Top service, deskundig, en ook op gerelateerde fiscale vragen naast spaar bv zeer behulpzaam.
Zeer goed geholpen, duidelijke uitleg en er werd mee gedacht met onze situatie.
Stamrecht BV is een betrouwbare dienstverlener die nu al een paar jaren de jaarstukken van mijn bv opstelt. Ik ben over hun ruime dienstverlening tevreden. Als je als ondernemer behoefte aan meer diensten, kunnen ze die altijd tegen concurrerend tarief leveren en wordt dat direct gedaan. Tarief is concurrerend.
Deskundig en klantvriendelijk.
Goede ontvangst en professionele hulp
Goed advies en hulp ontvangen m.b.t. eventuele toekomstscenario's van mijn vennootschap. Snelle opvolging na eerste mailcontact en na een prettig gesprek nog voor thuiskomst al de nodige aanvullende info per mail ontvangen, waarmee ik zelf weer de nodige stappen kan zetten. Prima adviseur die ook begrijpt (en daarvoor ruimte laat) dat je als cliënt ook zelfwerkzaamheid aan de dag kunt leggen waarover je, indien nodig, weer feedback kunt ontvangen. De onvermijdelijke, doch alleszins redelijke factuur voor het korte adviesgesprek heb ik met plezier betaald.
Zeer kundig en ik ontvang altijd snel een uitgebreid antwoord, dat is afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Na mijn overstap hebben ze zelfs rekenfouten met het oprenten in de oude aangiftes gevonden en deze gecorrigeerd. Ik ben zeer tevreden.
In alle opzichten correct behandeld .
Ik ben niet de nauwkeurigste. Maar het komt goed door de vriendelijk geduldige manier van adviseren.
?
Vriendelijk en snel geholpen
Positief
Ik wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en krijg juist advies.
Ik vind het heel jammer dat ik niet eerder geïnformeerd om mijn stamrecht bv om te zetten naar een Flex bv. Het was al mogelijk in 2015 en kwam er achter in 2018.
Deskundig
zeer bekwaam team en altijd beschikbaar met raad en daad.
Goed verlopen !
goede service en gebruikersvriendelijk
Mijn stamrecht bv is al een aantal jaren hier ondergebracht. Heb ik vragen dan worden die altijd vlot en in begrijpelijke taal beantwoord. Kortom: ik ben alleen maar positief over dit bedrijf. Wim Verhoogt
Ik heb een fantastische ervaring omdat bij stamrecht bv de juiste mensen zitten die weten waar ze mee bezig zijn. ook wordt er daar wel de juiste methode bewandeld en weten ze precies hoe het zit en handelen heel snel en goed . ik was er ontzettend blij mee Theo Scherbeijn
Korte lijnen in het bedrijf bevorderen een goede communicatie, alsmede de hulpvaardigheid richting fiscus.
Originele beoordeling
Men had 2 dingen toegezegd: of de een of de ander. Resumé: geen van beiden.
Precies wat je hoopte en dan gaat het echt nog zo ook!
Dit is het eerste jaartal de aangifte zo snel is gegaan. De communicatie rondom de aangifte was goed. De aangifte was in 1 keer goed opgesteld. De toelichting was duidelijk. Niets op aan te merken! Gr. P. Springer
Prima service en voor een goede prijs
Prompte behandeling van vragen en steeds één en dezelfde contactpersoon die mijn situatie kent.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.