In 2013 ben ik in zee gegaan met een andere aanbieder voor het opstellen van mijn stamrecht BV.. Aanvankelijk ging dat goed totdat ze ook aanboden om mijn financiële planning te doen. De offerte was schrikbarend duur en ook nog eens geen maatwerk. Mede om deze reden in 2015 overgestapt naar Kroese. & Garaerts voor al mijn belastingaangelegenheden, zoals jaarrekening, opstellen leenoverennkomsrt uitkerimgsadviezen, etc. Dat had ik eerder moeten doen. Zeer goede service, heel toegankelijk, begrijpelijke uitleg op al e vragen en ook nog eens een stuk goedkoper.. Kan alleen maar aanbevelen.
Volgens afspraak zijn alle administratieve werkzaamheden voor mijn stamrecht BV keurig uitgevoerd zodat wij het jaar 2019 konden afsluiten
Uw medewerkers komen zeer professioneel over. Dat geldt overigens ook voor het adviestarief?
Prettige medewerkers om mee te werken.
Geleverde service is goed. De prijs daarvoor ook. De communicatie kan beter. Bijvoorbeeld een terugmelding als stukken zijn opgestuurd en een geschatte tijd wanneer werkzaamheden klaar zijn. Deze review-website kan ook wel beter; nu werkt hij alleen mobiel. Op PC kloppen de schermen niet.
Mijn ervaringen zijn positief….altijd een snelle reactie. Nu wacht ik nog even op een reactie m.b.t. de dividend-uitkering. Geen haast mee!!
In de jaarrekening zat een behoorlijke fout die ik zelf heb moeten ontdekken. Eenmaal aangegeven werd het wel gecorrigeerd, maar vond dit niet zo goed.
Nooit geen problemen ,komt afspraken naar.
Ik ben al 12 jaar klant en de service is prima. Snel, accuraat en prima prijs/prestatieverhouding. Ook altijd prima informatievoorziening via nieuwsbrieven.
Goede snelle adequate afhandeling
I.v.m. een ontslagvergoeding en geen kennis hebben van bedrijf financiën heb ik mij aangemeld bij StamrechtBV Mijn contacten met StamrechtBV zijn per e-mail, dus je kent de medewerkers niet persoonlijk, maar ik heb dat nooit als een probleem ervaren. Ik heb weinig tot geen kennis van bedrijfsadministratie en vertrouw volledig op StamrechtBV. Ik ben bezig om de BV te beëindigen en wordt hier prima mee geholpen. Ik heb mijn ontslagvergoeding niet nodig gehad voor een uitkering later omdat ik binnen 2 maanden weer werk heb gevonden, daarom heb ik regelmatig geleend van de BV. ik heb te weinig rente betaald waardoor de schuld aan de belasting hoger is dan ik verwacht had, en heb al helemaal geen rekening met dividend afrekening. De administratie is nu 9 jaar gedaan, als advies zou ik willen meegeven dat bij de jaarverslagen ook een aanbeveling komt van let op de afrekening met de fiscus heeft u te weinig geld op de bedrijfsrekening staan, houd rekening met enz.
Prettig contact, duidelijke informatie en snelle afhandeling. Goede bereikbaarheid telefonisch en per email. Die wat ze beloven en meer, denken zeer oplossingsgericht mee. Volgens mij kan het niet beter!
Al sinds 2011 verzorgt dit kantoor mijn zaken rondom de stamrecht bv. Van oprichting tot en met de jaarlijkse administratie ten behoeve van de belastingopgave. Ook verzorgen zij de loonaangifte zodra ik een bedrag laat uitbetalen. Altijd goed en op tijd verzorgt!
Snelle communicatie.
Bij vragen krijg je snel en heel duidelijk een antwoord
Plezierig en vriendelijk kontakt. Goede verwerking van de stukken. Naast het boekhoudgedeelte is hun belasting experstise van groot belang voor mij geweest en heeft mij veel geld bespaard. Denken "out of the box", niet alleen belasting technisch.
Aanlevering van stukken gaat eenvoudig via portaal en het maken van jaarstukken is ieder keer prima op orde tegen een aantrekkelijk tarief.
Stamrecht BV, de Ton Vosters heeft mij adequaat en deskundig geadviseerd over het opzetten per 2020, van lijfrente-uitkeringen uit mijn Stanrecht BV. Zijn rustige uiteenzettingen overtuigen, hij let op pensioen, inkomens- en fiscale aspecten en zet die inzichtelijk op een rij. De factuur voor dat advies zijn bescheiden, de aanstaande uitvoering wekt vertrouwen en kost evenmin veel. Ik ben dat gewend van Stamrecht BV. Kortom goed, direct, zorgvuldig en betaalbaar.
Goed in meedenken. Heldere uitleg.
Administratie van mijn Stamrecht B,V, en het uitbetalen van mijn stamrechtuitkering Oprichten van nieuwe Spaar bv
De mensen in deze organisatie zijn altijd pro-actief, dienstverlenend, gemotiveerd en meedenkend! Ze zetten net dat stapje extra om de zaken optimaal voor je te regelen.
Kernwaarden zoals door mij ervaren: snel, efficient, vriendelijk en transparant. En als er dan eens een keertje een foutje wordt gemaakt wordt het zonder morren direct gecorrigeerd.
Efficiënt en deskundig
Goede communicatie.
Ik ben blij dat ik inmiddels jaren geleden contact heb gezocht met Stamrecht BV.com. Mijn administratie wordt keurig verzorgt en ik heb elke maand alle cijfers op een rij ! Ik vind het prima gaan !.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.