Behulpzaam en deskundig geholpen door dhr. Randy van Dijk
Zoals altijd ben ik weer prima geholpen door de medewerkers van het kantoor in Uden,
goede kennis van Stamrecht en de ontwikkelingen vanuit de belasting veranderingen Fiscaal top Oprenten stamrecht nog onduidelijk hoe dat werkt in jaarstukken uitkeren uit Stamrecht duidelijk geen probleem
Stamrecht BV verzorgt al jaren tot volle tevredenheid de financiele en fiscale aspecten van mijn Stamrecht BV. Maatwerk, snel en efficient zijn wat mij betreft de kernwoorden.
Elke jaar wordt mijn administratie betreffende mijn spaar BV door StamrechtBV.com op een deskundige professionele manier verzorgd.
ter zakenkundig met een snelle en correcte feedback en advies.
Altijd strak proces mbt het opmaken van de Stamrecht BV jaarrekening.
Binnen een week wordt het verzoek opgepakt en goed uitgevoerd.
Het beheer van mijn stamrechtbv heb al jaren zorgeloos ondergebracht bij StamrechtBV, altijd alles prima in orde.
In algemene zin ben ik heel tevreden. Heel vakkundig in de uitvoering en de communicatie is uitstekend.
Ik werd heel goed geholpen, heel vriendelijk en geduldig
Efficiente zoom meeting met Paul en alle antwoorden direct gekregen. Komt ter zake kundig over. Geldt ook voor Johnny die ons altijd goed achter de broek zit.
Snelle reactie op vragen en professioneel advies
Echt niet verplicht
Uitstekend en vlot. Maar er komt nog een sessie :)
Zeer snelle ondersteuning en duidelijk en aandacht
Vermoeiende belastingtechnische semantiek wordt in gewone en begrijpelijke woorden uitgelegd. Complexe berekeningen worden eenvoudige sommen. Dat is precies wat ik verwacht van een professioneel stamrecht specialist en ervaar bij Kroese en Geraerts.
Zodra de informatie is aangeleverd, wordt alles snel verwerkt en verstuurd. Na akkoord ook weer snel ingediend. Vragen worden correct en vlot beantwoord. Mijn BV is eenvoudig, maar heb er geen omkijken naar. Top geregeld.
- Altijd antwoord - Goede uitleg. - Accuraat - Vriendelijk
zie hierboven
weten waar ze het over hebben en geven goed advies.....en snel.
Ze geven deskundig advies, zelfs ongevraagd,
Mijn jaarrekening is heel goed opgesteld en al mijn vragen beantwoord. In de loop der tijd verwacht ik dat de opstelling steeds eenvoudiger wordt. Weliswaar is deze binnen de uitegestelde termijn vd belastingdienst ingediend, maar ik hoop dat in de toekomst geen uitstel hoeft te worden aangevraagd.
Ook nu weer heeft stamrecht bv mijn KvK uploads verzorgd binnen 1 dag na mijn opdracht. Super. De efficiëntie en kwaliteit is meer doen goed!
Ik wordt goed op de hoogte gehouden met bijvoorbeeld wanneer en wat ik moet inleveren. De rest verzorgen zij. Makkelijk. Ik weet dat ik altijd mag bellen met vragen. Het enige wat voor mij beter kan zijn is een persoonlijke vraag of er wat is veranderd in mijn persoonlijke situatie zodat men advies kan geven. Maar mocht ik een gesprek willen kan dat altijd.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.