Fantastisch

Met club volwassenen en kinderen(van2 t/m 6 jaar) geweest. Het was geweldig. Voor alle leeftijden is er iets te zien en doen. Fijn her en der zitplekken gecreëerd. Kinderen spelen en volwassenen even uitpuffen in de schaduw.

Geweldig :)

Ik vond het echt een hele leuk dag weg :) Wij hadden de rode panda meet & great en dit was zo enorm leuk! De man die alles verteld was echt heel erg aardig en spontaan. De rest van het park was ook heel mooi aangekleed en de shows waren echt leuk om naar te kijken. (Enige minpunt is dat de elektrische laders het niet deden bij de eerste parkeerplaats)

• Nieuwe gierenvallei

Mooi park en heerlijk gegeten.

We zijn met kinderen en kleinkind naar het park geweest en hebben gegeten aan het buffet ivm met de verjaardag van mijn man en mij. Helaas konden we nog net om 16.00 uur het voedermoment van de apen zien. Verder was er geen demonstratie of voedermoment meer. Dat is jammer. Gelukkig heeft iedereen zich vermaakt en hebben we heerlijk gegeten. Zelfs voor de vega’s onder ons was speciale aandacht van de chef-kok! Het was wel heel erg warm in de eetzaal en we hadden de indruk dat de airco niet aanstond. Verder een heerlijke beleving gehad. Bedankt!

Vliegende beestenbende

Als je van vogels houd en veel verschillende bij elkaar wil zien is dit echt leuk. Voor degene die wat meer wil zien dan alleen vogels zijn er gelukkig ook andere beesten aanwezig als pinguïns, ringstaartmaki’s en stokstaartjes :) Echt een leuk dagje weg met opa/oma of de kinderen! Het enige wat voor mij was een leuke photobooth aan het begin of eind om een mooie foto te maken met je groep om je bezoek vast te leggen.

• Nieuwe gierenvallei

Gevarieerde, mooi aangelegd en verrassend.

Via postcode loterij, kaartjes gewonnen! Had geen hoge verwachtingen,maar was echt een leuk aangelegd en gevrarieerd park. De stellerszeearend en incasterns waren enkele hoogtepunten voor mij persoonlijk. Ga zeker vaker.

Leuk park

Ondanks de regen hebben we met volle nieuwsgierigheid de dieren bewonderd voornamelijk de verschillende vogels. Super leuk. Mijn complimenten voor het goed onderhouden park

Mooi vogelpark!!!!!

heel leuk en mooi ingericht.

• Nieuwe gierenvallei

Mooi park voor een leuke dag uit

Ondanks het slechte weer een hele fijne de dag na beleefd in Avifauna

• Nieuwe gierenvallei

Geweldig voor jong en oud!!

Geweldig, aanrader als dagje uit.

Schitterend park

Wat een mooi park Avifauna en zoveel mooie vogels en andere dieren. Genoten van de vogelshow ook. Een heerlijke middag gehad. :)

Fantastisch

Heel erg genoten de vogels en andere dieren zagen er perfect uit. Grond personeel was vriendelijk en behulpzaam

Een heel mooi park!

Net op mijn verjaardag konden mijn vriend en ik een meet and greet doen met de rode panda (mijn vriend zijn lievelingsdier). Jammer genoeg hadden Luigi en Freya geen zin om uit de boom naar beneden te komen, om ons te begroeten (wat met wilde dieren natuurlijk altijd kan, maar toch jammer) Voor de rest is het een heel mooi park, dat echt rust en kalmte uitstraalt. De dieren hebben mooie verzorgde verblijven en heel wat ruimte. Ook de prijzen binnen het park vallen zeer goed mee. Wij komen zeker nog terug en misschien hebben we volgende keer meer geluk met de rode panda’s.

Geweldig!

Ik kom er al jaren, mijn oma woont achter jullie. Dus al als klein meisje kom ik er graag. Mooie herinneringen die ik daar gemaakt heb met mijn opa.

Fantastische jubileumdag

Wij hebben als inwoners van de gemeente Alphen a/d Rijn een enorm mooie dag gehad tijdens de avondopenstelling. Het symbolische bedrag van 1 euro per persoon was het ook als abonnementhouders helemaal waard. In die 4 uur hebben wij nog niet eens alles gezien en moesten wij ook de speeltuin en het springkussen overslaan. Zeer memorabel!

• Nieuwe gierenvallei

Hele leuke middag gehad met mijn dochter

Overzichtelijk leuk en verrassend. Via Rotterdampas hier terecht gekomen. Leuk dat je zo dicht bij dieren kan komen. Die vogeltjes, halfaapjes enzo. Dat maakt het eigenlijk leuker dan Blijdorp en Artis.

Superleuk en uniek Vogelpark

We hebben een heel fijn bezoek gehad aan Avifauna. Geweldig om een dierentuin te zien met zoveel vogels. Over het algemeen lijken de dieren voldoende ruimte te hebben. De vogelshow ging door de regen helaas niet door, maar we kregen hierdoor wel een 50% kortingskaart voor ons volgende bezoek. Heel netjes.

Wat een feest!

Wat een feest! Een fantastisch programma en een dagvoorzitter die qua naam past in Avifauna (mevrouw Vink). En ja, het weer werkte ook volop mee! Hoewel we al jaren trouwe klanten zijn, weer iets nieuws geleerd. We wisten niet dat jullie ook buiten de landsgrenzen actief zijn. Als klap op de vuurpijl de opening van de gierenvallei. Het heeft wat gekost, maar het resultaat mag gezien worden. Daanaast zaterdag 17 mei 2025 gebruik gemaakt om door het park te slenteren en in alle rust de gierenvallei te bezoeken. Kortom een fantastische viering van 75 jaar Avifauna. Mijn vrouw en ik hebben er van genoten!

• Prijs - Kwaliteit N.v.t.
  • Nieuwe gierenvallei

Wij hebben een topavond gehad.

50 jarig bestaan en dan voor 1 euro per persoon, op 17 mei, een avondje Avi Fauna. Dankjewel! Top!

Wat een leuk park!

Er is een grote afwisseling in diersoorten in mooie verblijven. Ook kun je het voer programma van die dag volgen en is er een leuke vogelshow.

Het was heel geslaagd

Het was heel leuk om weer eens een keer in Avifauna te komen en alle veranderingen te zien die er de laatste jaren hebben plaatsgevonden. De rondgang herinnerde mij ook weer aan de tijd dat ik in de schoolvakanties bij Avifauna werkte op de rondvaartboot Avifauna III die inmiddels afgestoten is. Ik stond toen achter het buffet. Dit was in de zestiger jaren.

Echt de moeite waard

Afgelopen jaren is het park opgeknapt naar een gezellig, mooi en leuk park met veel bijzondere dieren. Echt een aanrader en we komen zeker terug. De life coocking was erg afwisselend en enorm ruim opgezet met voor ieder wat wils. Vriendelijke bediening. Vorig jaar met familie voor het diner geweest en nu voor de lunch. (De winterterugkomkaart waarover hierover wordt gesproken is bij ons niet bekend)

• 1 of meerdere voederpresentaties
  • Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? N.v.t.

Topdag

We waren er op mijn verjaardag en dit was ook gelijk jullie jubileum dag! Wat was het gezellig met kraampjes en het park zelf is top!!

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? Ja

geweldige avond

Een hele leuke avond , leuke items en veel informatie. Dan aan alle vrijwilligers, en standhouders. Onze kleinzonen vonden het prachten en Ot de oudste heeft de egel quiz gewonnen wat leuk. willen jullie voor alles bedanken. Deze week gaan we bij jullie de abonnementen afsluiten.

• 1 of meerdere voederpresentaties N.v.t.
  • Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? N.v.t.

Erg genoten van een avondrondje door het park

Lang geleden dat wij in het park waren. Fijn dat we als Alphenaren deze unieke jubileumkans kregen. Dankjewel en we waren onder de indruk van de grote collectie vogels. Het nieuwe gierenverblijf en de broedende zeearenden. Groeten Roos en Martin

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? Nee

Super leuke avond gehad.

We hebben een hele leuke avond gehad met de familie. Alles was heel goed georganiseerd. Ook leuke standjes en activiteiten te doen.

• Ben je van plan je winterterugkomkaart te gebruiken? Nee

Hoorn 59