kooien mogen, zoals die neushoorn vogels. Verder is het deel waar de gieren en arenden zitten erg donker. Mogelijk ook aan vernieuwing toe. Erg leuke dag gehad. Met name het vogel voeren is een aanrader. Zitten er zo 4 papegaaien op je arm.

Jammer

Door de corona maatregel was het park minder aantrekkelijk. Vooral het feit dat de speeltuin dicht was, is voor een kind van 2,5 jaar moeilijk uit te leggen. Ook de vogelshow hebben we overgeslagen. Deze bevond zich vol in de zon, en met 30 graden wil je daar echt niet gaan zitten. Jammer ook dat je het gewone entree geld moet betalen, terwijl je ook niet bij de aapjes in de buurt mocht komen. En vieren met een bakje van de kleine vogels was ook al minder leuk. Zodra je binnen komt, is het gelijk je bakje leeg laten drinken, en wordt er door een medewerker gevraagd of je weer door wilt lopen!! Voor ons geen Avifauna meer

• Bezoekdatum: 16 aug
  • Bezoekduur: 0-2 uur
  • Speeltuin

Zijn jullie gek geworden?

Één bakje van ik schat 2ml nectar voor Lori Landing kost nu €1.50. Ik vond €0,50 al veel toen ik er de vorige keer was met de kleinkinderen. Dit wordt te gek, de volgende keer slaan we deze attractie over. De medewerker die de nectar verkoopt sluit net voor wij aan de beurt zijn even de verkoop om de dieren te voeren? Want ze komen anders naar buiten.... dus als wij naar binnen gaan hebben die dieren geen zin meer in zo'n ***lig bakje. De vorige keer (voor Corona) waren er zoveel mensen binnen dat de vogels overvoerd waren en we de nectar hebben weggegooid. Deze attractie slaan wij in het vervolg maar over want nu 2 keer grote teleurstelling. Voor de vogeldemonstratie waren er geen kaartjes meer, Corona bezetting. Die hebben we gedeeltelijk gezien op overvolle plekken op de paden langs de vijver, van 1,5 meter afstand was niks te merken. Als je, na door het vogelpark gelopen te zijn, met de kinderen naar de speeltuin loopt, moet je daarna (volgens de looprichting) via de nagenoeg volledige hoofdroute bij de uitgang terecht zien te komen, dat doet niemand dus loopt iedereen daar door elkaar.

• Aanleiding Bezoek: Kinderfeestjes
  • Speeltuin

Wat een super leuk vogelpark, met een prachtige speeltuin.

Veel variatie, duidelijke uitleg over de dieren. Het park is wel aan een grondige opruim beurt toe. Veel paden zien er vervallen uit, een beetje,en er door en wat bestrating op nieuw leggen zal al helpen.

• Speeltuin

Leuke dag ondanks mensen die zich niet aan de regels houden.

Als 1,5m afstand bewaard zou zijn geweest dan zou het 100% geweest zijn. Te weinig toezicht. Mensen gingen door de uitgang naar binnen bij de " "Lori" en het was moeilijk om door te lopen. 1,50 voor een bekertje voeding is teveel en was niet eens vol. De vogeldemonstratie was geweldig. Hier weer geen regels, het begon 10 minuten later dan aangegeven. Mensen komen niet op tijd en het is lastig voor sommige die op tijd zijn en wachten.

• Bezoekdatum: 23 augustus 2020

Super leuke middag

Erg leuk dierenpark, waar niet alleen vogels zijn, maar o.a. ook apen en halfapen. Goede routing nu met corona, ook niet te druk. Het weer zat erg mee, veel beter dan verwacht. Bijna alles is in de openlucht, wat een leuke natuurlijke indruk geeft. Uiteraard zitten veel dieren in kooien maar die zijn zeker niet te klein naar mijn idee. Ruime speeltuin voor de kinderen is ook leuk en netjes. Park is groot genoeg om een hele middag te kunnen vermaken. De entree is een beetje vreemd omdat je zo voorbij de kassa kan lopen. Later moet je nog je reservering laten scannen en je ticket laten zien. Dan moet je dus weer terug naar de kassa, dat is tegen de looproute in. Een paar extra borden plaatsen kan dat helpen voorkomen. Al met al is dit zeker een aanrader.

Gezellig park

was weer leuk. Helaas niet alles open maar dat wisten we al van de website. Blijft jammer dat er toch weer mensen tegen de richting inlopen. Show was weer geweldig en uniek!

• Bezoekdatum: 23 augustus 20202
  • Lori landing N.v.t.

Heel leuk!

Onze dochter vond de flamingo’s, de vogelshow en ringstaartmaki’s heel leuk. En de rest ook.

• Speeltuin

MOOI PARK VOOR JONG EN OUD!

MOOI GROEN PARK EN GOED ONDERHOUDEN. DUIDELIJKE BEWEGWIJZERING EN UITLEG. TIJDSLOT AANVRAGEN WERKT PERFECT. LEUKE GROTE SPEELTUIN MET APARTE TOESTELLEN. NORMALE PRIJZEN VOOR EEN DRANKJE EN SNACKS. VOGELSHOW GEWELDIG.

• Bezoekdatum: 22-08-2020

Corona

Men heeft veel desinfecteer palen staan dus er is wel aan het Corona virus gedacht, maar er zijn veel van deze apparatuur niet vol dus niet te gebruiken

Mooi park

Het park is een richtingsverkeer is het te doen. Je kan goed hier en daar de 1,5 meter afstand houden. Voor de rest een mooi park.

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn