Goed buffet is en mooi park voor de hele familie

Met de familie reünie gehad in Avifauna en het was ondanks het natte weer een mooie dag voor jong tot oud

Blijft een prachtig vogelpark

Blijft een mooi park om doorheen te lopen. Wij kwamen voor de Paradijs vogel. Mooie onderkomen gemaakt

Super!

Het Vogelpark en de dierentuin zijn mooi opgezet en ruim. De meet en Greet met de rode panda was een fantastische ervaring. Bijzondere ervaring die ik kan aanraden

• Nieuwe gierenvallei N.v.t.

Prachtige gelegenheid om mooie foto's te maken.

Het is een mooi park met mooie dieren en planten. De vogeldemonstratie was geweldig mooi, leuk en verrassend.

Was minder dit keer

In de herfstvakantie vonden wij afivauna minder .geen vogeltjes voeren. Minder aapjes gezien zaten in de kooi .jammer maar niks aan te doen .volgende keer hooguit tot september

Altijd leuk!

Wij kijken altijd uit naar het voeren van de Lori's en de Ringstaartmaki's. Verbeterpuntje: misschien de microfoon iets harder zetten of een extra luidspreker rechts bij de vogelshow, want als je rechts zit, versta je het niet altijd goed.

Heel leuk park alles in 1 dag

Heerlijk om een dag rond te lopen. Leuk om te mixen met dieren bezoeken en lekker naar de speeltuin. Ik zou alleen in de herfstvakantie wel 2 shows op een dag doen. De show was nu 1 keer en was echt overvol. Er waren mensen die geen plek meer hadden.

• Nieuwe gierenvallei

Mooi park leuk voor jong en oud.

Mooi park voor jong en oud.

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.
  • Nieuwe gierenvallei

Leuk, maar erg moeilijk begaanbare paden

Nadat ik met mijn man in augustus het park bezocht had, besloten we om dit te herhalen met onze kleinkinderen. In augustus was het mooi weer, maar in deze herfstvakantie was het regenachtig! Dat resulteerde in grote plassen en de looppaden waren veranderd in modder poelen! Dit lijkt mij een punt van aandacht, want verder is het voor kinderen een park met leuke dieren en speeltuinen.

Leuk park

Veel leuke vogels. Was er op een lekker rustige dag dat scheelt al de helft. Als goed aan te lopen. Leuke vogelshow en momenten van dieren voederen.

Geweldig vogelshow,

Aan de ene kant is het mij favoriete dierentuin. De vogelshow is prachtig, de lori's geweldig en ook mijn tieners vinden de speeltuin stiekem leuk. Maar er zijn ook veel plekken die een beetje depri zijn. Vogels in kleine kooien, saaie hokken en veel tuin waar niets mee gedaan is. Hopelijk pakken jullie meer aan zoals al op veel plekken gebeurd is.

• Nieuwe gierenvallei

Leuk om keertje te bezoeken

Voor het eerst in 55 jaar (toen met grootouders) weer eens naar dit park, maar nu met digitale camera in de hand. Park oogt op sommige stukjes beetje gedateerd. Aantal kooien ook lastig om foto's te maken, maar kan ook aan mij liggen. De vogeldemo om 13:30u was boven verwachting leuk. Overall prima, maar weet niet of ik zo snel nog een keertje op bezoek kom.

• Nieuwe gierenvallei

Prachtig mooi! Wat een kleurijke ervaring!

Het was zo mooi en wat heb ik een verschillende vogels gezien. Zo mooi de vogelshow, ze zijn bijzonder de dieren. Het was zo indrukwekkend. En de Maki die zijn zo schattig, vind het erg dat mensen er zo slecht mee om gaan. Het zijn geen huisdieren ze horen in het wild te leven. Zo mooi dat dit een prettige opvang is voor de dieren.

Fijn ....goed

Heb genoten van me dagje Avifauna De prijs was ook

• Lori Landing N.v.t.

Heel leuk en lekker!

We hebben genoten van het heerlijke eten. We hadden een zeer vriendelijke en attente gastheer/ober! We hebben het wel de hele avond koud gehad.

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.

Heerlijk dagje uit

De laatste keer dat we Avifauna bezochten was in 2020. Vijf jaar later zie je dat het park in positieve zin is ‘gegroeid’. Veel dierenverblijven zijn gemoderniseerd waardoor de beesten meer ruimte hebben gekregen. Desondanks valt er nog steeds het eea te moderniseren. Hoe dan ook, we hebben ons er prima vermaakt. Het Madagaskar gebied met zijn Maki’s is wat ons betreft een topper. Avifauna blijft toch een stukje nostalgie die je graag levendig houdt.

Leuk maar

Het was een leuk uitje. Leuke mensen, dieren buiten zien en best tevreden uit, en duidelijke info over de beestjes en hun gewoonte tijdens de voedertijd Maar…..de tropische hal!!! Daar ben ik echt van geschrokken Niet alleen oud en super klein, maar vooral ook wat ‘ongelukkige ‘ beestjes incl de daarbij behorende enorme muizen plaag. Tip: dicht gooien en slopen. Beestje op ander plek!

• Nieuwe gierenvallei

Wat een fantastische familiedag!

Onze familiedag is door Avifauna perfect georganiseerd. We konden op eigen gelegenheid naar binnen met een eenvoudige QR-code en kwamen om 4 uur samen in een aparte zaal waar we door Jasper persoonlijk werden ontvangen. Hij zorgde voor de gasten met dieetwensen, privacy tijdens een quiz en beantwoorde alle vragen met geduld en enthousiasme. De kleine kinderen vermaakten zich prima met sminken en het lekkere eten. Voor alle personen met dieetwensen werd apart gezorgd. De koks weten goed hoe hier mee om te gaan. Hadden we al gezegd dat het park enorm leuk is en de vogelshow een aanrader is?

• Nieuwe gierenvallei

Beste plek van Nederland!

Ik als vogelfanaat vind Avifauna een van mijn favoriete plekken in Nederland. De mensen die rondlopen zijn aardig, helpen je en geven fijne informatie! De vogels zijn prachtig en brede hoeveelheid aan soorten! Al het geld en meer waard!

Geweldig!

Echt een super dag met mijn kinderen gehad. Zo’n fijn park!

• Nieuwe gierenvallei N.v.t.

De moeite waard maar mag een upgrade krijgen

Ik heb een zeer leuke dag gehad met mijn gezin. Het restaurant viel erg tegen, volgende keer zelf lunch mee. Sommige delen van het park zouden met wat meer aandacht er aantrekkelijker bijliggen. Er is genoeg aanbod om je een dag te vermaken en ook voor kinderen in diverse leeftijdsgroepen is het leuk. De speeltuin, voederpraatjes en vogeldemonstratie zijn erg leuk. Erg leuk dat je soms dicht bij de dieren kunt komen, zoals in de tropenhal en de madagaskar route.

• Nieuwe gierenvallei

Gisteren ons 50 jarig Huwelijk Gevierd , met familie en vrienden bij het Dinner Buffet Alles was perfect geregeld ,het eten wat een uitgebreide keuze had , was super lekker Ook onze gasten vonden het een geslaagde avond , en voor herhaling vatbaar

Leuk en verrassend park

We waren aangenaam verrast door de rustige omgeving ondanks het feit dat er meerdere schooluitstappen aan de gang waren . Misschien mede door het feit dat het ( nog ) geen vakantie was . De Lori landing was geweldig zodanig dat we hem 2 maal gedaan hebben . We werden zelf ook “ getrakteerd “ door hen , maar hoort erbij . De vogelshow was voor ons van een ongezien niveau . Meestal is het een roofvogel die wat komt aan en af gevlogen, maar deze show is echt next level . We komen in de toekomst graag en met veel plezier terug .

Fantastische dag gehad!

Waren er op een dinsdag vanwege studiedag van mijn zoon. Het was erg rustig, maar daardoor heerlijk de tijd voor alles kunnen nemen. Hoe vaak gebeurthet dat je de enige tussen de dieren en bij de speeltuin bent? Dank voor een geslaagde dag!

Heerlijk dagje uit!

We zijn rond 10 uur begonnen en hebben goed de tijd gehad om alle hokken en shows te bezichtigen. De vogelshow was het toppunt, ik ben naar meedere vogelshows geweest maar die van Avifauna is echt het beste! Leuk om deze keer de Inca Stern te zien in de show. Als tip zouden wij graag zien dat er meer up to date informatie is over welke vogels aanwezig zijn. We hebben in de tropenkas meerdere keren gezocht naar bepaalde soorten waarvan we vermoeden dat ze niet meer in de kas zitten of tijdelijk er niet zijn.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn