Steeds een snel en helder antwoord. Vertrouwenwekkende en behulpzame medewerkers.
Positief
Ervaren en professioneel personeel. Makkelijk en altijd snel contact mogelijk. Goede voorlichting.
Heldere instructies en oplossingen; je administratie staat op een toegankelijke website; snelle en heldere reactie bij vragen; vriendelijk in communicatie.
Al jaren goede ervaringen
Ben reeds jarenlang relatie van dit belastingadviesbureau en kan niet aangeven wat eventueel verbeterd zou kunnen of moeten worden. 'n Meer dan tevreden klant. Chapeau!
Voor een goede prijs een gedegen jaarverslag ontvangen. Ben erg tevreden.
Ik had op 8 januari alles al ge-upload, de complete administratie met Balans en W/V rekening. Alles is overgenomen zoals ik ingediend heb, ziet er keurig uit. Wel pas in Juni, maar dat komt waarschijnlijk door Corona.
Alle activiteiten ondergebracht bij StamrechtBV.com, zowel boekhouding als loonadministratie. Al jaren, z'n 10 jaar, zorgeloos.
Het enige kritiekpunt betreft de kosten. Naast de kosten voor de jaarrekening komen er toch stiekum wel een aantal kostenposten bij. Stamrecht BV zou bijvoorbeeld weer eens een jaar gratis de jaarrekening kunnen opmaken. Speciaal dan bedoeld voor de trouwe klanten die al langer dan 5 jaar als klant geregistraard staan.
Alles digitaal aanleveren en vervolgens ook alle jaarstukken weer dIgitaal aangeleverd krijgen, bevalt mij uitstekend.
Snelle, adequate en uiterst correcte uitvoering van werkzaamheden alsmede uitstekend advies in mijn voordeel.
Al een aantal jaren dezelfde persoon als aanspreekpunt. Goed bereikbaar per telefoon of email. Jaarstukken worden voorzien van persoonlijke opmerkingen en aanbevelingen. Regelmatig een nieuwsbrief met wetenswaardigheden en relevante ontwikkelingen. Tip: Bied eens een soort financiele APK (estate planning?) aan tegen een leuk tarief voor bestaande klanten
Men reageert op al mijn vragen zeer correct en relatie snel. Zelfs het verwerken van de jaaropgave 2019 heeft men binnen 2 maanden na het wettelijk termijn keurig afgewerkt.
Ons contact bij Stamrecht is Quintin en we hebben volledig vertrouwen in hem. Quintin reageert snel op emails, geeft deskundig advies en neemt ons het werk uit handen. We zijn erg blij met hem als contact.
Ik heb veelvuldig contact gehad en moeten doorvragen om duidelijk te krijgen wat procedures zijn. Hierover wordt verschillend gecommuniceerd wat als gevolg heeft dat ik aangifte dividendbelasting te laat heb betaald en hiervoor een boete heb ontvangen. Na overleg wordt dit volgend jaar wel gecompenseerd maar ben tot niet tevreden over de manier waarop inhoudelijk gecommuniceerd wordt.
Altijd snel antwoord, als er een vraag is mijnerzijds. Belastingaangiften etc altijd goed verzorgd en op tijd. Vriendelijke mensen.
Prettig contact (Johnny).
Wat we besproken hebben, wordt uitgevoerd.
Eerste ervaring is prettig
Prettig samenwerken en adequate beantwoording van vragen
Altijd attent en alles goed geregeld. Advies op maat.
Gemakkelijke communicatie. Snel acterend op vragen. Duidelijke en snelle afhandeling met name als het gaat om het indienen van Belastingzaken.
Reeds jaren klant bij deze organisatie en nog nooit een negatieve ervaring gehaald. De jaarstukken worden tijding en duidelijk opgesteld, en ook het aanleveren van de benodigde gegevens gaat makkelijk en overzichtelijk via de upload optie van de web-portal. Bij vragen per email of telefoon was de response altijd snel en deskundig. En dat alles voor een eerlijke en concurrerende prijs.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.