Stamrecht BV is het goed communiceren, altijd correct/duidelijk. Komen afspraken goed na. De opleverde stukken ook naar naar externe partijen zijn altijd correct.
Vlotte service en ook meedenkend
Al jaren klant bij Stamrecht BV en nog steeds naar volle tevredenheid.
Soepele migratie van vorige boekhouder naar StamrechtBV.com.
doelgericht en kwaliteit voor de klant.
Service is optimaal en er wordt goed meegedacht.
Snel opgepakt en prima communicatie.
Doen voor mij elk jaar de belastingaangifte, prima
Niets aan toe te voegen.
Altijd op tijd en betrouwbaar geholpen.
Goed snel vakkundig.
Vragen worden snel en vakkundig beantwoord.
Altijd prima en snel geregeld!
Ik ben al 7 jaar klant en zij hebben mij geholpen met het oprichten van mijn BV. Doen de aangiften voor BV en IB en adviseren mij bij iedere financiële vraag die ik heb. Altijd naar volle tevredenheid en zo snel mogelijk.
Efficiënte automatisering om cijfers en informatie aan te leveren, waarna de jaarcijfers snel en correct worden opgemaakt.
Stamrecht BV heeft een simpele portal voor digitale uitwisseling en een helder aanbod van services. Ik ben al vele jaren tevreden klant.
Ik ben via een deskundige en professionele kantoor geholpen
Snelle en zorgvuldige ondersteuning bij afwikkeling van mijn belastingzaken.
Zie vorige opmerkingen
Toegankelijkheid, klantgerichtheid professionaliteit , kennis , toegevoegde waarde, snelheid , kosten Maar vooral: jullie geven mij het vertrouwen dat ik zowel voor mijn bv als voor mij als particulier bij jullie in de beste handen ben.. Ik weet het: ik mag dat verwachten want ik betaal er voor maar toch: dank Ps: geef bij de "ervaring met" meerdere keuzemogelijkheden. Met slechts een keuze doen jullie jezelf tekort
Inmiddels 10 jaar klant en al die jaren prima ervaringen.
Ik ervaar alleen maar positieve ervaringen en dat al ruim 12 jaar
Alles gaat supereenvoudig, altijd vooraf een duidelijke prijsafspraak Supersnelle actie reactie Had 10 jaar eerder in zee moeten gaan met Stamrecht bv Dat had mij een middenklasse auto aan kosten gescheeld
Al jaren prima ervaring.
Sinds 2011 klant voor jaarrekening, sinds kort ook voor de uitkering van stamrechtuitkering. Deskundig, vriendelijk en stipt.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.