Sinds de oprichting van mijn stamrecht bv in 2011, al jaren een zeer goede ervaring met hun ondersteuning. Zowel bij de uitvoering van de administratie als bij het uitkeren. Bij vragen altijd een prettige en snelle reactie. Kortom ik ben een tevreden klant.
Zie boven
Zoals hierboven, professioneel en betrouwbaar, wel aan de dure kant voor kleine servicediensten.
Tot nu toe heb ik goede ervaringen met Stamrecht BV. Zaken worden correct afgehandeld, en op vragen krijg ik zeer bruikbare antwoorden. Volhouden zo!
Directe deskundige beantwoording van mijn belletjes en mail door Ton Vosters
Stamrecht BV verzorgt zowel mijn aangifte vennootschapsbelasting als de administratie in samenhang met de uitkering door mijn BV. Beide aspekten verlopen vlekkeloos. Bovendien voorzagen ze mij al diverse malen van waardevolle adviezen met betrekking tot mijn financiële / fiscale planning.
Prima ervaring
goed en deskundig
Vakkundig, Professioneel en Servicegericht
Als ik een vraag heb, krijg ik altijd vlot en afdoende en deskundig antwoord. De werkzaamheden worden ook altijd tijdig verricht. Ik ben tevreden.
Mijn ervaring is dat uw bedrijf een voorbeeld is voor menig1. Ik ben dan ook zeer tevreden met u
Stamrecht BV heeft mij goed begeleid bij de oprichting van mijn Stamrecht BV en voert de administratie naar tevredenheid uit. zou wat pro-actiever kunnen zijn bij de advisering rondom de start van de uitkeringen (optimalisering lage belastingdruk)
Stamrecht.com is zeer deskundig. Goed advies en hele goede afhandeling van zaken. Ik ben erg tevreden.
Zeer goede ervaring
Als boven.
Probleemloos wordt alles wat ik nodig heb, geregeld.
deskundig en professioneel
Heel erg behulpzaam en vriendelijk. Bij vragen snel een antwoord waar je iets mee kunt.
Professioneel
Alles wordt geregeld heb er geen omkijken meer aan.
Een jaar of 5 geleden overgestapt naar Stamrecht BV in eerste instantie vanwege de lagere kosten, dat ik daarnaast ook nog eens een prima service zou krijgen (er volgt niet direct een rekening bij een vraag) was meer dan plezierig! Veder voor zover ik kan beoordelen erg deskundig en houden zich aan gemaakte afspraken Een echte aanrader, ik kan niet anders zeggen
Wordt regelmatig goed geïnformeerd als ik een vraag stel, ook de nieuwsbrief voorziet in mijn info behoefte. Inhoudelijke afwegingen kunnen goed gedaan worden door tijdige en juiste informatie. Ook de organisatie van mijn gegevens op de site is uitermate gestructureerd.
Zie mijn ervaring in de zin hierboven.
Soms zou er in de communicatie iets meer rekening gehouden kunnen worden met de niet deskundige klanten. Het is voor beide partijen belangrijk dat er van begin tot eind duidelijk en helder (zonder teveel gebruik te maken van vakjargon) wordt gecommuniceerd. Klanten schakelen een bureau in om hen te helpen bij een (zeer belangrijk!) onderwerp waar ze zelf te weinig verstand van hebben. Sleutelwoorden: eenvoudig taalgebruik, begrip en geduld.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.