Één bakje van ik schat 2ml nectar voor Lori Landing kost nu €1.50. Ik vond €0,50 al veel toen ik er de vorige keer was met de kleinkinderen. Dit wordt te gek, de volgende keer slaan we deze attractie over. De medewerker die de nectar verkoopt sluit net voor wij aan de beurt zijn even de verkoop om de dieren te voeren? Want ze komen anders naar buiten.... dus als wij naar binnen gaan hebben die dieren geen zin meer in zo'n ***lig bakje. De vorige keer (voor Corona) waren er zoveel mensen binnen dat de vogels overvoerd waren en we de nectar hebben weggegooid. Deze attractie slaan wij in het vervolg maar over want nu 2 keer grote teleurstelling. Voor de vogeldemonstratie waren er geen kaartjes meer, Corona bezetting. Die hebben we gedeeltelijk gezien op overvolle plekken op de paden langs de vijver, van 1,5 meter afstand was niks te merken. Als je, na door het vogelpark gelopen te zijn, met de kinderen naar de speeltuin loopt, moet je daarna (volgens de looprichting) via de nagenoeg volledige hoofdroute bij de uitgang terecht zien te komen, dat doet niemand dus loopt iedereen daar door elkaar.
Veel variatie, duidelijke uitleg over de dieren. Het park is wel aan een grondige opruim beurt toe. Veel paden zien er vervallen uit, een beetje,en er door en wat bestrating op nieuw leggen zal al helpen.
Als 1,5m afstand bewaard zou zijn geweest dan zou het 100% geweest zijn. Te weinig toezicht. Mensen gingen door de uitgang naar binnen bij de " "Lori" en het was moeilijk om door te lopen. 1,50 voor een bekertje voeding is teveel en was niet eens vol. De vogeldemonstratie was geweldig. Hier weer geen regels, het begon 10 minuten later dan aangegeven. Mensen komen niet op tijd en het is lastig voor sommige die op tijd zijn en wachten.
Erg leuk dierenpark, waar niet alleen vogels zijn, maar o.a. ook apen en halfapen. Goede routing nu met corona, ook niet te druk. Het weer zat erg mee, veel beter dan verwacht. Bijna alles is in de openlucht, wat een leuke natuurlijke indruk geeft. Uiteraard zitten veel dieren in kooien maar die zijn zeker niet te klein naar mijn idee. Ruime speeltuin voor de kinderen is ook leuk en netjes. Park is groot genoeg om een hele middag te kunnen vermaken. De entree is een beetje vreemd omdat je zo voorbij de kassa kan lopen. Later moet je nog je reservering laten scannen en je ticket laten zien. Dan moet je dus weer terug naar de kassa, dat is tegen de looproute in. Een paar extra borden plaatsen kan dat helpen voorkomen. Al met al is dit zeker een aanrader.
was weer leuk. Helaas niet alles open maar dat wisten we al van de website. Blijft jammer dat er toch weer mensen tegen de richting inlopen. Show was weer geweldig en uniek!
Onze dochter vond de flamingo’s, de vogelshow en ringstaartmaki’s heel leuk. En de rest ook.
MOOI GROEN PARK EN GOED ONDERHOUDEN. DUIDELIJKE BEWEGWIJZERING EN UITLEG. TIJDSLOT AANVRAGEN WERKT PERFECT. LEUKE GROTE SPEELTUIN MET APARTE TOESTELLEN. NORMALE PRIJZEN VOOR EEN DRANKJE EN SNACKS. VOGELSHOW GEWELDIG.
Men heeft veel desinfecteer palen staan dus er is wel aan het Corona virus gedacht, maar er zijn veel van deze apparatuur niet vol dus niet te gebruiken
Het park is een richtingsverkeer is het te doen. Je kan goed hier en daar de 1,5 meter afstand houden. Voor de rest een mooi park.
We komen er vaker, leuk park voor jong en oud. De vogelshows zijn erg leuk. Jammeren het voeten van de lori's is ook een hoogtepunt. Jammer dat de binnenspeeltuin nu dicht is.
Park is overzichtelijk en niet al te groot. Dat maakt het voor een gezin met twee jonge kinderen goed te doen. Speeltuin viel bij beide kids 2 en 5 goed in de smaak. En ook de vogelshow was een succes. Corona maatregelen zijn duidelijk en iedereen hield zich hier ook goed aan. Verbeterpunt is wel meer duidelijkheid over de vogelshow. De bandjes hiervoor worden niet standaard uitgedeeld en er wordt ook verder geen uitleg gegeven bij binnenkomst hoe dit in zijn werk gaat. Bij navraag kregen wij wel bandjes maar niet wetende dat de kleur bij een bepaald tijdstip hoorde waardoor we uiteindelijk te laat waren voor de show. Gelukkig konden wij bij een volgende show nog net naar binnen met een reserve kaartje. Dit tot grote opluchting want de oudste had er al een tijdje naar uitgekeken. Verder een heerlijk dagje met plezier voor iedereen.
Leuk om al deze beestjes te zien aapjes, vogels klein en heel groot, even lekker rondlopen en aapjes en vogeks kijken
Personeel behulpzaam en vriendelijk. Corona regels waren duidelijk.
Onverwacht mooie dierentuin
Een heel leuk park met veel te zien. Wij hadden onze kleinzoon van 7 jaar mee en die heeft genoten van de speeltuin. De speeltuin is echt geweldig voor kinderen! Wij hebben zo onze 44e trouwdag gevierd, even anders maar wel heel leuk.
prachtige omgeving, waar veel te zien en te leren is over vogels van andere continenten en maakt heel verzorgde indruk.
Leuke afwisseling tussen zien en doen. Vogel show echt een aanrader.
Prachtig park. Het was warm weer maar lekker veel schaduw door de vele bomen. Genoeg zitjes om je eigen picknick op te eten. De dieren zijn over het algemeen goed te zien. De apen hebben heel mooie verblijven. Zonder gaas te fotograferen. De Lori's voeren is geweldig leuk, echt een topper! De grote glijbaan was ook een succes. Één minpuntje. De arashow en het voeren ging niet door door Corona. Behalve de roofvogeldshow. Die was leuk.
Het is al heel lang geleden, dat ik in avifauna ben geweest. Maar vandaag zijn we weer eens geweest en wat is het veranderd zeg, veel groen en alles in een natuurlijke sfeer. Ik vond het geweldig en het is heel erg uitgebreid, we komen gauw nog eens. Je kan je hier echt wel een dag vermaken en het is niet te duur, ondanks de corona was alles heel goed geregeld. Toppie!!!
Wat een fijn bezoek heb ik gebracht aan Vogelpark Avifauna. Wij gaan ieder jaar naar verschillende dierentuinen en voor de tweede keer op rij gingen wij dit jaar weer naar het vogelpark om foto's te maken. De maatregelen mbt corona worden goed nageleefd in het park (op enkele bezoekers na). Het park doet ontzettend zijn best om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ga zo door!
Avifauna is echt een aanrader. Vooral de vogelshow is echt geweldig! Geen groot park, wij zijn een halve dag geweest.
Lori landing en show zijn super, aankleding verdient her en der aandacht.
de roofvogelshow was goed geregeld genoeg ruimte.
Het was een gezellig dagje Avifauna.
Fijn om lekker paar uurtjes rond te lopen. Geen hele erge drukte, waardoor je genoeg tijd hebt om bij de vogels en andere dieren te kijken. Genoeg mogelijkheden voor handen ontsmetten.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn