Zie boven
snelle en goede afhandeling van vragen.
Wanneer ik vragen heb worden deze snel en tot mijn uiterste tevredenheid opgelost
Ik ondervind tot heden uitsluitend goede ervaringen
alle zaken rondom mijn stamrecht bv worden zeer vakkundig uitgevoerd. Tevens is er veel fiscale kennis binnen het bedrijf.
Ik heb uitsluitend positieve ervaringen
Ik word altijd snel en deskundig geholpen. Vriendelijke medewerkers.
Stamrecht BV
Stamrecht BV is zonder meer zeer kundig met kennis op veel gebieden. Bij vragen is men altijd bereid om vragen om te beantwoorden. Ik merk wel dat Stamrecht BV wat massaal is en je merkt dat Stamrecht BV veel klanten heeft. Massa fabrikage drukt de kosten maar maakt wel dat je je soms een van de velen voelt. Ik vind Stamrecht BV soms wel erg veel op de hand van de Belastingdienst. Ik begrijp dat Stamrecht BV een goede relatie wil met de Belastingdienst ..... maar om maar heel duidelijk te zijn: de Belastingdienst is niet mijn vriend en zal dat ook nooit worden. En dat omdat de totale belastingdruk zo hoog is dat er sprake is van niet minder dan diefstal. En dan nog iets: ik werd dit jaar verrast door het feit dat in 9 jaar en passant een rekening account schuld werd gemeld van meer dan €4200. Ik ben sinds 2010 aangesloten en bij mijn weten is dat nooit eerder gemeld of ik heb dat nooit begrepen. Dat nu uitzoeken is voor mij een ramp. Het is mij inmiddels duidelijk wat het probleem is maar het terugzoeken van zaken die 9 jaar geleden speelden had nooit mogen gebeuren.
Netjes, Snel antwoord en begrijpbaar.
StamrechtBV geeft goede adviezen, en de uitvoering ervan is snel en solide
Goed en snel gereagerd
Al jaren probleemloos beheer van mijn BV
Verder is administratie op tijd en keurig.
Prima en to the point.
Goede advies bij oprichting b.v. en snelle afhandeling van belasting aangifte.
Snel en goed advies!
prettig contact met stamrechtbv.com
Ook als ik laat ben met het aanleveren van mijn gegevens wordt alles keurig en snel afgehandeld. Ik ben er blij mee!
Altijd snel en vakkundig geholpen.
Al jaren de goed ondersteuning voor onze BV
Goed advies,snelle afhandeling van zaken denk hierbij aan loonadministratie,afkoopregeling etc
Kreeg op een zaterdagmorgen via de post een voorlopige aanslag van 2017. Dan is je weekend al eigenlijk niet zo fijn meer, geld kwijt raken aan de belastingdienst. Ik de brief ingescand en via de mail naar Kroese en Geraerts gestuurd, een ogenblik later kreeg ik een zeer geruststellende mail van Ton Vosters, hij zou de belastingdienst gaan benaderen voor de voorlopige aanslag, dit is zeer positief uitgevallen de aanslag is nul euro geworden.
goede service en vooral heel veel kennis
Ik word goed en deskundig geholpen bij vragen en advies
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.