Zeer goede ondersteuning bij het opmaken van de jaarrekening van mijn stamrecht bv. Regelmatig worden ook deskundige adviezen gegeven over Alle relevante fiscale veranderingen. Dit alles , zeker tov anderen, voor een acceptabele prijs!
Al 6 jaar klant en ik heb de ervaring, dat ik word geadviseerd, door echte professionals.
Kundig advies en correct en tijdige uitvoering financiele administratie.
stamrechtbv oprichten mbv Ton Vosters goed en snel uitgevoerd info via Paul Nielen to the point weet heel veel over stamrecht en mogelijkheden , accuraat , rustig vriendelijk ,open goede IB administratie goede rapportering , en vervolg uitleg goede service en prijzen
Jaaradministratie en loonverwerking uit stamrecht. Goed ervaren.
Hebben mij uitstekend geholpen met het oprichten van Stamrecht BV, de jaarlijkse administratie en uiteindelijk ook met de liquidatie van de BV. Goede voorlichting en raadgeving en prompte communicatie.
Zie boven
Alert en betrouwbaar
Vakkundige afhandeling van zaken en deskundig advies, alles tegen een zeer prijsgunstig tarief. Kortom, uitermate tevreden.
wat ik vraag krijg ik meteen antwoord
Deskundig met flex B.V waarvan wij eigenaar zijn.
Ben zeer tevreden, vooral over: * de gestructureerde en systematische manier waarop gegevens kunnen worden geupload en bewaard; * de advisering/communicatie
Materie (afkoop stamrecht en opheffing stamrecht BV) aarbij mijn kennis te kort schoot. Snelle reactie, duidelijke taal, heldere tarieven. Mailwisselingen die snel zijn en to the point. Kortom: echt een dik compliment waard!
Ik ben erg tevreden hoe ik ben voorgelicht over uitkeren van mijn stamrecht, het verzorgen van de jaarrekening en het verzorgen van loonadministratie
Ik ben erg tevreden met deze club. Prima administratieve afhandeling en uitstekende advisering.
De wijze waarop medewerkers je te woord staan en hun afspraken nakomen, gebaseerd op deskundig advies verdiend waardering. Het afhandelen van zaken verloopt zonder vertragingen.
Vakkundig begeleiding bij opstart stamrecht b.v. en jarenlang vakkundig administratieve afhandeling,
vraag betrof wijzigen van rekeningnummer bij de belastingdienst. Antwoord was snel en ik ontving "Handleiding voor in te loggen en rekeningnummer wijziging". Die bleek in mijn geval niet helemaal volledig. Heb suggestie gestuurd ter verbetering. Niettemin, ook gezien eerdere ervaring, zeer positief
Goed bereikbaar, prima planning, brede kennis, vakkundig en toch concurrerend
Bij het opstellen van de jaarrekening 2019 van mijn stamrecht BV prima geholpen.
Denken met je mee en zijn hier actief in. Niet alleen mee praten maar actief een mening hebben en advies gegeven. Top!
vriendelijk, correct en snel
sinds het oprichten van mijn stamrecht in 2006 ben ik goed ondersteund bij vragen of keuzes
Vertrouwen in het algemene vakmanschap Vertrouwen in het nakomen van gemaakte afspraken Vertrouwen in de gemaakte uitwerking Vertrouwen in het gegeven advies Vertrouwen in de menselijke maat
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.