Mooi park met aandacht voor de dieren.

Avifauna is een klein maar mooi park. De meeste hokken hebben veel ruimte voor de dieren. Ook is er veel aandacht voor bescherming en fokprogramma. Erg leuk dat je op veel plekken tussen de dieren kunt lopen en ze niet bang voor je zijn.

Een heel leuk uitje!

Op de verjaardag van onze zoon die 2 jaar werd een heerlijke dagje Avifauna geweest! Leuk om tussen de dieren te kunnen lopen ter afwisseling. Vogelshow was ook leuk! Restaurant bij de dierentuin is wel een beetje aan vernieuwing toe. Top dag!

Leuk park.

De verblijven van de vogels zijn zo ingericht dat ze redelijk wat beschutting hebben. Wel wat aan de kleine kant soms. ( denk ik als leek zijnde) Verder vond ik het heel jammer dat de flamingo's zo ver weg stonden. Het zal uiteraard met een diervriendelijke reden zijn maar persoonlijk vond ik het jammer. Bij de Gieren konden we geen bordjes vinden met info. Over info gesproken... Is het een leuk idee om foto's van beide geslachten bij de info bordjes te plaatsen? Mannetjes en vrouwtjes zien er vaak heel verschillend uit. Voor een leek is het misschien leuk om te zien wie nou wie is. Bij de Lori's is het misschien handig om te vertellen dat ze gelijk op je af fladderen. Ik schrok me de blubsie, heel mijn cupje nectar gelijk leeg. Haha! Verder geweldig park. Niet te groot, mooie speeltuin. Overal schoon en veel "ongerept" groen in de bermen. Aanrader!

• Lori Landing
  • 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

Leuke dag in een mooi park

Veel mooie vogels met genoeg leefruimte. Vogelshow en Lori Landing zijn mooie extras.

Prachtig kleinschalig dierenpark

Erg mooi verzorgd dierenpark. Leuke dieren en prachtig groen onderhouden. Wel vonden wij dat jullie weinig bankjes en prullenbakken hebben verspreid over het park. Bijvoorbeeld bij de grote vijver daarom 1 staat 1 bankje per kilometer terwijl er wel een bankje of 2 bij kunnen. Is juist zo'n mooie eyecatcher.

Een fantastisch park.

Toen ik het reserveerde was ik bang dat het tegen zou vallen. We zijn geweest met onze kleindochters van 1.5 en 5 en 6. Ze hebben de dag van hun leven gehad. De oudste vroeg zelfs oma gaan we er ook een keertje slapen? Ik zei maar dat kost veel centjes. Ze zei dan mag je mijn spaarpot ook wel hebben. Waarop de 2de zei die van mij ook. Hoe leuk is dat. Het is dus echt geweldig voor jongere kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Misschien een leuke kortings actie voor ons?

In een wordt geweldig

Ik ben in mijn jeugd veel in het park geweest mijn opa heeft dit park helpen aan leggen Wist niet wat ik zag na 50 jaar wij zijn namelijk op mijn 11 de verhuust naar Heemskek dit stond al een tijdje boven aan mijn verlang lijstje kon het park niet meer terug vond het jammer dat ik op een verkeerde dg was gekomen de rondvaart die ging niet Met vriendelijke Groet Wil Schellinger

Bijzonder!

Voor het eerst na jaren Avifauna weer bezocht. We kwamen hier vroeger jaarlijks toen de kinderen nog klein waren. We hebben weer genoten van de vogeldemonstraties en van al die verschillende soorten vogels die daar verblijven. Het blijft bijzonder!

• 1 of meerdere voederpresentaties

Vreemde vogels in een gezellig park

In het park waren vogels waarvan wij het bestaan niet wisten. Heel exotisch. Ook de vogeldemonstratie was goed verzorgd en leuk om te zien. De demonstratie van de half apen was zeer interessant.

• Lori Landing N.v.t.
  • 1 of meerdere voederpresentaties

Aardig maar vlug uit gekeken

Viel tegen, we waren er zo doorheen incl voeren van de pelikanen en de roofvogelshow die viel ook tegen qua roofvogels

Leuk park

Met de kleinkinderen geweest en die hadden een super dag

Mooi park veel natuur

Groter dan verwacht

Wij hadden het park kleiner verwacht. Wel mooi opgezet. Sommige vertrekken aan renovatie toe. En horeca was heel erg weinig open die dag. En dan werd het saucijzenbroodje ook nog door een brutale kraai uit de hand gepikt. We vonden die kraaien erg beangstigend, vooral de kinderen. De speeltuin zag er perfect uit en erg mooi opgezet.

Vogeltastisch

Mooi verzorgd park...vogels zien er goed uit.. We hebben genoten van de vogel demonstratie ..

Prachtig

We misten het om normaal iets te kunnen lunchen. Was alleen n broodje unox

Mooi park

Mooi park waar je prima de dag kan doorbrengen. Het groen is is ook prachtig. De demonstratie is écht een aanrader en zit gelikt in elkaar. Opvallend vond ik het achterstallig onderhoud én ook de horeca is vér beneden peil.

Fantastisch park

Wat hebben we genoten van jullie leuke park de bewoners hebben het er nog steeds over, De ringstaart aapjes en papegaaitjes hebben een grote indruk achtergelaten om ze zo van dichtbij te hebben gezien. Dankjewel voor deze mooie ervaring!

Superleuk

Wij hebben met ons gezin een mooie dag gehad. We waren blij verrast over de mooie shows

Topdag met familie

Na de boottocht het park in. Tijd genoeg om alles te bekijken, de vogelshow gezien, kinderen nog even de speeltuin in en daarna lekker en gezellig gegeten in het Parkrestaurant.

Top uitje

Ik heb een geweldige dag gehad met m'n gezinnetje

Super leuk park

Mooi park, waar nog volop aan verbeterd wordt. De vogelshow was waanzinnig. Echt van genoten. Selfservice restaurant is wel aan een update en een extra kassa toe.

Op pad met 2 babys en 1 peuter

Alle kleinkinderen keken hun ogen uit. De vogels waren imposant of schattig en door alle andere dieren heb je echt een dierentuin gevoel. Het Lorihuis, de apen en de makis waren het hoogtepunt voor onze kleinkinderen. Zeker omdat ze de dieren van heel dichtbij konden bekijken. Als slot was de speeltuin prima met kleine koters. Er is een peuter hoek met een schommel, glijbaantje en een klim schip. Kortom het was een dagje genieten.

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.
  • Lori Landing
  • 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.

uitstekende bestemming voor schoolreis

Zowel de kinderen als de begeleiders waren verrast door dit mooie park met mooie ontmoetingen in het dierenpark. De ontvangst en de service was uitstekend.

Geschikt als schoolreisje voor groep 3 en 4

Ik heb veel positieve reacties gehad van zowel kinderen als begeleiders. Alleen waren sommige (juist leuke) attracties dicht. Ik vind dat dat niet kan tenzij u dan het tarief reduceert; we betalen immers entree voor alle attracties die op de website vermeld staan. De vogelshow was minder leuk dan andere keren o.a. doordat er minder vogels aan meededen. Dat is wel heel jammer, want we hebben bepaalde verwachtingen van de show, die dan wat tegenvallen. Ik krijg graag nog een reflectie op deze beoordeling!

• 1 of meerdere voederpresentaties

geweldig voor een familiedag uit

Het was een geweldige dag, we waren met 29 personen varierend van 2 tot 70 jaar. Eerst een boottochtje gemaakt daarna een paar uurtjes in het prachtige vogelpark en leuke speeltuin verbleven en aansluitend een heerlijk Live en Cooking arrangement in het Havana restaurant. Kortom een aanrader voor een leuk dagje uit met de hele familie.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn