Goede verzorging van de administratie voor mijn stamrecht BV, handige aanwijzingen voor indienen van benodigde gegevens. Vlotte afwerking van aangiftes, geen overtrokken tarieven, diverse aanvullende diensten beschikbaar op aanvraag. Actuele kennis, die ook gedeeld wordt in nieuwsbrieven - maar geen nodeloos geklets of leuren met extra aanbiedingen.
Ben al jaren klant en tot op heden heb ik niets te klagen. Heb laatst nog een prima gesprek gehad en daar werd alle tijd voor mij genomen.
Ik vertrouw volledig op uw adviezen en stel het op prijs.
Mijn ervaring is heel positief, ik heb altijd 1 op1 gesprekken wat mij erg goed bevalt. Ik kan niet anders zeggen dat de communicatie voortreffelijk is.
Klantafspraken worden tijdig en correct nagekomen.
snelle en duidelijke overstap van vorige admin kantoor
Input van gegevens wordt op een gestructureerde manier gevraagd. Afspraken worden waar gemaakt en nagekomen.
Na mijn vraag over mogelijkheden omtrent uitkeringen uit mijn Stamrecht bv, werd geadviseerd een gedeeltelijke afkoop te doen. De fiscale procedure is door Kroese en Geraerts uitstekend begeleid.
Gedegen adviesbureau met kennis van stamrecht en administratie. Heb alleen soms de indruk dat echt meedenken en fiscaal beste oplossingen niet de kracht is.
Goed en snel advies.
Mijn ervaring met Stamrecht BV was positief. Vragen werden duidelijk beantwoord. Een professionele afhandeling van de benodigde documenten.
Uitstekende service
alles loopt zoals het hoort te lopen zonder vragen. Mochten er zaken zijn die de aandacht verdienen wordt dit in gezamenlijk overleg gedaan. Ze denken met je mee. Zowel administratie of belangenbehartiger en de afdeling uitkeren of oprichten BV. Samengevat: in alles
Review mag, hoeft niet perse. Hoezo dan een verplicht veld???
Deskundig en snel
Snel, deskundig, precies, behulpzaam, pro-akTief!
Mijn (eerste) ervaring met Stamrecht BV was erg positief. Omdat het de eerste keer was dat Stamrecht BV mijn jaarrekening opstelde en deze substantieel verschilde van de eerdere jaarrekeningen, had ik een heel aantal vragen. Deze werden heel goed beantwoord.
Krijg snel antwoord en deskundig advies. Bijzondere was wel toen ik Kroese zelf belde dat Hij mij het gevoel gaf dat ik hem voor zoiets Onbenulligs niet lastig mocht vallen en en vermoedelijk heeft hij daar gelijk in, maar breng het op een iets andere manier. Maar desondanks alle lof en dAarom ook de hoogste score
Zit al jaren bij StamrechtBV eb ben erg tevreden over de support, communicatie en snelheid van handelen.
altijd proactief met advies en goede raad
Fijn dat ik mij om de verplichte administratie geen zorgen meer hoef te maken en blij met het feit dat het ook fiscaal goed geregeld wordt.
Het is niet altijd makkelijk communiceren pas toen frank in veel kwam liep het goed bijv ik kreeg een inlogcode bij de belasting niet voor elkaar als je dan zegt dit doen wij niet kom ik niet veel Verder. Frank regelde dat direct
We worden zeer vakkundig en professioneel door de heer Vosters geholpen. Peter van Eckeveld
elke vraag wordt meteen beantwoord
Vlotte deskundige afhandeling!
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.