Communicatie is helder , er wordt snel gereageerd op email en uploaden van documenten gaat makkelijk. Pas recent is het punt mbt betaling van rente over de schuld mij duidelijk geworden. Vorig jaar kon ik nog door periodiek te betalen aan de belastingdienst dit voorkomen.
Zoals altijd een snelle en adequate reactie op een wijzigingsverzoek
Prima, doen wat ze beloofd hebben en altijd klantvriendelijk
Fijne contacten.
Ook op extra vragen krijg ik meestal snel en to the point antwoord. Van tijd tot tijd nieuwsbrief met tips.
Alle poespas en rompslomp worden mij uit handen genomen. Op z´n Rotterdams: "Kos wat, maar dan hebbie ook wat."
Secuur, betrouwbaar, fijne communicatie
Vakkundig, vlot, en vriendelijk.
snel, terzakekundig advies
Prettige en goede adviezen n.a.v. een aantal vragen rondom mijn BV
Zie boven
Het verwerken van de jaarstukken van een slapende BV is voor zover ik dat kan beoordelen deskundig, krijg gericht advies op vragen. Tussen het aanleveren en verwerken van de jaarcijfers zitten vaak 4 maanden. Is op zich zelf geen probleem
Prima expertise en behoorlijk snel in geven van antwoorden op vragen
We hebben een prettig gesprek gehad, de adviseur, Ton, was goed voorbereid, hij heeft de verschillende mogelijkheden heel duidelijk omschreven zodat wij een keuze konden maken.
Zie bovenstaande.
Ik heb bij het oprichten van mijn stamrecht bv meteen vakkundige hulp gekregen. Wanneer ik vragen heb kan ik deze gewoon blijven stellen.
Goede tips en uitwerking daarvan. Meedenken naar de beste oplossingen.
prettig gesprek met een ervaringsdeskundige, goed voorbereid en ter zaken kundig
Zeer tevreden. Ben hier vanuit mijn stamrecht bv terecht gekomen en ga nu de privé aangifte van mij en mijn vrouw ook hier onderbrengen. Ze hebben mij in de afgelopen12 jaar bewezen zeer deskundig en vooral proactief te zijn. Ze zien wat er kan en mag en mocht je te "sloppy" zijn dan wordt je op zeer correcte wijze aan je verplichtingen herinnerd. Zeer heldere verwachtingen via duidelijke insructielijstjes tv. En tot slot: meer dan waarde voor geld.
Gewoon snel, duidelijk en goed
Men reageert altijd zeer snel op de vragen die ik stel. Afhandeling van zaken gaan snel en professioneel. Ik ben een zeer tevreden klant.
Geen onaangename verrassingen. Ze geven goede ondersteuning ook als je geneigd bent iets doms te doen. Prima coaching door het administratieve kader. Daarvoor ben ik ze dankbaar.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen. De administratie van mijn stamrecht BV is altijd heel correct en op tijd uitgevoerd. Zo ook mijn jaarstukken. Vragen die ik had zijn altijd heel vriendelijk en correct beantwoord. De mensen waar ik contacten mee gehad heb heb ik als bijzonder prettig en vriendelijk ervaren.
Alles wat ik vraag krijg ik antwoord op. Niets is te veel - wordt uitgelegd in normale vocabulaire.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.